Hwww.oocities.org/es/cim_medicina/llibres.htmwww.oocities.org/es/cim_medicina/llibres.htm.delayedxkJpOKtext/htmlPyTb.HTue, 18 Mar 2003 18:20:25 GMTMozilla/4.5 (compatible; HTTrack 3.0x; Windows 98)en, *kJ llibres

 

 Vos recomanem els segents llibres...

 

La Guerra Insidiosa (El Valencianisme irresolut). Angel Vicent Calpe i Climent. Lo Rat Penat. Coleccio al Vent nro.8. Ciutat de Valencia (1995)

- Angel V. Calpe, antic companyer nostre, nos mostra una visio globalisada de la qestio nacional valenciana, analisant les tres optiques a les quals pot aguaitar el ciutad da peu: el catalanisme, el valencianisme i lespanyolisme. La divisio historica entre els valencians nos impedix alvanar cap a un futur propi i sobir.

 

 

 

Tres portes a lo desconegut. Davit Benavent i Sendra. LOronella. Coleccio el Rajolar nro.4. Burjassot (1998)

- Davit Benavent, valenci de Xabia, guany en 1997 el Premi de Narrativa el Pil de Burjassot en esta novela. Es una novela curta estructurada en tres parts ben diferenciades, vinculades per un homenage al mestre del genero: Lovecraft. Redactada n un ofici sorprenent i n un estil madur, incorpora misteri, cripticisme i unes quantes visceres per a adinsar-se en la secular lluita pel coneiximent i la veritat.

 

TORNAR