Hwww.oocities.org/es/cim_medicina/qui_som.htmwww.oocities.org/es/cim_medicina/qui_som.htm.delayedxkJp6 OKtext/htmlPyT6 b.HSat, 11 Jun 2005 09:13:21 GMTMozilla/4.5 (compatible; HTTrack 3.0x; Windows 98)en, *kJ6 quisom

  Qui som?

El CIM som un grup destudiants independents de Medicina als que nos unix el valencianisme. Des de 1998 treballem des de la Facultat de Medicina i Odontologia de lUniversitat de Valencia per donar a coneixer al nostres companyers qu es el valencianisme. Com podreu imaginar la nostra llavor es complicada i a voltes incompresa.

 

El nostre sindicat est en relacio continua en els atres sindicats valencianistes (sobretot en Valencia Universitaria, sindicat al qual devem molt). Els membres de CIM treballem des de sempre junt en atres associacions valencianistes en tot lo que sens demana.

 

En l'actualitat i dins de l'ambient de germanor dels valencianistes i de l'unio dels sindicats d'estudiants valencianistes (unio de Valencia Universitaria i Estudiants Valencianistes de la Potitecnica) nos unim a dit proyecte i esperem que poc a poc el valencianisme es deixe sentir en les nostres universitats.

 

La nostra idea es crear una associacio de meges  i/o sanitaris valencianistes que unixca a tots els valencianistes que espiguen relacionats en la professio sanitaria, per a poder compartit inqietuts i pensaments.

 

Tots els valencianistes que vullguen colaborar que no dubten contactar en nosatres.

                       

                                               cim_medicina@hotmail.com

TORNAR