Hei, olet oikein tervetullut virtuaalikennel Derribariin, jos janoat lisää tietoa virtuaalikenneleistä suosittelen menemään tänne.

Derribarin historia alkaa syyskuusta 2007 ja on hyvin monimutkainen. Aluksi oli samojedinkoiria ja japaninpystykorvia kasvattava White Lion's. White Lion's nimeen kuitenkin kyllästyin ja vaihdoin sen Alpen'siin. Tässä vaiheessa japaninpystykorvat tippuivat kasvatuksesta pois ja samojedinkoirat jäivät jäljelle. Alpen's toimi heinäkuuhun 2008, jonka jälkeen kaikkien surkeiden ja vähemmän surkeiden sattumusten sarjana kennelissäni oli neljä samojedinkoiraa ja Naminésta siirtolaisena tullut belgianpaimenkoira tervueren. Lisäksi tulossa oli vielä jämtlanninpystykorva ja belgianpaimenkoira malinois. Päätin vaihtaa Alpen'sin nimen Derribariksi ja ottaa kasvatusroduiksi samojedinkoirat ja belgianpaimenkoirat.

Haluat varmaan tietää miksi juuri nämä rodut? Voin perustella rotujen valintaa sillä, että nämä rodut olen tuntenut omakseni. Belgianpaimenkoira on kulkenut kasvatuksessa melkeinpä poikkeuksetta ja samojedinkoira on vain jotenkin valloittava rotu. Koen myös kasvatukseni monipuoliseksi, koska rodut eroavat toisistaan melko paljon.

Kasvatuksessa pyrin saamaan rodusta riippumatta terveen, hyväluontoisen, alkuperäiskäyttöön soveltuvan yksilön, joka omistaa myös suht. kauniin ulkonäön. Haluan saada koirista mahdollisimman monipuolisia harrastuskoiria, joita voi käyttää myös näyttelyissä. Vanhemmiksi valitsen koirat jotka täyttävät edellämainitut piirteet ja ominaisuudet.

Jos haluat päästä Derribarin linkkilistalle ilmoita kennelisi nimi ja osoite vieraskirjassa. Palautetta sivujen sisällöstä voit antaa vieraskirjassa ja sähköpostilla. Toivottavasti viihdyt!


vieraskirja