SPEDIA - NAJLAKSI NACIN ZA ZARADU NA INTERNETU !!!

 STA JE ZARADA SURFOM ?
Zarada surfom ili Paid To Surf programi su programi koje razne kompanije nude korisnicima za gledanje reklama njihovih klijenata. Obicno se ovi programi sastoje iz malog browsera koji se otvori preko jednog dela vaseg browsera i na njima se prikazuju reklame raznih firmi, a vama se placa gledanje tih reklama. U zavisnosti od toga koliko dugo surfujete sa njihovim browserom, isplacuje vam se odredjena kolicina novca, obicno kad sakupite 20, 30 - 50, 100$ na vasem racunu. Novac se isplacuje u vidu ceka koji vam stize na kucnu adresu, a vi ga podignete u banci (ovo kod mnogih kompanija funkcionise i kod nas - provereno, a cekovi se mogu unovciti u vecini domacih banaka))
 OSNOVNO O SPEDIJI
Spedia je jedan od prvih i najboljih programa koji vas placaju za vreme provedeno na internetu. Kada se prijavite kao novi clan, sve sto treba da uradite je da downloadujete SPEDIA program (downloadovanje traje 2-3 minuta) i da ga aktivirate. Kada startujete program pojavice vam se mali viewbar koji mozete da smestite na dnu ili vrhu ekrana (gde vam najmanje smeta) i sve sto treba da radite je da surfujete internetom bez dalje obaveze prema njima. Naravno, pozeljno je da s vremena na vreme (recimo na svakih 15 - 20 min.) kliknete na neku reklamu, mada to zvanicno niste obavezni, ali vam poeni brze idu. Placaju vas 0.49$ za sat proveden sa njihovim viewbarom (sto je dovoljno da otplatite vreme koje ste platili za internet), a moze se zaraditi i mnogo vise. Cek vam mogu poslati kad na racunu skupite najmanje 30$, a cekovi provereno stizu i u nasu zemlju i mogu se unovciti u vecini nasih banaka.

Ako zelite da se prijavite za ovaj servis popunite formular klikom OVDE
 KAKO ZARADITI VISE NOVCA ?
Naravno, koristeci SPEDIA-u mozete zaraditi i mnogo vise. Ukoliko uclanite nekoga ko ce koristiti ovaj program, na vas racun dolazi 10 % njegove zarade (naravno, njemu se nista ne odbija od njegove zarade), a ako taj clan uclani jos nekoga dobijate 5 % od zarade to clana i tako postoji pet nivoa referala (clanova koji su se prijavili preko vas), za svaki od sledecih placeni ste po 5 % od njihove zarade. Jasno je da na ovaj nacin mozete zaraditi za nase uslove jako puno novca (naravno, uz malo truda i ulozenog vremena), a ono sto je najbitnije, novac zaradjujete tako sto radite ono sto volite, a to je surfovanje internetom.

Popunite SPEDIA formular odmah i pocnite vec danas da zaradjujete novac. Do formulara se dolazi klikom OVDE
Euforo.com
On line aukcije
Jos jedan nacin da zaradite preko interneta. Uclanite ljude i zaradite cash
Vise informacija ovde >>>
Ostali nacini za zaradu na Spediji: igranje igrica, instant cash ... >>> Za sve nejasnoce, pitanja ili eventualne probleme pisite na adresu yuspedia@yahoo.com 

OSTALI SPONZORI SAJTA:

 
1