Studio dr.D vam izdela in vzdržuje spletne strani Naslovna stran Odziv Vsebina IščiSlovenija / Mali grad Kamnik

O učbeniku

Avtor
IT
Literatura

Multimedijski učbenik " Pehotna oborožitev" verzija 1.3 (september 2003 ) je prototipna rešitev, ki je bila izdelana v okviru predmeta "Praktikum" in kot Diplomsko delo na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju in je namenjen

tistim, ki se prvikrat srečujejo s pehotnim orožjem;
vojakom, podčastnikom in častnikom SV za samostojno učenje in spoznavanje  pehotne oborožitve;
predavateljem za izdelavo učnih priprav in izvedbo predavanj;
za izvedbo testiranja poznavanja pehotne oborožitve.

Učbenik je namenjen bolj učenju kot zabavi, zato tudi takšnih efektov ne bo prav veliko.
Reklamne napise, ki jih občasno opazite, sem jih vstavil zato, da nakažem tudi možnost oglaševanja.

Multimedijski učbenik " Pehotna oborožitev" verzija 1.0 je bil izdelan v marcu 2003  z namenom prve predstavitve mentorju dr.Šmitku. Verzija 1.0 ne vsebuje začetnega modula "Testiranje znanja" in modulov "Splošno" in "Strelivo". Izdelana je struktura, vsebina je le nakazana.  

Verzija 1.1 je bil izdelan v maju 2003  z namenom druge predstavitve mentorju dr.Šmitku. Verzija 1.1 ne vsebuje začetnega modulov "Testi 1-3" in modula "Splošno".   

Verzija 1.2 je bil izdelan v juniju 2003  z namenom tretje predstavitve mentorju dr.Šmitku. Verzija 1.2 ne vsebuje  modula "Splošno".  Vsebinsko je popolnjen razen modulov v sklopu modula puškomitzraljezi. 

Verzija 1.3 je bil izdelan v septembru 2003  z namenom četrte predstavitve mentorju dr.Šmitku. Verzija 1.3 vsebuje  modul "Splošno" in ima spremenjeno domačo stran ( manj podatkov in bolj zanimiva interaktivna slika učbenika ).  Vsebinsko je popolnjen razen modulov v sklopu modula puškomitzraljezi. Vsebuje tri testne pole.

NOVO - Heckler & Koch  PDW, G36C, MP5K

 

V kolikor uporabljate učbenik z CD medija ali diskovne enote, potem vas moram obvestiti, da povezavi oziroma gumba v glavi strani ( ODZIV in IŠČI ) ne delujeta, saj sta namenjeni za delovanje na internetu. Kljub vsemu pa vedno lahko pritožbe, pohvale, mnenja, vprašanja ali kakršne koli trditve pošljete na spodaj omenjeni elektronski naslov.  Hvala za razumevanje!

Na vrh

 

Counter Pošljite mail na  dswahilly@yahoo.com z vprašanji in komentarji o izdelku ( in spletnem mestu ).
Copyright © 2003 STUDIO dr.D
Ažurirano: september 03, 2003