RÖD FRONT

VÄLKOMMEN TILL RÖD FRONT

KOMMUNISMEN DÖR INTE, DEN SEGRAR!


RUBRIK

Tänkar om svensk nationalism.

På nationaldagen hyllas Knugen och annat skit har firas. Nassar och liknande pack super säkert till i moder Sveas namn. Men vad firar vi kommunister och andra intrenationalister? Faktum är väl det att vi fullkommligt har sruntat i något firande?! Var detta rätt av oss? Även om vi är intrenationalister borde vi fira vår egen nationaldag? Vi borde inte låta nationaldagen tas över av en massa nassar!
Liksom svenska kurder är stolta över sin kultur och sitt "land", liksom kubaner som är stolta över Kuba, liksom norrmän över Norge och fransmän över Frankrike. Borde inte vi svenska intrenationalister vara stolta över Sverige? Midsommarafton, kräftskivor, snus, rotmos (tvi fan), äpplen, Absolut Vodka, Globen, Torshammaren eller ja vad tusan som helst som följt med som minnen i kulturen genom den svenska historien.

Vi måste visa invandrarna i Sverige att vi är stolta över vår kultur och att vi vill dela med oss av den. Vi måste visa nassarna att det är vår kultur och inte deras. Nassarna skyddar inte kulturen de smutsar bara ner den. Vi måste visa dom att vi också är stolta över vår egen svenska fana, DEN ÄR FAN INTE DERAS! Kan vi visa detta har vi kommit långt i kampen mot rasismen, vi kommer att visa vilseledda nassar att man inte behöver vara nasse/nationalist för att vara stolt över sitt land.

Torshammaren som
står för styrka
och mod, har
den nånting över
taget att göra med
de mentalt svaga
nassarna?

Mitt råd till alla internationalister och antirasister är använd vår svenska fana, hissa den, demonstera med den mot nassarna, var stolt över den. Att vara stolt över sitt land behöver inte betyda att man är stolt över Sveriges alla misslyckade politiker eller kungen. LEVE DEN SVENSKA KULTUREN och mångkulturen!
Vist det har påpekats och det har hänt att svenskar blivit kallade för rasister enbart pga av att de haft en svensk fana, vist det är ett problem och det är inte bra, men vad är orsken till detta problemet? Den orsaken är rasimen. Men vad är orsaken till rasism? Jo det är det här jävla kapitalistiska samhället, och för att knäcka rasismen måste vi knäcka kapitalismen (och för att knäcka all eventuell omvänd rasism, krävs det även här att vi knäcker och skrotar kapitalismen). Vägen dit är lång, men på den vägen måste vi behålla vår stolthet över vår egen kultur

"Tycker du/ni att jag är helt paranoid eller har rätt eller fel eller nåt annat att diskutera rörande ämnet skriv då gärna i gästboken"


RUBRIK 2

FÖRDÖM NATOS ANFALLSKRIG MOT SERBIEN!

Kriget är över, men våra åsikter står fast vad det gäller USA:s krigspolitik.


RÖD FRONT är med i Svenska Kommunist Ringen.
Föregående 5 Föregående Nästa Nästa 5 Slumpa en Lista

Om du vill slippa mina frames, så håll in shift när du trycker på en länk.