Header image  
SEMPRE AMB EL VIC  
line decor
 

   
   Logo
   
 

 
 
RENOVACIÓ DE PLANTILLA
FI DE LA PENYA

Fa dos anys, un grup d'aficionats del Club Patí Vic vam volguer iniciar un projecte. Els partits del nostre equip s'havien convertit en quelcom aburrit, on la gent, la poca que hi anava, no estava il·lusionada, no hi havia un argument sòlid per anar a veure el Vic, no hi havia allò especial que uneix una persona a uns colors, a un escut i a una història. La nostra idea era crear una xarxa virtual entre tots els aficionats del Vic i de l'hoquei en general, per tal d'informar amb tota la professionalitat possible d'allò relacionat amb el Vic per tal de reviure, d'alguna manera, l'esperit dels aficionats i possibles aficionats del Vic, per tal, doncs, que el Pavelló s'omplís i s'aconseguís un projecta d'il·lusió en comú que retornés les ganes de cridar i vibrar amb el nostre gran equip. No sabem si aquests objectius s'han complert en aquests dos anys, però les més de 35.000 visites rebudes ens fan pensar que alguna cosa hem aconseguit introduïr en el decepcionat aficionat del Vic.

Fa dos anys érem la única Penya activa del Vic, i vam rebre ajuda del Club. Però això no ens pot tornar cecs davant la veritat de la gestió d'aquesta directiva. Durant aquest temps hi ha hagut massa errors, el meu greu, per nosaltres, el fet de canviar els horaris dels partits, a part de la silenciació que han rebut els aficionats del Vic amb la desaparició del fòrum oficial del Club, que feia d'enllaç directe entre soci o aficionat i directiva. Però ja ho sabem, a vegades la veritat no vol esser escoltada.

Així doncs, fa dos anys neixia, la que per molts es coneix com “La Penya”, donat que en aquell moment, com hem dit, érem la única Penya activa. No ens faltava il·lusió ni ganes de fer les coses bé, molta gent ens va ajudar i animar, veient la necessitat de reviure la passió cap al Vic. Són moltes coses les que hem viscut, des de moments molt delicats on la permanència del Vic s'aguantava d'un fil, fins l'il·lusionador inici de Play-off de la temporada passada, sense oblidar, és clar, la gran final de la Copa del Rei contra el Barça. Però tot té una fi, i la de la Penya és avui. Marxem amb l'alegria de saber que hem fet les coses bé, i que, si més no, hem recuperat, ni que sigui una mica, la il·lusió pel Vic i per aquest gran esport, l'hoquei. Marxem sabent que, gràcies als Vigatans i d'altres penyes posteriorment creades, els partits del Vic tornen a ser una festa d'il·lusió i passió. Donem gràcies a tots aquells que ens han donat el seu suport, a aquells que ens han visitat i a aquells, perquè no, que ens han insultat. Esperem veure, ben aviat, un Vic campió.


VISCA EL VIC I VISCA CATALUNYA! FORÇA VIC!


Penya Virtual.

 

 

Primer partit

VIC-2-1-CEMEX TENERIFE

 

Primers resultats

El Vic començarà el dia 22 els partits de pre-temporada. De moment del 18 al 20 farà una estada a l'Alt Empordà per tal de preparar la temporada. Els partits de pre-temporada seran els següents:

-22 d`agost a la pista del CP Vilanova Ull Blau.

VILANOVA-1-5-C.P. VIC


-25 d`agost contra el Lleida al pavelló Olímpic del CP Vic
-3 de setembre a Castellar del Vallès contra el CE Noia Freixenet

 

OK LLIGA

Ja ha sortit l'horari dels partits de la pròxima OK-lliga. El Vic té un inici suau de temporada amb equips com el Tenerife o Mataró, tot i que a la segona jornada haurà de jugar contra el F.C. Barcelona al palau blaugrana. Us podeu baixar el calendari des d'aquí:

Baixar calendari

 

Canvi d'hora

Comunciat de la Penya envers la intenció de canvi d'horari dels partits del primer equip. Enviat al C.P. Vic.

Hola,
Des de la Penya Virtual us volem comunicar el nostre desacord amb la intenció de canviar l’horari dels partits del primer equip als dissabtes a la 6. Creiem que aquest horari afectaria, i molt, l’assistència de públic al pavelló. Molta gent treballa els dissabtes a la tarda, molts joves que fan esports juguen els partits dins d’aquest horari i, cal recordar, que la majoria de públic que assisteix als partits és gent jove. A part, els dissabtes a la tarda sol ser l’horari de comunions, casaments... A banda de les activitats de la gent, aquest horari concordaria també amb els partits de la primera divisió de futbol, fet que restaria l’assistència de públic si coincidís amb algun dels equips catalans que hi juguen.
En algunes ocasions el Vic ja ha jugat en aquest horari, i la veritat és que amb una bona afluència de públic, però cal recordar que van ser partits transcendentals per la continuïtat de l’equip a la lliga europea.
En conclusió, creiem que l’horari actual de divendres a la nit és acceptable, o fins i tot podríem acceptar els diumenges al matí, i per tant mostrem el nostre desencís amb la voluntat de canviar l’horari ja que representaria una davallada de l’assistència de públic. No sabem les raons per les quals s’ha pres aquesta decisió, però la veritat és que el pavelló, de normal, ja té problemes per omplir-se, i creiem que s’hauria d’invertir més en un equipo ferm que il·lusionés als socis, i en una bona propaganda que extengués els sentiments del club per tal d’omplir l’Olímpic i no tant en fer canvis, en principi inútils, d’horari.
Moltes gràcies.
Atentament:

Penya Virtual C.P. VIC http://www.penyavirtual.tk

 

 

 

 

 

 

 

 BREUS

Eloi

Eloi, ex-jugador del Vic, diu en una entrevista a la pàgina web de l'igualada (http://www.blocat.com/575) que la temporada passada va tenir problemes personals amb el Pujalte que el van portar a no jugar ni un sol minut contra el Vilanova

"El pitjor va ser contra el Vilanova, a la segona jornada que no vaig ni jugar per un tema personal amb el mister"

 

cat

Eliminat el fòrum de la web oficial del club. Després d'una remodelació de la plana web, el club no ha introduït cap fòrum on els socis i aficionats puguin expressar els seus comentaris directament al club. Cal mencionar que la gestió rebia moltes crítiques per part d'alguns usuaris del fòrum.

 

HEE

TITLE

 

TITLE HERE

 
 
 
 
E-mail: penyavic@gmail.com         Amb el suport gràfic de C.P. VIC