Cap d'any dels xiruques

Arribem al refugi i anem per mirar les lliteres que ens toca i la dels altres que tenen que vindre el diumenge, la sorpresa va ser que ens van donar una habitació de quatre llits per nosaltres i una altra de cinc pels que venen el diumenge, era perfecte, no tindríem que compartir habitació amb més gent.
Després ens van recitar les normes del refugi i al final va resultar que a les 12'00 tancaven la llum i la porta, si sortíem trobaríem la porta tancada i no podríem entrar, d'aquesta manera les divergències de si anar a Puigcerdà o no ja quedaven clares, tot i així no ens vem avorrir massa ja que la majoria vem caure com tacos al llit.

Cap d'any a Cap de Rec

Cap d'any a Cap de Rec El diumenge ens vem llevar a les 8'30h primer per que ja no teníem son i després per que el menjador el tancaven a les 9'00h. Calculàvem que els que pujarien el diumenge arribarien als vols de les 11'00h. després d'esmorzar vem sortir fora i feia un dia espectacular, molt sol i una temperatura molt agradable i per fer temps ens vem apalancar a les taures de fora el refugi per posar-nos una mica morenos mentre preníem unes cerveses.

Cap d'any a Cap de RecVan arribar els primers xiruquerus del diumenge, els altres van tindre inconvenients i arribarien per la tarda. Comencem l'excursió cap al Pradell, una zona que està al peu de la Tossa Plana de Lles on hi ha una zona sense arbres i amb molt bones vistes del Cadí. El recorregut fins al Pradell passa per una zona de bosc amb rierols completament glaçats, era força espectacular.

Cap d'any a Cap de Rec

Cap d'any a Cap de Rec

Excursio al Pradell

Excursio al Pradell

Excursio al Pradell

Excursio al Pradell Vem trigar com una hora en arribar al Pradell, ens ho vem agafar amb molta calma, un cop vem arribar i després de fer una mica de guerra amb boles de neu que hi havia en alguns racons ens vem tirar sobre l'herba del prat, era perfecte, bona temperatura i bones vistes i de cop, algú diu que te gana, es van obrir les motxilles i va començar a aparegué entrepans, truita de patates, llonganissa, vi, cava, fruita, torrons, polvorons, xocolata, etc, etc, ho vem dir però no vem quedar amb res i la veritat es com si ens vessi'm posat d'acord, entre tots vem portar de tot, això si que va ser un últim dinar d'any, bon lloc, bones vistes i bona teca.

Excursio al Pradell