.
_____________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________________
Tekstit (c) Tanja S.
Fonttina Helvetica/Verdana. Materiaalin kopiointi näiltä sivuilta kielletty!
_____________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________________
Laten sukutaulussa esiintyvät kaikki tarkeimmät tinkerini, jotka ovat vajaan kahden vuoden kasvattaja-aikanani elämäni jakaneet. Ohessa pienet esittelyt.

Isän puoli:

i.
AF Kieghan (AF Gilmore x Rhiannon's Neala)
Lassen isä on vieläkin itse nuori ja tuntematon AF Kieghan. Komistus ei ole vielä pitkälle pötkinyt kisaurallaan, mutta odotukset ovat korkealla.

ii.
AF Gilmore (AF Tiernan x Dreamworld's Story of Dina)
Monni ei ehtinyt elää pitkää elämää, ja AF Kieghan jäikin pojan ainoaksi jälkeläiseksi. Monnin vanhemmat olivat minulle erityisen rakkaita - sekä Tipi että Tiina kuuluivat ensimmäiseen tinker-nelikkooni, jonka toin Englannista vuoden 2002 heinäkuussa Dreamworld's-nimiseltä siittolalta, josta myös Vir Mva Ch. Sailor Of The Dreamworld ja Ch. Sarah Of The Dreamworld ovat kotoisin.

ie.
Rhiannon's Neala (DD's Gun x Laakson Hope)
Tästä päästäänkin kasvattaja-ystävääni Kiraan, jonka aikaansaannos siittola Rhiannon oli. Nalan ostin Kiralta, kun kaipasin uutta verta laumaani. Huom! DD's Gunilta löytyy sukua vielä yksi polvi, tiedot löytyvät pojan sivuilta.

iee.
Laakson Hope (ei tietoa x Blue Cloud)
Vaikka Laakson Hopen sivut ovat siirtyneet tuonpuoleiseen onnistuin kuitenkin jäljittämään tytön emän, tinker-tamma Blue Cloudin sivut. Cladin muistavat hyvin kaikki vanhemmat tinker-harrastajat, sillä tyttö oli ensimmäisiä suomalaisia virtuaalitinkereitä. Jälkeläisiä on tytölle kertynyt paljonkin, ja hyvin monet niistä ovat myös olleet tunnettuja. Cladi pääsi myös eläessään kantakirjaan, III:lla palkinnolla ja 69:llä pisteellä.

Emän puoli:

e.
Vir Mva Ch. Amber's Cordelia (Vir Mva Ch. Sailor Of The Dreamworld x Ch. Sarah Of The Dreamworld)
Leia on ehdottomasti rakkaimpia ja menestyneimpiä tinkereitäni. Tyttö on kantakirjattu II:lla palkinnolla ja 77:llä pisteellä sekä ansainnut kasan sertejä näyttelyistä, mutta menestys ei jää tähän. Tyttö on myös tsempannut ERJ:n kisoissa, ja rankingpisteitä löytyy kymmenisen kappaletta. Pokasipa tyttö myös II:n palkinnon ERJ:n laatuarvosteluissakin.

ei.
Vir Mva Ch. Sailor Of The Dreamworld
Sailor oli ensimmäisiä tinkereitä, joita tallilleni toin Englannista yli vuosi sitten. Sailor on näyttelyissä menestynein tinker koko virtuaalimaailmassa - poika on kantakirjattu I:llä palkinnolla, ja on siten korkeimmilla pisteillä kirjattu raskas kylmäveriori.

ee.
Ch. Sarah Of The Dreamworld
Saara oli myös Sailorin ohella ensimmäisiä tinkereitä. Tyttö on tehnyt Sailorin kanssa paljon tuttavuutta, jonka seurauksena on ollut lauma lupaavaa jälkikasvua (Leian lisäksi myös
Vir Mva Ch. AF Coinneach Edan). Saara on myös kantakirjattu, II:lla palkinnolla ja 66:lla pisteellä. Muutti lokakuussa 2003 Tyrnin tallille viettämään eläkepäiviä.
- Amber Fieldsin kasvattajatyön ehdoton helmi