Consells per a deixar el ALCOHOL
>> Consells per a deixar el TABAC

 

Introducció al tabac

El tabac es una droga "blana" que excita el sistema nerviós. No es el tabac en si el causant d'aquesta reacció, sino tota la MERDA que porta dins: alquitrans, nicotina i altres puxeros.
Des de que es va importar del continent americà, el tabac ha format part dels mes selectes grups socials: nobles, burgesos... Només a partir de la revolució industrial la massa obrera va tenir accés a aquesta substància. A partir d'ahí, la resta es història

 

Actituts davant el tabac

El tabac, tan amat per alguns, tan defenestat per nosaltres, crea una adicció només comparable a l'heroïna. Però no només l'estat d'ansietat imparable es el problema. I les dentadures? Eixes dents amarronides que transformen en un horrible plat de pinyols d'oliva el somriure mes provocatiu. Y que em dieu de l'olor bucal? Fumadors no em parleu a la cara! No us soporte! Això no es tot, el simdrome dels dits vermells també es un gran problema social: "On els has clavat, coxino/a? Que luego les mans van al pa!". Patètic, si. Tenim que canviar aquesta situació abans de que siga massa tard, i per això, tenim que mostras una postura ferma i invariable. Lenta agonia amb vòmits i dolor critic serà una expresió que et fara risa quan comproves el calvari que vas a passar.

Això si, si vols deixar el tabac, posa-li dos ous i dos ovaris i ves al metge i acaba amb tot. O creus que des d'una merda de pàgina web anem a curar-te. La nostra misió es fer que et dones compte de lo roïn que pot ser fumar.

 

SUPOSIT PRÀCTIC

Anem a proposar-vos una situació pràctica que podria ser totalment real:

Divendres a la nit. Eres un xic en la tasqueta de moda rodejat d'amics i d'amigues, una de les quals et fa tilín. Després de tres copes (habit que deuries de deixar, puto alcoholic. Veure secció dedicada al alcohol) els ulls comencen a fer xirivites. Ella et mira provocadora. Tu li insinues amb les pestanyes. S'acaricia el monyo amb erotisme inusitat. ¡Amaga eixa erecció, coxino!. Et poses nerviós i comences a recordar totes les pel·licules de conquistar xicones que has vist ultimament. American Pie? Huevos de oro? Nooo. No eres molt sensible tu, eh? ¡Casablanca! El Humphrey eixe si que s'ho montava de guai. I que feia per a ser mes seductor? S'enxufava un cigarret!! Ahi està la clau. Te pilles el teu paquetet, treus un pito, i voila! El miracle s'ha produït. Ella no deixa de mirar-te mentres te l'enxufes. Tot va be. Tot perfecte.

Tens uns amics molt graciosos. Tan graciosos que l'últim que t'ha demanat foc ta deixat el nivell del gas al màxim. Al màxim s'estàn cremant les teves celles. I no soles això. Has tirat l'encenedor a terra, ha rebentat i està cremant part de la roba del teu amor i de les seves amigues.

Tens 4 opcions


A) Apagar-te les celles, agafar les copes de la barra i intentar apagar a les xiquetes.

B) Apagar-te les celles, llançar-te sobre la xica en qüestió i intentar apagar-la.

C) Apagar-te les celles, llançar-te sobre els teus amics i assassinar-los uno a uno

D) No apagar-te les celles.

QUÈ FAS? __ A __ B __ C __ D __ (TRIA UNA!)

Y ja està, recorda què el tabac no es teu amic, sino que es un fill de la gran xxxx que només que vol destrossar-te la vida i xxllar-se a ta mare a la mínima ocasió.

QUE DEU VOS FAÇA FOTRE, FUMADORS DEL PIXORRO!!

L'equip de "Consells per a deixar l'alcohol" no es el mateix que el que ha fet aquest monogràfic. Si son uns malparlats de merda per a ells faràn.

SIGUEM SALUDABLES ES LA WEB MÉS BUIDA DE CONTINGUT QUE HAJA FET MAI EL DANI, PERÒ... ¿A QUE HAS PASSAT UN RATET TONTO SENSE DONAR-TE COMPTE?
RECLAMACIONS A dhwallass@mixmail.com

© ED PRODUCCIONS