*COMPANYS DE CLASSE*

Aquests són els companys de classe d'en Shin Chan,la classe dels girasols:
NENELa Nene és l'alumna típica de parvulari. Li encanta jugar a pares i a mares i la seva sèrie preferida és "Sailor Moon"... igual que milions de nenes de la seva edat. És companya de classe d'en Shin-chan i aquest,amb la seva obsessió pel sexe,li fan la vida impossible. De ben segur la pobra haurà d'anar a cal psicòleg per superar alguna de les bromes o trapelleries d'en Shin-chan!
KAZAMAA en Shin Chan li encanta posar-se amb en Kazama.No és gaire difícil d'entendre ja que,en Kazama, és un noi tranquil, educat, sempre ben posat... el nen perfecte.I per tant, una presa perfecta per al nostre Shin-chan. Seria impossible explicar totes i cadascuna de les barbaritats que ha fet al pobre nen, però ha aconseguit treure'l de polleguera en més d'una ocasió, cosa gens fàcil.
BOO-CHANEn Boo-Chan és el nen retrasat de la classe,ell va a un altre ritme.Camina lentament, s'encanta mirant una mosca i pot tardar mitja hora a pintar un dibuix quan la resta de la classe tarda cinc minuts.És un nen que parla poc i acostuma a portar el moc penjant.
MASAOEn Masao també va a la classe d'en Shin-Chan. En Masao té el cap completament rodó i pelat a l'u o al dos.Es caracteritza per ser el més ploraner de la classe.És un d'aquells nens que ploren per tot, amb motiu o sense.En Shin-Chan coneix aquesta faceta del seu amic i s'ho passa tan bé!