Hwww.oocities.org/es/cim_medicina/eleccions.htmwww.oocities.org/es/cim_medicina/eleccions.htm.delayedxkJp*OKtext/htmlPyT*b.HTue, 21 May 2002 16:38:01 GMTMozilla/4.5 (compatible; HTTrack 3.0x; Windows 98)en, *kJ* eleccions

Eleccions

ELECCIONS  MAIG 2002

Puncha aci per a vore els cartells electorals

ELECCIONS  NOVEMBRE 2001

En les ultimes eleccions de la universitat en el Decembre de 2001 el Sindicat Independent de la Facultat de Medicina guany en Junta de Centre i en Claustre.

Es tract de les eleccions mes renyides de lhistoria desta Facultat. Els tres sindicats quedarem proa igualats, pero va ser C.I.M. qui super a tots els atres.

A pesar de ser el sindicat mes votat pels estudiants de Medicina, des del ADR de la Facultat es boicoteja qualsevol acte que vullgam realisar.

El pacte entre Quatre Gats i els dOdonto es patent i els Quatre Gats preferixen recolzar a Odonto que als seus companyers de Medicina

RESULTATS:

CLAUSTRE:

Candidatura Vots en Medicia Vots en Odontologia Total Vots Claustrals
CIM 257 1 258 2
QUATRE GATS 247 2 249 2
AVEO 3 226 229 2
EN BLANC 24 0 24 -

JUNTA DE CENTRE:

Candidatura Vots
CIM 259
QUATRE GATS 254
AVEO 227
EN BLANC 24
NULS 2

 

ELECCIONS A RECTOR

El passat mes de Febrer varem elegir al nou Rector de lUniversitat, Francisco Tomas. El nostre sindicat va recolzar la seua candidatura perque en ella estava el nostre exdeca el Dr. Rodrigo i a mes era el Candidat de lequip decanal de la nostra Facultat, per lo que sempre millonaria la nostra Facultat.

Els Quatre Gats per la seua banda recolzaren al professor dHistoria de la Ciencia, que estava recolzat per algunes forces politiques extremistas, i que a la fi va perdre.

Esperem que el nou Rector  i el seu nou equip complixquen les seues promeses i pronte tingam una Facultat propia del nostre sigle.

 

 TORNAR