Farceur ArabiansTervetuloa ystävä tai muukalainen!Viimeksi päivitetty 07.09.2006Olet saapunut siittolaan, joka on nimeltään Farceur Arabians. Ja moni onkin huomannut, että nimi on vaihtunut. Farceur Arabians (ent. Whitearabi) on ollut toiminnassa jo 2 vuotta. Eli WA (nyk. Farceur Arabians) aloitti toimintansa syksyllä 2004. Talli sijaitsee kauniissa ympäristössä, jossa on loistavat mahdollisuudet maastoiluun, jos maastoilu ei kiinnosta niin Farceur'sta löytyy myös kaksi kenttää ja huonon sään sattuessa maneesikin löytyy. Tallirakennukset ovat väriltään punaisia ja hyvin viihtyisiä ja siistejä. Oreille ja tammoille on omat tallirakennuksensa. Molemmissa rakennuksissa on 20 karsinaa, tammojen tallissa on viisi todella suurta karsinaa, juuri syntynyttä varsaa ja sen emää varten. Toiminnasta vielä sen verran, että päätoimintamme on siitos ja sen ohella hieman kisatoimintaakin on. Hoitajatoiminta on aloitettu taas. (jos joku vielä muistaa, että se oli lopetettu vähäksi aikaa.) Suurimmalle osalle hevosista otetaan hoitaja.

Haluaisin vielä muistuttaa, että tämä on täysin virtuaalinen talli ja kaikki täällä on keksittyä. Pelkkää minun vilkasta mielikuvitustani. Kaikki tekstit ovat minun käsialaani ja niitä ei saa missään tapauksessa kopioida. Hevosten sivuilla lukee mistä kuvat on luvalla kopioitu.

// chiini.

Yhteistyössä kanssamme on Strawberry Field ja Classical Arabians


    Päivitykset.

10.08.2006 - Aloin pitämään tämmöistä päivitykset -osiota. Vieraskirjaan vasattu, hevosille kisoja lisäilty. Fico astui Sanin. Ei muuta ihmeellistä.
11.08.2006 - Uusi y-työläinen saatu, vieraskirjaan vastattu. Nyt meidätkin löytää VRL'n tallilistalta ja saa äänestää. :)
13.08.2006 - Talli tauolla!
29.08.2006 - Farceur ei sitten vaihtanutkaan ulkkaa. :DDD Mutta siis, viekkuun on vastailtu ja uusi hoitaja saatu. :)