ðHgeocities.com/Colosseum/Loge/9684/torneig2004.htmgeocities.com/Colosseum/Loge/9684/torneig2004.htm.delayedxÇ]ÔJÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÈ èL¦OKtext/html@ jL¦ÿÿÿÿb‰.HMon, 13 Dec 2004 17:02:07 GMT¾7Mozilla/4.5 (compatible; HTTrack 3.0x; Windows 98)en, *Æ]ÔJL¦ Untitled Document

11è Torneig Penya Bou

Campions!!!

Per quart any consecutiu, la Penya Bou va imposar-se en el seu torneig. Els nous equips i els reforços dels veterans no van aconseguir destronar l'equip organitzador del seu trofeu, conquerit aquest cop davant l'equip de Paletas Rumanos, que van oferir un bon nivell durant el torneig, però van caure a la final. Cal deixar clar el doble esforç que va haver de fer l'equip rumanès, enquadrat en el grup fort i que va haver de jugar un partit més per arribar a la final.

L'organització de l'esdeveniment va tornar a ser implecable, solventant fins i tot la visita d'una parella d'agents de la guàrdia urbana que van preguntar per la costellada.

Supporters 4 - Perpinyà 0

Supporters tornava al torneig després de 3 anys, amb un equip prou reforçat i que aspirava a arribar a la final amb les incorporacions de Juan Carlos (campió l'any passat amb la Penya Bou), Jordi, Raúl, Vici, Pedrito o Carol, que tornava a jugar. Perpinyà, sotscampions en l'anterior edició, va acusar l'absència de jugadors destacats com Gil o Pedro i no va poder fer res davant la força i la seriositat defensiva de Supporters.

Paletas Rumanos 5 - Foment Excursionista 1
El primer equip de l'est que juga el torneig va demostrar de seguida que no venien de vacances i va infringir una clara derrota a uns excursionistes que volien superar el seu 2n lloc de l'edició anterior però que van decebre, ocupant finalment la darrera posició del torneig.

Supporters 3 - Paletas Rumanos 4
El partit més intens del torneig. Els 2 equips lluitaren per decidir qui d'ells es classificaria per a la final. La primera part va acabar amb empat a un gol. A la segona, Supporters s'avança per 3-1 i s'apropava a la final. La tensió del partit va pujar amb el 2n gol de l'equip rumanès. Als darrers minuts, la condició física i la mala sort (en forma de 3 pals) van decantar el partit en contra de Supporters que no va poder oferir canvis per lluitar contra uns preparats rumanesos que van acabar imposant-se al final del partit.

Perpinyà 4 - Foment Excursionista 2
La reedició del partit de l'any passat. Foment volia saldar comptes pel polèmic empat de l'any passat que va facilitar la classificació de Perpinyà per a la final. Curiositats del torneig: l'àrbitre protestat l'any passat va ser el mateix, Jordi, que aquest cop no va tenir cap més problema que alguna petita picabaralla d'un massa excitat Miguel amb els catalans del nord. Perpinyà va imposar-se, per fi, amb un encertat François que no havia tingut sort fins al primer partit.

Perpinyà 1 - Paletas Rumanos 6
Paletas Rumanos va assegurar-se la classificació per a la final, imposant-se clarament a uns cansats Perpinyà que només van poder aguantar un període.

Supporters 6 - Foment Excursionista 4
El partit que decidia el 2n lloc va ser més mogut del que s'esperava. Foment va oferir els seus únics bons minuts del torneig i va avançar-se per 2 a 0, resultat que els classificava com a 3rs de grup i deixava en darrera posició a Perpinyà. Juan Carlos, però, va tirar del seu equip i va donar la volta al partit entrada la segona part., per acabar guanyant per 6 a 4 i deixar fora del torneig a Foment.

Mate Argentino 1 - Penya Bou 9
S'esperava amb expectació l'equip que presentaria la colònia argentina al torneig. Tal com va succeïr l'any passat amb l'equip de Guatemala, els argentins mostraren un joc brillant en ocasions però poc consistent, degut a la forma física i la poca pràctica conjunta. Davant, la Penya Bou presentava un equip de circumstàncies, amb només 2 jugadors de la plantilla oficial i amb un parell de fitxatges que debutaven i que van fer un gran paper, Óscar i molt especialment, Sergio. Mate Argentino va tenir 2 ocasions a xuts llunyans durant els primers minuts però el partit acabà amb el clar penal comès per mans d'un defensa argentí i que Fede transformà en el primer gol. A partir d'aquí, domini total dels Bous que es va materialitzar en els 9 gols finals, alguns de bella factura.

Mate Argentino - Penya Bou

Penya Bou 9 - Red Girls 1
Les noies no van oferir resistència davant els campions, que a un ritme suau van anar fent caient els gols del seu costat, a pesar dels ajuts arbitrals i els ànims del públic, dirigits clarament envers l'equip femení.

Penya Bou - Red Girls

Mate Argentino 4 - Red Girls 0
Red Girls van oferir un bon espectacle tècnic però van tornar a caure, davant l'equip argentí, físicament superior. Les noies van anar de menys a més en aquest torneig i encara van presentar més batalla en el partit pel 5è lloc.

Finals:

Perpinyà 4 - Red Girls 3
A punt van estar Red Girls de donar la sorpresa i adjudicar-se el 5è lloc del torneig. Una Natàlia molt inspirada que va aconseguir un gran gol i va estavellar una espectacular pilota al travesser, i una portera que ho parava gaire bé tot van propiciar arribar amb empat a 3 als darrers minuts. Perpinyà va aconseguir el 4r gol a 2 minuts del final en un embolic dins l'àrea redgirliana. Natàlia va tenir l'empat a les seves botes però la defensa rossellonenca va aconseguir desviar la pilota quan la davantera vermella estava a punt de fusilar el porter.

Supporters 5 - Mate Argentino 3
Supporters va acusar l'esforç realitzat a la primera fase i li va costar despegar-se dels argentins que van fer ús d'un joc fort, al límit del que permet el reglament, però tot i així no van poder superar la gran defensa supportiana amb un Pedro colosal al darrera i 2 porters, Tomi i Jordi que van fer grans actuacions. Juan Carlos, un cop més, va ser la referència al davant. L'equip argentí va desplegar tota la seva lluita per plantar cara però va patir una manca d'encert a l'hora de crear ocasions.

Penya Bou 6 - Paletas Rumanos 4
La gran final es presentava disputada. Paletas Rumanos havíen mostrat ser un equip fort, amb qualitat i velocitat. Calia veure com respondria una Penya Bou sense canvis, davant un equip que havia guanyat els seus partits de la primera fase a les segones parts, però que també havia sofert un desgast molt més gran, amb un partit més i un grup molt més dur que el dels Bous. El partit es va desequilibrar als primers minuts amb un gol de xut llunyà de Sergio. A partir d'aquí, la Penya Bou va dominar la primera meitat sense excessius problemes. A la segona part, el domini es va traduïr en gols. Jordi, Fede i Óscar, amb un lliure directe, van posar el 4-0 al marcador, gràcies també a la bona actuació de Bou a la porteria, que va parar tot fins el minut 8 quan Paletas Rumanos va materialitzar un còrner en el seu primer gol. Amb el 5-1 al marcador i a 5 minuts del final, Bou va deixar la porteria a les mans d'Óscar i va sortir de jugador. Això, unit a la relaxació de l'equip i alguna decissió d'un àrbitre que va voler convertir-se en protagonista, va fer que l'equip rumanès pugués arreglar el resultat fins el 6-4 final, però sense posar en perill la victòria de la Penya Bou, la cinquena en el seu torneig i la cuarta en les 4 darreres edicions.