Sukupuoli    ori
Rekisterinumero   ths-0391 (THS), VH-xxxxx (VRL)
Rotu    irlannincob
Synt.aika    30.5.03 (5-v. 1.8.03, 15v. 30.1.07 -> 2kk = 1v.)
Säkäkorkeus    161cm
Väri   lehmänkirjava (piebald)

Kasvattaja & omistaja    Tanja S. II  Aias Drafts

Käyttö  
Koulu- ja esteratsastus, valjakko, näyttelyt, siitos.
Taso  
He A, Re 50cm.
Kisaaja   Tanja S.  II  groomi Riikka M.
          ___________________________________________________________________________
"Tervehdys! Minä, AF Late Lancelot eli tutummin Late olen omistajani suurimpia silmäteriä. Sain aikoinaan alkuni siitä syystä, että emäntäni oli kovin hullaantunut äitiini ja halusi tästä yhden jälkeläisen, joka jäisi tänne Amber Fieldsiin asustelemaan. Ja näin sitä tässä sitten ollaan. Yhteistä taivalta on kerääntynyt jo useamman vuoden verran, ja hauskaa sitä on ollut käyskennellä. Olen ylittänyt emäntäni kaikki odotukset ja hurmaan hänet kuulemma joka päivä kaytökselläni ja olemuksellani yhä uudestaan ja uudestaan.

Minua kuvaillaan usein tallimme ikuiseksi varsaksi, koska näytän unohtavani kokoni helposti innostuessani. Jos joku astuu karsinaani, niin otan vierailijan vastaan iloisena ja uteliaana (karsinaan tulohan merkitsee sitä, että pääsee ulos!), ja tunnustan, että joskus meno on sen verran suurieleisesti riehuvaa ja säntäilevää että pienempi saattaisi jäädä jalkoihin.
Hoidettaessa olen melko hyväkäytöksinen, riippuen kuitenkin hoitajasta. Tallin henkilökunnan ja varsinkin vieraiden käsissä joskus mahan alta harjatessa tai satulavyötä kiristäessä luimin ja olen purevinani ihmistä. Omistajani, joka minua eniten hoitelee on tajunnut, että minä siinä vain haastelen eikä enää reagoi käytökseeni mitenkään, joten olen luovuttanut ja sellaisen käytöksen jo hänen kohdallaan jättänyt lähes kokonaan pois. Muiden kanssa on kuitenkin aina tarkistettava asema ja testattava, miten he suhtautuvat pomotteluuni, ja silloin tulee myös nosteltua päätä suitsittaessa ja steppailtua hieman satuloitaessa. Kaviot annan nostaa nätisti, mutta jos takajalkojani vääntää mielestäni liiaksi sivuille, niin junttaan kavion maahan ja sitten sitä ei saa enää helpolla ylös. Koska minulla ei ole tarhakaveria minusta on kehkeytynyt oikein sitkeä rapsutusten kerjääjä. Varsinkin ryntääni tuntuvat kutiavan helposti, joten niiden rapsuttaminen saa minut venyttämään nautinnollisesti kaulaani. Rapsuttelisin kiitollisena myös takaisin, mutta ihmiset eivät siitä nähtävästi pidä, toppuuttelevat vain kun paljastan hampaani.

Olen viettänyt
tarhassa paljon aikaa yksin varsavuoden yhteistarhojen jälkeen, sillä tallillamme ei ole ketään ruunaakaan, jonka kanssa voisi yrittää ystävystyä. Yleensä tarha-ajat vain seisoskelenkin paikoillani ja yritän katseeni voimalla vetää tallipihalla käyskenteleviä ihmisiä luokseni. Naiset ovat mielestäni luomakunnan ehdottomasti upeimpia otuksia! Pidän niin kaksi- kuin nelijalkaisistakin naispuolisista, joten jos joku sellainen ohittaa tarhani tai karsinani, aloitan välittömästi hurmaamisen. Juoksentelen tarhan viertä kaula kaarella ja häntä korkealla, ja tietysti suloiset lepertelyt kuuluvat myös kuvaan. Minulla täytyy aina pitää taluttaessa suitset riimun päällä, sillä naisien ollessa näköetäisyydellä saatan innostua niin, että unohdan täysin vieressäni olevan ihmisen ellei tämä jatkuvasti muistuttele olemassaolostaan erilaisin käskyin ja ohjein. Muille oripojille haastelen uljaasti, mutta olen kuitenkin hyvin hallittavissa ellei toinen nyt todella röyhkeästi haasta riitaa. Tallikäytävällä orin karsinaa ohittaessa usein vain väräyttelen lihaksiani ja viskon vähän päätäni, en muuta. Tarhasta annan ottaa kiinni myös melko helposti, juoksen yleensä jo valmiiksi vastaan jos päivän treenit ovat vielä edessäpäin. Jos treenit on jo suoritettu, haastan hakijaa yleensä hippaan, mutta sitä en kauaa jaksa, sillä menen mielelläni takaisin talliin muiden hevosten ja tapahtumien keskipisteeseen.

Loimet ovat inhokki, joista en yleensä pidä. Syytän siitä emäntääni, joka ei minua niihin totuttanut nuorempana vaan kaivoi ne esille vasta kun syksyn viimat alkoivat tuntua. Joskus saatan sietää loimea, mutta yleensä yritän keplotella siitä pois tai ainakin pyörähdellä pari kertaa maassa sen kanssa. Parit loimet olen oppinut avaamaan edestä, ja pari olen saanut kierrätyskuntoon piehtaroimalla niiden kanssa. Karsinaetiketti on muuten hallussa, siitä äitini on pitänyt huolen. Jätökset ovat lähes poikkeuksetta aina ruokakippoja vastapäätä nurkassa kasassa, joka on helppo siivota ja josta olen saanut kunnolla kehuja henkilökunnalta. Pitkien öiden jälkeen on ihana saada sapuskaa, ja minä yleensä ensimmäisenä aloitankin ruokaa-tänne-heti-mulla-on-nälkä-kuorolaulun aamuruokkijan saapuessa. Minulla sanotaan olevan pohjaton maha, sillä en näytä lihovan vaikka söisin kuinka paljon.

Traileria kammosin nuorempana, enkä suostunut menemään sinne sisään ollenkaan. Minulla kokeiltiin liinoja ja ruokaakin, mutta en suostunut astumaan siihen pelottavaan koppiin. Lopulta ihmiset raahasivat sen hirvityksen tarhaani ja laittoivat minut paastolle. Mulkoilin koppia pari päivää, mutta kun se ei suostunut liikkumaan mihinkään ja sen sisälle oli heitetty ruokaa, päätin rohkaistua ja astelin lastaussiltaa ylös sen uumeniin. Ei se loppuen lopuksi ollutkaan niin kamala paikka, ja nykyään matkustan siinä ihan mallikkaasti, vaikka se täriseekin ja pomppii inhottavasti välillä niin, etteivät meinaa riimunnarut riittää tueksi. Opin trailerin käytön mahdollistuttua nopeasti yöpymään vieraissa paikoissa, joten pitkätkään kisamatkat eivät tuota minun kanssani ongelmia.

Minulla on tapana
tuijotella kaikkea pitkään ja hartaasti, sillä hevosen (kaksiulotteisellakin) näölläni en ole aina varma mitä näen ja onko se vaarallista vai ei. Ihmiset naureskelevat aina tavalleni ja kutsuvat minua Filosofiksi. Hämärillä metsäpoluilla aiheutan ihmisille lieviä sydänkohtauksia jämähtämällä kesken kaiken ja aloittamalla ahkeran tihrustuksen synkkiin metsiin. Uittamisesta pidän kovasti, ja yleensä kellahdankin kyljelleni heti kun vesi ulottuu polviin saakka. Minua voi rauhassa uittaa myös veneestä käsin. En yleensä pelästy pienistä, ja jos niin kuitenkin käy, käännyn yleensä ensin ihmisen puoleen ja katson miten tämä reagoi. Jos ihminen on rauhallinen, niin sitten ei ole mitään hätää ja itsekin pysyy rauhallisena. Poikkeuksena oli kuitenkin tuo traileriin totuttautuminen. Tosin en ole sen vaarallisempiin tilanteisiin tai pelottavuuksiin vielä törmännyt, joten sellaisissa saatta vaistot viedä vallan. Meidän tallilla eläinlääkäri on tuttu ihminen, ja onpa hän kerran käynyt minua kokeilemassa ratsailta käsinkin, joten en osaa häntä arastella. Suuhuni voi tunkea vaikka mitä, ja piikkejäkään en kammoa, joten olen aika lailla lääkärin ihannepotilas. Kengittäjän kanssa olen myös sinut, mutta joskus on ihan pakko juntata se käsiteltävä kavio maahan. On hauskaa katsoa, miten iso raavas mies yrittää hiki hatussa saada painoani siirtymään ja kaviota taas ylös. Yleensä lopetan leikin kuitenkin lyhyeen, mutta viimeistään siihen, että emäntäni lähestyy ääni uhkaavasti korotettuna.

Minä olin kuulemma ollut melko helppo
kouluttaa varsana. Tungin heti ensimmäisinä päivinä päätäni aina karsinan ovesta ulos halutessani nähdä mitä muuta maailmassa on, jos joku oven sattui aukaisemaan. Olen helposti kiintynyt ihmisiin, vaikka äitini yrittikin mustasukkaisena ja varjelevana varoitella ja juntata minun ja ihmisten väliin. Annoin heti ensimmäisenä päivänä koskettaa jalkojani ja olin vasta viikon ikäinen, kun varsariimu sujahti päähäni. Pääsin nopeasti mukaan äitini kanssa maastolenkeille. Olin vain hieman yli puolivuotias, kun osasin jo seistä paikallani ja kulkea hyvin taluttaessa ihmisen rinnalla. Kaksivuotiaana löysin itseni kentältä pintelit jaloissa jänteitä suojaamassa ja kapsonin kanssa. Kapsoniin olin toki totutellut jo aikaisemmin taluttaessa, ja raippakin oli tuttu, mutta uusi tilanne hämmensi silti. En ymmärtänyt, miksi en saanut tulla ihmisen luo, joka seisoskeli keskellä kenttää, ja tarvittiinkin usealla kerralla niin toinen ihminen minua ohjaamaan ja juoksutusraippa kertomaan paikkani - emäntä kuitenkin kertoi, että se on normaalia. Ensimmäisellä kerralla mentiin vain 10 minuutin ajan käyntiä, mutta silti tuntui, etten saa jalkojani järjestykseen - myöhemmin ravikin tuntui sekalaiselta ja laukastakaan ei meinannut tulla mitään. Kun homma alkoi sujua reilun viikon aikana, käännettiin suuntaa ja siitähän meni vielä enemmän sekaisin. Harjoitus teki kuitenki mestarin, ja ajan myötä opin juoksutuksen salat.

Kun opin juoksutuksessa tunnistamaan ja tottelemaan ääniapuja, oli vuorossa myös
valjaisiin totuttautuminen. Ensimmäistä kertaa kärryjä kokeiltiin minulla pellolla, jossa oli tarpeeksi tilaa jos päättäisin kesken kaiken karauttaa pakoon avustajien käsistä. Kärryt eivät kuitenkaan olleet mielestäni pelottavat, joten perusteiden oppiminen oli nopeaa. Syksyllä ehdin tapailla myös ratsastuksen perusteet, ja sitten tulikin talvi ja pääsin metsään töihin tukkien vetoavuksi. Valjaat tulivat kokonaan tutuksi alkutalven aikana ja kärsivällisyyttäkin opin, kun piti seisoskella välillä pitkiäkin aikoja paikallaan. Opin vetämään kuormia täysin voimin, ja kun sitten palasin vuodenvaihteessa takaisin kentälle vedin kärryjä myös siellä olan takaa ennenkuin muistin, että tämähän oli erilaista. Pidän koululiikkeistä eniten kärryjen edessä, vaikka maraton on se, mikä saa sydämen pomppimaan innostuksesta. Maratonilla minua saakin pidätellä hartiat kipeinä, sillä vauhdin huuma vie välillä mukanaan. Kotilenkeillä kanssani on aina muistettava tulla kotiinpäin jo hyvin kaukaa pelkkää käyntiä (kannattaa tarkkailla askeliani - heti kun ne alkavat reipastua itsestään vähänkin, on hyvä varautua toppuuttelemaan säännöllisin väliajoin), sillä pieni hölkkäilykin saattaa herättää minussa sen vauhdin kipinän ja kodin kaipuun, joka johtaakin sitten aina täysjuoksuun kotia kohti. Valjakkokisoissa olen menestynyt ihan mukavasti, ja minulle ostettiin juuri hienot omat vaunut koulukokeeseen, sillä vaikka näyttäisin komealta vaikka minkälaista hökötystä vetäessä halusi emäntä korostaa entisestään komeaa ulkomuotoani.

Ratsastettaessa minua on vaivannut alkukankeus ja jäykkyys, mikä vaatii kunnon lämmittelyt, ennenkuin pystyn taipumaan kunnolla. Emäntäni keksi kokeilla arcanum-metodilla toimivaa hierontaa, jonka hän oli kuullut rentouttavan ja poistavan jännitystä. Ensimmäisellä kerralla hieroja ja minä teimme vain tuttavuutta, mutta toisella kerralla päästin hierojan jo hieromaankin. Käynti päättyi siihen, että nuokuin karsinassani huumaantuneena alahuuli lörpöllä, ja emäntäni päätti jatkaa hierontakertojen ottamista, jos ei muuten niin minua hemmotellakseen. Nyt hieroja on käynyt kerran viikossa, ja lihakset eivät jumita niin helposti, palautumiseni on nopeutunut ja taipuminenkin sujuu helpommin. Joskus hieroja tulee myös ennen tai jälkeen kisojen (stimuloiva ja palautushieronta). Emäntäni sai kotitehtäviksi mäkien kiipeämistä, siksakin ratsastamista metikössä ja makupalojen antamista kylkien kohdalta ja jalkojen välistä. Hauskaa ainakin on ollut!

Talven jälkeen
kouluratsastus on päässyt treenauksen ykkössijalle, ja edistymiseni onkin ollut huimaavaa! Kisailu aloitettiin maaliskuun lopulla ja sitä ollaan tiiviiseen tahtiin harrastettu sen jälkeen. Olemme päässeet helppo A:han, eikä tarvetta ole päästä pidemmälle, sillä kapasiteetti tällä rakenteella siihen tuskin riittäisi. Sulku- ja avotaivutukset tökkivät silloin tällöin, ja joskus minusta näkee päälle päin, että minun on niitä tehdessä keskityttävä sataprosenttisesti, muuten ne eivät onnistu. Jos ratsastajani on hyvä, saan venytettyä kauniisti ryhdikkäitä askeliani. Varsinkin lisätty ravini on todella lennokas ja säännöllinen, ja sitä päästellään joskus kotona kauankin musiikin siivittämänä. Alkutalven metsäpuuhat toivat myös minulle enemmän massaa, joka on auttanut minua kulkemaan helpommin koottuna. Ihmisille kuulemma helpottava seikka on se, etten koskaan yritä ratsastettaessa huijata omaa etuani ajaakseni. Pidän haasteista, joten koulua vääntäessä en laiskottele. Minulla on siis vain harvoin sellaisia päiviä, jolloin mikään ei ota onnistuakseen. Esteitä en kauheasti hypi, sillä se tuntuu pidemmän päälle  epämiellyttävältä tällaisella massalla. Jonkun verran ollaan estekisoissa käyty, mutta eipä sen kummemmalla menestyksellä. En ole kovinkaan varovainen jaloistani.

Näyttelyistä pidin kovasti, mutta ne ovat jääneet jo menneisyyteen. Ehdin kiertää vain neljät kisat, ja sitten tulikin kunnon tauko kisapaikoilla käymiseen. Se oli harmi, sillä kisapaikan tunnelma on ihanan sähköinen ja ympärillä liitelee vaikka kuinka monta kaunista tammaa, joita voi kokeilla hurmata. Minun sanotaan olevan kunnon showmies, jota tarvitsee aina kisapaikoilla rauhoitella, ettei energiaa kulu liikaa innokkaaseen sähellykseen. Yllätin omistajani pokaamalla I-palkinnon kantakirjaustilaisuudessa, joka oli näyttelyurani huipennus. Jos jotain positiivista pitäisi löytää näyttelyiden loppumisesta, niin se on varmaankin se, että minulta saksittiin komeat vuohiskarvani pois. Kärsin usein ihottumasta, kun tuuheat tupsut hautoivat ihoani ja niitä oli vaikea pitää jatkuvasti puhtaina. Vaikka olo onkin hieman alaston ja orvon ilmava, niin eipähän kutiavaa ihottumaa enää ole ja iho saa hengittää.

Tällä hetkellä olen jo jäänyt eläkkeelle niin kisaamisesta kuin siitoskäytöksestäkin ja keskityn viettämään rauhallisia päiviä Aias Draftsissa muiden kylmäveristen kanssa."
Kuvien (c) Saskia Vreeswijk. Kuvissa ori Chakotay. Tekstit (c) Tanja S. Materiaalin kopiointi näiltä sivuilta kielletty!
Jos kisan edessä on *-merkki se ei ole VRL:n alainen. Sijoitukset boldattu.
e. Vir Mva Ch. Amber's Cordelia
KTK II, 77p.
YLA2
i. AF Kieghan
ei. Vir Mva Ch. Sailor Of The Dreamworld
KTK I, 87p.
ee. Ch. Sarah Of The Dreamworld
KTK III, 66p.
ii. AF Gilmore
ie. Rhiannon's Neala (os.?)
iee. Laakson Hope (os.?)
iii. AF Tiernan
iie. Dreamworld's Story Of Dina
iei. DD's Gun
eii. -
eie. -
eei. -
eee. -
ieee. Blue Cloud KTK III
eiii. -
eiie. -
eiei. -
eiee. -
eeii. -
eeie. -
eeei. -
eeee. -
iiii. -
iiie. -
iiei. -
iiee. -
ieii. Thunder Is My Name (os.?)
ieie. Brendahos (os.?)
ieei. -
Lue lisää Laten suvusta
t. AF Asthríth s. 21.1.04 (e. S.C. Aurora) om. Tanja S.
o.
AF Cianán s. 20.1.04 (e. Tyrnin Abigail) om. Tinkertalli
o.
Amber's Casanova s. 15.3.04 (e. AF Micaiah) om. Noona N.
t. Amber's Late Angelique s. 15.3.04  (e.
Tyrnin Abigail) om. Diablo
o.
AF Unlucky Faustus s. 15.3.04  (Larme's Tearful Willow) om. Shire Farm
o.
AF Malachy (e.  AF Micaiah) s. 30.3.04, om. YT Hopeariimu
t.
Oisheen Filipina (e. Vir Mva Ch. Diva Antoinette) s. 31.3.05, om. Anski
NÄYTTELYT
28.6.03  II  Tidal Strider Ranch  II  muut varsat  II  Kati H.  II
BIS1, irto-SERT, JS
11.8.03  II  Siittola Lux  II  tinkeroriit  II  Katina  II
LKV2, irto-SERT, JS
10.12.03  II  YT Sinituuli  II  tinkeroriit  II  Eva  II
BIS3, MVA-sert, JS
11.12.03  II  Larme  II  tinkeroriit  II  Anu M.  II BIS1, MVA-sert, JS

ESTEKISAT    (startteja 9, sijoituksia 1)
*20.3.04  II 
Kuusimetsän Ratsutila II  30-40cm  II  11/15
*20.3.04  II  Kuusimetsän Ratsutila  II  50cm  II  12/13
29.3.04  II  Wadelma  II  40-50cm  II  19/21
31.3.04  II  Kisakeskus Element  II  30-50cm  II  24/30
*3.4.04  II 
Dollar's Farm II  40-50cm  II  11/24
9.4.04  II  Siittola Yönsäde  II  30-40cm  II  24/30
*10.4.04  II 
Dollar's Farm II  40-50cm  II  16/17
10.4.04  II  Sleysu  II  30-40cm  II
23/25
19.4.04  II  Siittola Humina  II  40-50cm (avoin tinkereille ja poneille)  II 
4/15

KOULUKISAT   (startteja 71, sijoituksia 18)
19.3  II  Larme  II  He A  II 
5/40
20.3  II  Berkhoutt  II  He C  II  8/20
20.3  II  Berkhoutt  II  He B  II  13/20
22.3  II  Papanego  II  He C  II 
4/20
22.3  II  Papanego  II  He A  II  6/20
22.3  II  Flash Stables  II  He C  II  19/20
22.3  II  Flash Stables  II  He B  II  6/20
26.3  II  Kisakeskus Deaselt  II  He C  II  8/30
27.3  II  Päivänsäteen talli  II  He C  II  17/25
27.3  II  Päivänsäteen talli  II  He B  II  20/25
28.3  II  Simbelmynë & Uninen Kuu  II  He C  II  19/30
28.3  II  Auringonpisaran talli  II  He B  II  11/25
1.4  II  Núpnur  II  He B  II  14/20
3.4  II  Lehmuskuja & YT Zalama  II  He C  II  17/20
3.4  II  Lehmuskuja & YT Zalama  II  He A  II  9/20
*4.4  II 
Dollar's Farm II  He B  II  24/25
*4.4  II  Dollar's Farm  II  He A  II  8/25
4.4  II  Dara Warmbloods  II  He C  II 
5/25
4.4  II  Dara Warmbloods  II  He A  II 
3/25
6.4  II  YT Monsterila  II  KN Special  II 
2/20
6.4  II  YT Monsterila  II  He A  II  12/20
10.4  II  Kisakeskus Element  II  KN Special  II  42/50
10.4  II  Kisakeskus Element  II  He A  II  18/50
10.4  II  Lunavalle  II  He B  II  16/25
10.4  II  Lunavalle  II  He A  II  13/25
10.4  II  Larme  II  He C  II  15/35
10.4  II  Larme  II  He A  II   20/35
*11.4  II 
Dollar's Farm II  He B  II  5/20
*11.4  II  Dollar's Farm  II  He A  II 
4/19
13.4  II  Sinikuu  II  He A  II  8/20
*15.4.04  II 
Talli Aittala II  He B  II  10/26 
*15.4.04  II  Talli Aittala  II  He A  II 
2/28
15.4  II  Samettiruusu  II  He A  II  8/20
15.4  II  Samettiruusu  II  He C  II 
2/20
15.4  II  Stud Échenauer  II  KN Special  II 
3/40
15.4  II  Stud Échenauer  II  He A  II  31/39
15.4  II  Virtuaalitalli Summer  II  He A  II  13/20
*16.4.04  II 
Siniketo II  He A  II  10/15 
18.4  II  Wadelma  II  He C  II 
6/30
18.4  II  Wadelma  II  He A  II  21/30
19.4  II  Allu Express  II  He A  II  18/26 
20.4  II  Rosemondin Tila  II  He C  II  10/20
20.4  II  Flying Riders  II  He C  II  12/25
20.4  II  Flying Riders  II  KN Special  II 
5/25
*20.4  II 
Karmelian II  He B  II  2/6
*20.4  II  Karmelian  II  He A  II 
1/6
21.4  II  Flying Riders  II  He B  II  18/44
21.4  II  Flying Riders  II  He A  II  32/45
21.4  II  Cutter  II  He C  II 
5/25
21.4  II  Cutter  II  He B  II  10/25
22.4  II  Laitakujan Kisakeskus  II  He C  II  24/30
22.4  II  Laitakujan Kisakeskus  II  He A  II  19/30
*25.4  II 
NRW Stud II  He B  II  8/25
*25.4  II  NRW Stud  II  He A  II  19/25
26.4  II  KK Deaselt  II  He B  II  9/30 
26.4  II  KK Deaselt  II  He A  II  19/30 
27.4  II  Limona  II  He C  II  39/40
27.4  II  Limona  II  He B  II  32/40
30.4  II  Sleysu  II  He C  II  23/25
30.4.04 II  KK Element  II  He B  II  17/25 
30.4.04  II  KK Element  II  He A  II  25/25 
*1.5  II 
NRW Stud II  He B  II  6/25
*1.5  II  NRW Stud  II  He A  II  12/25 
2.5  II  Aamuruskon Siittola  II  KN Special  II  6/25 
2.5  II  Aamuruskon Siittola  II  He A  II  13/25 
*4.5.04  II 
Harmaavarpunen II  He C  II  1/10
*4.5.04  II  Harmaavarpunen  II  He B  II  9/10 
*5.5.04  II 
KK Untuvainen II  He A  II  7/20 
*22.5.04  II 
KK Untuvainen II  He B  II  2/20
1.6  II  Siittola Bettesthorne  II  He C  II  39/40 
1.6  II  Siittola Bettesthorne  II  KN Special  II  10/40

VALJAKKOKISAT   (startteja 7, sijoituksia 3)
17.-20.3  II  Shire Farm  II  noviisien hevosvaljakko  II  6/11
21.3  II  Lakkamarja & Leya Warmbloods  II  noviisien hevosvaljakko  II  12/13
22.-25.3  II  KK Deaselt  II  noviisien hevosvaljakko  II  13/15
28.3  II  Laitakuja  II  noviisien hevosvaljakko  II 
3/17
29.3  II  Vuelo Lipizzar  II  noviisien hevosvaljakko  II 
3/15
31.3  II  Hunajalaakso  II  noviisien hevosvaljakko  II 
1/14
24.4  II  Kisakeskus Untuvainen  II  noviisien hevosvaljakko  II  15/19 
Kiitokset Saskialle aiemmin julkaisemattomista kuvista.

---------

Thanks to Saskia for new unpublished photos.
virtuaalihevonen II a sim game horse
VIR MVA Ch.
AF Late Lancelot
KTK I, 80p.     -      YLA1, 150p.
Koulupainotteinen vuoden 2003 kasvattini. Siirtynyt eläkkeelle siitoksesta ja kisakentiltä.
Kantakirjamenestys kulkee suvussa - myös isoisä KTK I, isoäiti KTK III, äippä KTK II, eno KTK II, tytär KTK III.
Kuvien (c) Saskia Vreeswijk. Kuvissa ori Chakotay.
Tekstit (c)
Tanja S.

Materiaalin kopiointi näiltä sivuilta kielletty!
          ___________________________________________________________________________
          ___________________________________________________________________________
          ___________________________________________________________________________
          ___________________________________________________________________________
          ___________________________________________________________________________
JÄLKELÄISET
          ___________________________________________________________________________
          ___________________________________________________________________________