L’Ajuntament de Badalona menteix sobre el projecte de la caserna de la Morera!


Inici > la veu dels veïns
Escriu i fes suggeriments a: morera_caserna2002@yahoo.es

La veu dels veïns
08/07/03 (anònim) - enviat a: morera_caserna@yahoo.es
Me parece por parte del ayuntamiento de rastrero, incivicos, miedosos,etc... El arreglo de la calle donde vive nuestro amigo el "pastiser", justo dias antes de las elecciones eso es jugar sucio. El parc de serentill (yo no lo sabia) es el primer parque para perros en españa!

¿habeis visitado alguna vez el parque que hay en la riera de tarrassa? Eso si que es un orgullo para unos habitantes de una poblacion.

Esto tambien es una queja no solo para el ayuntamiento si no tambien para las personas que no son civilizadas, para las que se llevan vallas de madera de los parque de los niños para poner en la nueva casa que tiene un pequeño jardin, y por comprar esa casa no le ha quedado dinero para comprar esa valla que roban, para los dueños de perros que no recogen la mierda de su perro, ¿quien es mas animal?, hoy en dia es más peligroso andar por las aceras que por el asfalto. ¡¡esa guardia urbana con su talonarios de multas!! No pueden multar a estos "animales". Yo he tenido perro, se de lo que hablo, hasta he llegado a quitar mierda que era diarrea ¡ y sigo viva ! Se que gente lo hace y desde aqui mis mas sinceras felicitaciones, y gracias a esta gente que no deja la mierda, se que mi hijo no caera en ninguna de ellas.

...Espero que esto lo lea gente y nos podamos unir para crear una badalona mas civica,un lugar que no nos tengamos que ir a tarrassa para poder disfrutar un dia con nuestros hijos sin peligro de no pisar cuerpos extraños, columpios para todos los niños mientras das un paseo.13/12/02 (Magda S.) - vilaweb.com/badalona
Visc a Badalona, concretament al barri de Morera, i pertanyo al col·lectiu afectat per la imposició d'una caserna dels Mossos d'Esquadra que està previst que s'instal·li al nostre solar destinat a equipaments per al barri, que havien de tenir un caràcter molt diferent, com havia promès l'Ajuntament des de feia més de 20 anys.
Eren 2/4 de 2 del migdia i el meu fill, que té 13 anys, em telefona a la feina quan arriba de l'Institut, i em diu: «Mama, al solar ja no hi ha res, només hi ha molta policia. Vaig a buscar els avis del solar, tinc por que no els hagi passat res, no sé si els han fet mal o se'ls han emportat. No veig a ningú».
Em poso en marxa, no sé què m'està dient.
Més tard m'assabento que a les 10 del matí s'havia desplegat un dispositiu de tota mena de policia, sobretot de «la nostra» amb antiavalalots, que havia desallotjat la gent que hi havia al solar.
Resultat: 4 dones al nostre xiringuito i quasi dos centenars de policies.
Arribo a les 3 de la tarda i sembla un estat de setge: no es podien comptar els furgons, els cotxes de policia, la Urbana (m'ha recordat països força llunyans, en situacions molt límit).
No sé què hauran pensat els vianants que passaven per Morera. Policia a tot arreu, carrils tallats, els autobusos desviats, intimidació i xuleria (perquè tota la policia és igual) a tot arreu.
Si el Sr. Pomés en el seu moment va dir que només érem 25 veïns, per què ens han enviat 10 policies per barba? Això sí, tot ha passat dos dies abans que l'Honorable consellera de Justícia i Interior, Núria de Gispert, ens hagués de rebre.
No sé què pensar. Si això és la democràcia, lamento que el meu fill s'ho pensi i s'ho cregui. Ell ha tingut molta por, però jo encara n'he tingut més. El més trist és que no sé com explicar-li-ho tot plegat.
25/10/02 (magarola) - elbadiu.com
Donades les imputacions que ens fan als veïns que a la Morera i donada la intoxicació que surt des de l'ajuntament vers nosaltres, cal que tothom abans d'opinar sàpiga els següents punts :
 • el solar havia sigut propietat dels veïns que amb la compra dels pisos compraven l'interior de "la manzana".
 • que els veïns mai han volgut un ús privatiu del solar.
 • quan es va fer l'ambulatori no ens vam oposar, malgrat que l'ajuntament no va preveure un aparcament per els malalts que venen de pomar.
 • cada any l’AAVV feïa una festa reivindicativa al solar.
 • la Sra. Alcaldessa va destinar el solar finalment a casal d'avis.
 • al juny , sobtadament, l'ajuntament va decidir canviar la destinació del solar.
 • van canviar a corre-cuïta la volumetría del solar, doncs nomès es podía edificar al perímetre exterior en planta+1, essent l'interior zona enjardinada.
 • amb el projecte de la comissaría no només excedeixen en volum el que fins ara havia previst el mateix ajuntament, sinó que a més densifiquen el barri sense preveure on aparcarà la gentque vindrà a treballar a la comissaría així com els ciutadans que vindràn a posar denuncies , ... Gestions ... Amb els seus cotxes.
 • a la Morera hi han mancances de tota mena : casal d'avis , hotel d'entitats , guarderia, ludoteca , biblioteca ... Parquing públic ... Tot aixó es podría fer aprofitant aquest últim solar que resta disponible.
 • malauradament l'ajuntament demostra falta de planificació, manca de projecte de ciutat e improvisació ibèrica.
 • els veïns de la morera no posem pals a les rodes del deplegament dels mossos : a les Guixeres hi ha prou espai : l'ajuntament disposa de 5.000 metres quadrats cedits pels promotors del polígon.
 • No estem en contra de ningú , només a favor de la Morera, que ja ha patit prou amb la golafreria immobiliaria.21/10/02 (J.M.) - elbadiu.com
Demà dimarts 22 a les 19 h. hi ha prevista una manifestació/concentració davant el museu de BDN. Hi será gent dels barris afectats per diferents actuacions urbanístiques i agrupats en la plataforma "Badalona en Lluita". Aquesta plataforma no té ni busca cap suport de cap partit polític.
Creiem que tots tenen la culpa del problema gravíssim que ens han creat, uns per fer i els altres per deixar fer. Els malpensants o incréduls que pensin el que vulguin: és gratis i en aquest país ademés és lliure, pero heu de saber que el que está fent aquest equip de govern és, ademés de expropiar al més pur estil d'en Arias Cañete (si, aquell que per lo vist els tenía més grans que ningú) és vendre Badalona a les inmobiliaries, fer un traçat urbanístic salomónic i caríssim, i mentres tant deixar al puto carrer a la gent que ha viscut des de fa 70 anys a les seves cases perque els hi paguen una miseria pel seu patrimoni que s'han currat ells solets i del que son propietaris legals.
Per tot aixó i per molt més s'ha creat aquesta plataforma, per defensar a les persones que hi som en aquesta situació davant d'una actitut d'uns polítics prepotents, mentiders i sobèrbis. I per informar a molta gent que está en la mateixa situació que nosaltres i que ho desconeixen: sabéu que la meitat de Badalona está afectada per PERI's des de fá anys i que els seus propietaris no ho saben.  30/09/02 (Miquel) - badaweb.com
ENCARA SOM A A TEMPS !!!
SALVEM LA MORERA !!!!
MENYS FORMIGÓ !!!!
MENYS ESPECULACIÓ !!!!
L'ULTIM SOLAR QUE HI HA DISPONIBLE A LA MORERA ÉS DE MOLTA IMPORTANCIA SI NO VOLEM TENIR UN BARRI MASSA DENSIFICAT.
S'HAN PLANTEJAT A L'EQUIP DE GOVERN O AL DEPARTAMENT D'URBANISME EL NYAP QUE SUPOSA FER UNA COMISSARIA A UN LLOC ON JA AVUI DIA NO HI HA APARCAMENT PÚBLIC NI PRIVAT ?
ON APARCARAN ELS SEUS COTXES PARTICULARS ELS 60 Ò 7O MOSSOS QUE CADA 8 HORES VINDRÀN A TREBALLAR A LA CASERNA ?
HAN PENSAT ON APARCARAN ELS CIUTADANS QUE CADA DIA HAGIN DE VENIR A LA COMISSARIA A FER GESTIONS COM ARA DENUNCIES, RENOVACIÓ DE DOCUMENTS ... ?
NO ES AQUESTA LA UBICACIÓ MÉS ADIENT PER LA COMISSARIA.
D'AQUEST SOLAR DEPÈN EL FUTUR DE LA MORERA.
ELS EQUIPAMENTS QUE SON NECESARIS PER LA MORERA COM ARA : ZONES D'ESBARJO, GUARDERIES , CASAL D'AVIS, CASAL DE JOVES PODIEN SER UBICATS EN BONA PART EN AQUEST SOLAR, ES A DIR UN EDIFICI D'UNA PLANTA AL CENTRE ENVOLTAT DE ZONES D'ESBARJO PER LA CANALLA .
ENCARA SOM A TEMPS !!!
EL FUTUR DE LA MORERA DEPÉN DE QUE L'AJUNTAMENT DIALOGUI AMB LA PLATAFORMA D'AFECTATS, AMB L?ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I S'ASSESSORIN AMB EXPERTS EN URBANISME.
SALVEM LA MORERA !!!! 

< tornar

Si vols que et publiquem la teva opinió o carta ens pots escriure a: morera_caserna2002@yahoo.es

L’Ajuntament de Badalona menteix al ciutadà !!!

Permesa la reproducció de la informació d'aquesta web citant la font original

Badalona – octubre 2002