Wia Sporthorses
  §   alku   §   kaviokkaat   §   toiminta   §   päiväkirja   §  

Bienvenida hasia Wia SH

Buenos Días! Olet juuri lentänyt pitkän matkan jostain maailman kolkasta vain päästäksesi tänne Espanjan Barcelonan kauniisiin maisemiin. Ympärilläsi tuoksuvat kukat ja oliivipuut rehottavat villeinä ja keskellä kaikkea tätä näet viihtyisän näköisen, suorastaan moderninkin tallirakennuksen. Seisot oikeastaan sen siistillä ja hiljaisella pihalla, katsellen kaukana laiduntavia hevosia.. "Hola!" takanasi seisoo ruskettunut, shortseihin ja toppiin varustautunut tallin omistaja viinipullo kädessään. Hän viittoo toimistoa kohti ja hölisee jotain epämääräistä espanjaksi. Seuraat häntä kuitenkin toimistoon(auttoiko viinipullo asiaa) ja pian tallipihalle kuuluu aktiivista kälkätystä ja viinilasien kilinää omistajan selittäessä englanniksi tallista, hevosista ja toiminnasta.

Nyt kun alkuvärssy on ohi, kerron vähäsen toiminnasta. Wia SH kasvattaa suorityskykyisiä ruotsalaisia puoliverisiä. Tallin sijainti saattaa vähän ihmetyttää, mutta tallin omistaja kyllästyi ainaiseen pohjoiseen, jossa on muutenkin paljon puoliveritalleja(Englanti, Saksa, Suomi..). Tavoitteenani on kasvattaa suloisia kilpakentille sopivia yksilöitä, niin este- kuin kouluradoillekkin. Myös kisatoimintaa järjestetään silloin tällöin, unohtamatta omien hevostemme kilpailuttamista. Ja jos aikaa riittää, niin saatan parit valmennuksetkin pitää(lähinnä vain este).

murmeli | VRL-7619 | FLR


VIERASKIRJA | @


Linkkilista

Hildegard

Bleyena Wbs

Herecia

Freundlich

nimi

nimi

nimi

nimi

nimi

nimi

Ulkoasu © Pilvimarja / Rinja

31072008

Tänään talliin saapui kolme uutta swb-tammaa, perustin eilen avajaisestekilpailut, kaikki osallistumaan. Suunnittelen tässä myös hoitajatoimintaa, siitä enemmän myöhemmin.