ΚΑΜΕΡΕΣ
ΚΑΜΕΡΕΣ
ΜΑΙΟΣ 2002                      ΤΕΥΧΟΣ 6
 
Στο δρόμο
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ
Κείμενα
Συνδέσεις
ΑΡΧΕΙΟ:
ΤΕΥΧΟΣ 1
ΤΕΥΧΟΣ 2
ΤΕΥΧΟΣ 3
ΤΕΥΧΟΣ 4
ΤΕΥΧΟΣ 5
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Φωτογραφίες
Αρχική
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
16 Μάρτη 1988
Ο Σ.Χουσείν ρίχνει δηλητηριώδη αέρια στην κουρδική πόλη Χαλάμπια,5000 νεκροί.
18 Μάρτη 1871 Εγκαθιδρύεται η παρισινή κομμούνα μετά την συναδέλφωση στρατού και πληθυσμού.
18 Μάρτη 1921 Καταστέλλεται από τον Τρότσκι σε ένα λουτρό αίματος η κομμούνα της Κροστάνδης.Η θηριωδία των μπολσεβίκων θριαμβεύει.
20 Μάρτη 1933
Ιδρύεται το Νταχάου.
22 Μάρτη
Γεννιέται στη Ναντέρ το κίνημα της 22 Μάρτη.

*απο την εφ.άλφα
για επικοινωνία:
www.aytonomidrasi@yahoo.gr
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ Ε.Σ...
Και δεν είναι τίποτε άλλο απο τις προετοιμασίες που κάνει το Β' σώμα στρατού για την αντιμετώπιση και την πάταξη ενχώριων "τρομοκρατικών" (κατ'επιλογήν τους) "στοιχείων" που ίσως κάνουν το λάθος και συμμετάσχουν σε καμμιά διαδήλωση ενάντια του ολυμπιακού ιδεώδους(και όχι μόνο)...
ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ...
Σε αθήνα και θεσσαλονίκη έγιναν την πέμπτη 21 του μηνός (παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού) στις δύο αυτές πόλεις.Στην αθήνα συμμετείχαν 2.500 περίπου άτομα οπου στην πλειοψηφία τους ήταν οικονομικοί μετανάστες.Βέβαια το ότι ο αριθμός των ντόπιων δεν ήταν ικανοποιητικός δέν είναι πρόβλημα γιατί οι έλληνες "αγαπάνε" και "νοιάζονται" για τους μετανάστες όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου!
(και ο νοών νοείτο...)
ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ...
14/03 Έγινε η πορεία των συνδικάτων με 100.000 διαδηλωτές.
15/03 Πορεία αναρχικών-αντιεξουσιαστών με περίπου 1.500 άτομα δέχεται επίθεση απο δυνάμεις καταστολής,η πορεία χωρίζεται σε τρία μέρη,τα δύο μέρη προσπάθησαν να διαφύγουν σε στενά και το υπόλοιπο μέρος της πορείας αντεπιτέθηκε.Την πορεία την είχε καλέσει η MARS-ATTACK και είχανε κύριο σύνθημα "ο καπιταλισμός δεν μεταρυθμίζεται,καταστρέφεται".
16/03 300 εώς 500 χιλιάδες άτομα συμμετείχαν στην πορεία ανάμεσά τους η CNT,ελευθεριακοί,καταληψίες και το BLACK BLOCK(στο σύνολο 5.000 άτομα).Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν σε ένα παλιό κτήριο όπου στεγάζονται αστυνομικά γραφεία, στο αστυνομικό τμήμα σε τράπεζες,στο δικαστικό μέγαρο και στο ταχυδρομείο.Οι μπάτσοι επιτέθηκαν με πλαστικές σφαίρες και οι διαδηλωτές απάντησαν με ξύλα και πέτρες.
Συνολικά ο αριθμός των συλλήψεων (από όλες τις μέρες) έφτασε τις 98,αναφέρθηκε ότι 23 διαδηλωτές τραυματίστηκαν.
19/03 Άρχισαν να απελευθερώνονται οι συλληφθέντες.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ...
Έγιναν διαδηλώσεις εναντίον της παγκοσμιοποίησης έξω από την συνδιάσκεψη των ηνωμένων εθνών για την χρηματοδότηση και την ανάπτυξη των φτωχών κρατών στην πόλη μοντερέι.
48 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ...
Μετά από 290 μέρες απεργίας πείνας πέθανε στο νοσοκομείο ο τριαντάχρονος Ντογάν Τοκμάν ο οποίος διαμαρτυρότανε για τα λευκά κελιά στις τουρκικές φυλακές.Ο Ντογάν Τοκμάν είχε καταδικαστεί ώς μέλος αριστερής οργάνωσης και των κατηγορούσαν ότι ευθυνόταν για την οργάνωση του κινήματος διαμαρτυρίας με απεργίες πείνας.
2004
2004
2004
2004
ΜΠΑΤΣΟΙ
ΚΑΜΕΡΕΣ
ΚΑΜΕΡΕΣ
ΜΠΑΤΣΟΙ
ΜΠΑΤΣΟΙ
ΜΠΑΤΣΟΙ
ΚΑΜΕΡΕΣ
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ
ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
You need Java to see this applet.