Aias Drafts pyörähti toimintaan vuoden 2005 kevätpuolella. Varsinaisen kasvatusrotumme clydesdalien lisäksi tallistamme löytyy monia muita enemmän tai vähemmän harvinaisia kylmäverirotuja, kuten shirenhevosia, irlannincobeja, reinintyöhevosia, comtoiseja, bretagnenhevosia, percheroneja, eteläsaksankylmäverisiä, belgiantyöhevosia sekä schwarzwaldinrautiaita.

Clydesdalet ovat ainoa virallinen kasvatusrotumme - muista roduista syntyy varsoja satunnaisesti ja vain tilauksesta, mitä ei juuri kasvatukseksi voi kutsua. Kasvattajaliitteitä meiltä löytyy useita: Aias-, -v.d. Aias, -v. Aias, -d'Ambre, AF- ja Amber's-. Näistä lisää mm. hevoset-sivulla. Kasvatustoimintamme on suht verkkaisaa, sillä pyrimme saamaan jokaiselle kasvatille mahdollisimman pitkäikäisen ja toivotun kodin. Vaikka hevoskatraamme kauraturvat ovatkin harvinaista laatua, on kysyntää riittänyt ilahduttavan paljon. Pyrimme tekemään rotujamme tutummaksi virtuaalimaailmassa paitsi siitostoimintamme myös kisaamisen ja kantakirjaamisen kautta.

Käyhän siis tutustumassa tarkemmin lempeisiin jättiläisiimme! Ahdistelkoot työhevoskärpäset piinaavasti vieraitamme ja puraiskoot heitä niin mojovasti, että elo ilman omaa draftista tuntuisi jatkossa hyyyvin piinaavalta ;)...

Kesäisin terveisin,
Tanja S. 
VRL-1017   -  
amberfields(a)luukku.com       --       Vieraskirja
TERVETULOA!
Aias?
Hevoset
Siitostoiminta
Muu toiminta
Tallikirja
VIRTUAALITALLI  -  A VIRTUAL STABLE
Kuvien (c) HH. Materiaalin kopiointi tekijänoikeuslain nojalla kielletty!
Suosikkikylmäverisiäni löydät myös näistä talleista: Chennye, Virtuaalitalli Atlas, Kerpan virtuaalihevoset, Ionic, Cuchulain,
Djoehem, Nobless, Fantome, Raven Ratsutila.
Jos et ole vielä vieraillut THS:ssä eli  Virtuaalisessa Työhevosseurassa, tuossa työhevosten omistajien pyhäkössä, niin korjaahan asia ;).
Päivitetty 4.8.09
Kiinnostavia blogeja: Kerpan virtuaalihevoset & -aatteet, Gin Ahaltek & Ionic, Virtuaalimaailma tänään (Meepu), Toinen elämä (Avenir), Virtuaalisia vuodatuksia (Magnetie), Tijuanan virtuaaliblogi.