OFERTES:

 Durant l'any les espècies marines de les nostres costes busquen els llocs més apropiats per alimentar-se, aparellar-se o desovar tot guiant-se per les temperatures i les corrents marines. Això fa que segons l'època de l'any trobem més peix d'una espècie que d'una altre. Exemples: entre els mesos d'agost i setembre hi ha l'època del calamars, per novembre i desembre de la orada, per pasqua de la sèpia, per maig, juny i juliol és el temps del peix blau i per l'estiu dels molls etc.... Avegades però el temps no acompanya gaire, i quan bufa el vent, les captures son escasses, ja que poques barques surten a pescar. Al contrari també pot passar, cosa que cada cop és més difícil degut a la sobre explotació del medi, que hi hagi un dia de sort i que hi hagi molt de peix a la llotja.

Peixos Ballbona sap que l'època de l'any, el temps meteorològic, la sort i l'experiència, son factors molt importants, i ho té en compte a l'hora de comprar el peix diàriament i així poder fer desprès les ofertes diaries.

L'oferta anual més precisada és, des de fa molts anys, l'elavoració de l'anxova. Peixos Ballbona aprofita l'època de l'any que el seitó és més gras, per salar-lo i enpotar-lo de la manera que generació rera generació hem anat aprenen.

Cada vegada el ritme de vida fa que tinguem menys temps per cuinar, per això ara oferim als nostres clients la possibilitat de comprar "broxetes", de rap i gambes, de salmó i llagostins o a gust del consumidor, apunt de fer. Sardines escabetxades apunt de menjar i un excel·lent fumet de peix de roca sense conservants ni colorants, concentrat i congelat apunt per fer paelles, fideuàs i sopes, tot això i més per facilitar així la feina als nostres clients.

Apart d'oferir el millor peix de la costa catalana i de l'estranger, en les nostres peixateries podeu trobar també el millor peix congelat, per les butxaques més econòmiques, bacallà en filet, morro, desfilat, remullat i apunt per fer bunyols, farina especial per fregir peix i també oferim la possibilitat de fer paneres de peix per fer regals d'agraïment, aniversaris, etc..., sense dir, es clar, de que tots els serveis i encàrrecs que, Peixos Ballbona ofereix, poden ser portats sempre a domicili.

Us podeu adreçar a la Plaça del Mercat o al C/ Barcelona, 12, o trucar al (93)797 04 60 o al (93)797 14 01 respectivament, us hi esperem..........