� Kenelm Arabians � Gest�t Sommerlade � Gest�t Sommerlade � Kenelm Arabians

Tervetuloa Favor Fleuriin!

Vuonna 2006
Favor Fleurin aika alkaa olla lopussa, sill oma intoni ja aikani ei riit yhteyshenkilideni kadotessa myskin virtuaalimaailmasta. Hevoset olen laskeskellut myskin niin vanhoiksi, ett ne ovat lhdss maanpllisest elmst. Toivottavasti nhdn viel joskus!
Terveisin, Lintery lapikas_92[at]netti.fi

Favor Fleur on kesällä 2004 perustettu, pääasiassa arabilaisia täysiverisiä ja suomenhevosia kasvattava siittola. Toimintamme on pienimuotoista, muutamiin kasvatteihin kuukaudessa, sekä sillöin järjestettäviin kisoihin. Kasvatit tunnistaa etuliitteistä Favor's ja Linteryn. Etuliitteet Ff ja Ff's poistettiin käytöstä keväällä 2005, Fleur's pois käytöstä syksyllä 2005. Tallistamme löytyy tällä hetkellä kymmenkunta hevosta, ja käytössämme on kenttä, maneesi sekä rauhalliset maastoreitit. Yksityisille hevosille paikkoja on varattu viisi kappaletta. Kilpailujen yhteydessä vuokraamme myös ulkopuolisille hevosille päiväkarsinoita.

Kun Favor Fleur avasi ovensa kesällä 2004, tallissa asusteli silloin arabien ja suomenhevosten lisäksi finnish warmbloodeja sekä swedish warmbloodeja, taisipa jossain vaiheessa asustella myös pari shetlanninponia ja englantilainen täysiverinen. Nyttemmin painotamme roduissa kahteen ensimmäiseen (ox&sh), mutta joitakin puoliverisiä saattaa talliimme syystä tai toisesta ilmaantua. Syksyllä 2005 alkoi marwarihevosten ja kathiawarinhevosten pienimuotoinen kasvatus, jota ei pitkään kerennyt olla; hevoset siirtyivät piakkoin piensiittolaan, joka oli niitä varten rakennettu. Vuoden aikana käyttöömme on saatu tilava maneesi sekä uusia maastoreittejä. Lisäksi tallirakennusta on uudistettu ja korjattu sekä sisältä että ulkoa päin. Tänä kesänä (2005) myös estekalusto on lisääntynyt ja uusiutunut reilusti, sekä rakenteilla on 10-kilometrinen maastoesterata. Maastoesterata tulee käyttöön 2006, kun viimeiset esteet on saatu rakennettua ja reitti viimeistelty sekä tarkistettu ja testattu.

Vierailethan myös hienolla yhteistyötallillamme Teatrossa.

Kirpein talviterveisin,
Lintery (ViRi, VRL-0150)


Tekijänoikeudet täältä.