KWB CARISMATIC
virtuaalihevonen // a sim-game horse horse

KWB Carismatic

nimi:KWB Carismatic
lempinimi:Carisma
rekisterino:-
rotu:hannover
syntynyt:06.10.2003 (VHKR)
sukupuoli:ori
säkä:kasvaa vielä
väri:tummarautias
merkit:piirto, valkoinen ruunu, mtj sukka
isä:E Hazzi
emä:E Sarino

kasvattaja:Kinship Warmbloods
omistaja:Salla/Stall Ambarendor

Koulutustaso: He A/re 100 cm/me 80 cm/ih 120 cm
Käyttö: Este, siitos

kuvan © Elandale Farm


Luonne


kuvan © Elandale Farm
Carisma tuli minulle tilausvarsana Heliltä. Molemmat sen vanhemmat ovat amerikantuonteja, joten ori tuo uutta verta hannoverkasvatukseen. Carisma on osoittautunut hyvätapaiseksi nuoresta iästä huolimatta ja se omaa upean ulkonäön. Odotan tältä orilta vielä paljon tulevaisuudessa. Carismaa koulutetaan pääsääntöisesti kenttäratsastukseen mutta sitä käytetään myös välillä este- ja koulukisoissa, jotta saadaan lisää tuntumaa koulutukseen. Orilla on hurmaava persoona ja se ryöstää sydämen jokaiselta. Tätä poikaa ei vain yksinkertaisesti voi olla rakastamatta! Koulutus on tarkoitus aloittaa mahdollisimman pian.
luonnetta tulee lisää kun ori kasvaa


Isä:
E Hazzi
Tannehof Contender
Ofarim
F Dazaarna Donnerhall
Disterlzarna
Emä:
E Sarino
Carismo Calypso II
Ahka
F Sarnia Regazzoni
St.Pr.St.Solerina


Kilpailut
Päivämäärä & laji
Jaos
Järjestäjä
Luokka
Sijoitus
26.12/näyttely
NJ
Kilpatalli Nectar
muut puoliveriset
?/?
30.11/koulu
-
Element
He A
?/?
03.01.04/näyttely
NJ
Wirtual W
hannover-oriit
?/?
14.01.04/näyttely
NJ
Virtuaalitalli Khand
muut puoliverioriit
?/?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Jälkeläiset
syntynyt || nimi || sukupuoli || emä || omistaja

Viikko-ohjelma
Ma: juoksutus
Ti: perusasioiden opettelua
Ke: maastossa talutusta
To: juoksutus/irtohypitys
Pe: perusasioita
La: maasto
Su: tarhassa


kuvan © Elandale Farm

Arvosteluja
Tätä hevosta kelpaa katsella. Sen pää on kauniin muotoinen ja silmissä ystävällinen katse. Sen kaula on lihaksikas ja kaunis. Korvat ovat kauniin suipot ja sopivankokoiset hevosen päähän.Hevosella on yleisesti hyvä sukupuolileima. Se on rungoltaan sopivan paksu mutta ei lihava. Selkä ja lautaset ovat lihaksikkaat. Kaviot näyttivät terveiltä samoin jalat. Jalat olivat lihaksikkaat.Häntä on pitkä ja tuuhea harja on myös tuuhea.Liikkeet ovat ilmavat ja kauniin näköiset. Hevonen pärjää varmasti hyvin kisoissa ja näyttelyissä. Silmistä vielä että ne ovat ystävällisen lempeät ja suuret ja juuri ne silmät tekevät hevosesta niin kiltin ja ystävällisen näköisen. Ja jollen erehdy pää on myös hieman kauniin kovera.Kaikin tavoin täydellinen hevonen <3
Pepsodent

Komea ori ihanan lempeine silmineen. Tuollaista komistusta pystyy katselemaan vaikka kuinka kauan.. Mukavan oloinen, hyvärakenteinen ja kauniin värinen, ei ylijalostettu. Pää on supusuhtainen ja kaunis, jalat sirot ja runko kestävä: selkä suhteellisen lyhyt. Jouhet silkkisen näköiset, askeleet lennokkaat ja muutenkin ihastuttavat. Kaula kaartuu kivasti ja kiinnittyy hienosti. Skpleima hyvä, samoin rotuleima. Jalt kuivat.
Turha

Taitaapa olla nimensä veroinen oripoika. Sivut eivät mitenkään erityisesti säväyttäneet, tietoja oli tarpeeksi, luonne lyhyt. Karvassa kaunis kuparinen kiilto, pää sopusuhtainen ja ilme pirteä. Korvat hieman suuret. Pään liittymä kaulaan hieman epäsopusuhtainen, en sitten tiedä syytä. Kaula lihaksikas ja hyvän näköinen. Lavat sopivat, runko hieman pitkähkö, mahdollisesti hieman notkoselkää. Sukupuoli- ja rotuleimat hyvät, erittäin kaunis ori, jalat kuivat ja sopivan mittaiset. Takajalat yläosastaan hieman lihaksettomat, lisää lihaksia peppuun ^^;;. Kouluarvosanana Carista ansaitsee 9.
.ilkimys

ulkoasu&tekstit Salla || kuvien © Elandale Farm (kuvassa Prince Optimus)
Kopiointi kielletty!