päivitetty viimeksi 03.12. KE !! päivityskatko - lue

 
© Tuuli Nummela & Kylmänkukka

Hei ja tervetuloa!

Minä ja kauraturpaiset ystävämme toivotamme sinut tervetulleeksi Avarametsään. Tallia on alettu rakentamaan tarkalleen 18. päivä lokakuuta 2003, mutta kävijöille se avasi ovensa varsinaisesti vasta kahden päivän päästä, eli 20. päivä. Avarametsän toimintaan kuuluu hevosten kasvatus sekä ehdottomasti aktiivinen kilpailutoiminta. Tallin omistajana toimii emilia, jonka voi tuntea Suomenhevosrekisterin edesmenneenä pitäjänä. Ylläpidin myös kauan VKL:ää eli Virtuaalikasvattajainliittoa. Jossain vaiheessa pidin myös VWY:n kantakirjaa ja toimin kantakirjan varatuomarina. Avarametsä kasvattaa päärotuna suomenhevosia ja suomenpienhevosia. Kasvattajanimemme on Avarametsän, joka toimii siis kasvateillamme etuliitteenä. Kasvatamme myös sitten harvemmin ponirotuja, esim. welshejä, new foresteja, connemaroja sekä shetlanninponeja, joita kaikkia kasvatamme samalla kasvattajanimellä.

Toimintaamme kuuluu myös kilpailut, joita järjestämme usein kaksi kertaa kuukaudessa. Osallistumme myös omilla hevosillamme omien sekä muiden tallien kilpailuihin. Myös näyttelyissä on tultu käytyä. Voit tutkia Avarametsän kilpailuita tarkemmin kilpailut linkistä.

Ennenkuin jätän teidät rauhaan, haluasin sanoa, että tallilta minkäänlainen kopiointi (kuvien, taustojen, tekstejen yms.) kopiointi on ehdottomasti kielletty tekijänoikeuslain nojalla. Sitten vielä asiaa; tutustuthan talliin tarkemmin, ja muistat jättää terveisiä vieraskirjaan? Palautteet myös tervetulleita. Tärkeät asiat maililla ! Olet aina tervetullut uudestaankin (:

~ talvea odotellen,
emilia ja tallin kauraturvat

Vierailethan myös upealla ystävyystallillamme, Tuuliviirin Ponitilalla?

Avarametsän Kartano on virtuaalitalli. - Avarametsän Kartano is virtual stable.
Suositukset sivujen katselemiseen: IE, resoluutio 1024x768, true color (32-bittinen) ja fonttikokona normaali. Kaikki sivuilla esiintyvä grafiikka © Emilia Mattila, ellei toisin mainita. Etusivulle pääset otsikkoa klikkaamalla.