Welkom op Zelda Masters 2
Yo! Welkom op Zelda Masters 2 v.2 ! De nieuwe, nóg meer verbeterde en mooiere, en overzichtelijkere versie, zal de originele onderdelen van Zelda Masters 2 natuurlijk houden, met nieuwe toevoegingen, zoals de Encyclopedie afgemaakt, etc.! Ik weet het zeker, deze layout is een stuk mooier als de andere layout, en fijner in gebruik, dus, veel plezier!!! Enne, deze nieuwe lay-out is het best te bekijken met beeldresolutie 800 × 600.
» Home
Mail
Geschiedenis
Competitie
Planningen
Layout Gesch.
Awards
Oud nieuws
De Games
Characters
Rassen
Boss Guide
Encyclopedie
          Zelda NL
 
Zelda op Startkabel
23 Juli 2004 - Nou, je ziet dat hier minder ruimte is voor meldingen, dus blijf op de hoogte door regelmatig te komen! De nieuwe layout is in de lucht! Feest!!! Maarja, nog LANG niet alle pagina's zijn af (eigenlijk maar eentje :P), sowhat. Da's zo gepiept, als het mee zit over een à twee dagen is alles dan weer online (Niet gelukt dus -_-'')! Tot die tijd... ff wachten... dun... dun... duuuuuuuun...
28 Augustus 2004 - Je ziet dat de pagina's aan het binnendruppelen zijn! Ik ga De Site sectie vandaag zo ver mogelijk afmaken en morgen komt misschien De Info sectie af. Dus kom de komende week een paar keer langs om alles af te zien komen!
Downloads
Met dank aan...
Link's Links
Gastenboek
Forum
Humor
1 Oktober 2004 - Na lange tijd weer een update! Het forum is totaal vernieuwd, dit keer met een nieuwe skin, en meer over vanalles. Quicklink naar het forum. Nu moet ik alleen nog werken aan de code voor een Nederlands forum, en dan is het klaar!
1