Orígens

            Sempre ens ha agradat el futbol, i no només per comentar els dilluns els partits de la tele, sinó que el que realment ens agrada es practicar-lo.

            A l’any 96 els partits els fèiem entre nosaltres, MERCADER-MATARÓ contra MERCADER-BARCELONA, hi havia molta rivalitat en aquells encontres.

Més tard, a l’any 98, desprès de tancar la botiga de Barcelona vàrem haver d’inventar una altre competitivitat. Llavors jugàvem MERCADER-IN (la gent del magatzem) contra MERCADER-OUT (els comercials). L’interès i la participació que hi havia en un principi es va anar perdent, i cada cop costava més  poder formar dos equips complerts.

L’any 2000 i desprès d’haver estat un temps sense jugar, vàrem donar el pas definitiu per a la creació del nostre equip. Engrescats per l’Eduard Domingo ( ànima de l’equip ) , i amb el recolzament de la direcció de la nostra nova empresa SAINT GOBAIN POINT.P ESPAÑA S.A., vàrem inscriure l’equip a la lliga de Dissabtes de futbol-7 de la U.R.Laru.

En un principi érem una mica reticents, perquè mai havíem competit amb altres equips, però la veritat es que no érem tan dolents, i poc a poc vam anar agafant confiança en nosaltres mateixos. Tan sols comentar que ja el primer any vàrem quedar campions de la nostra divisió, assolint l’ascens a Divisió d’Honor, i ara hem quedat tercers a la màxima categoria.

Des d’aquestes línies només ens queda tornar a agrair  totes les ajudes que estem tenint per part de l’empresa, tant per a material esportiu, com per a les inscripcions als campionats. I assegurar  que l’ambient de companyerisme que fomenta l’equip es veu reflectit a les relacions laborals  de la nostra delegació. 

 

Aupa POINT.P !!