. 
 
 
               .

 

Ahmet Köksal                                                      25  Ağustos 2003

               
Geçen haftanın ardından.. 
Fenerbahçe ve rakiplerinin durumları 

Fenerbahçe 

Fenerbahçe yıllardır özlediğimiz arzulu ve baskılı futbol oynayan bir takım olma yolunda. Skor üzerinde durmayalım.

En önemli sorun orta saha. Yusuf'a şu an üstlendiği rol ağır geliyor. Tek ve kontra paslar atmaya konsantre olsa çok daha yararlı olabilir. Şut becerisi hala gelişmediği için çalımlarla içeri girmesi de fazla bir şey ifade etmiyor. Bu orta sahada bir şekilde Rebrov'a yer bulunabileceğini düşünüyorum.

Mahmut'un Tuncay'a attırdığı kafa golü bana moral verdi. Bu sert ve mücadeleci genç, gelişme çizgisi tutturursa Fener'in 10 yılında var olabilecek gibi görünüyor.
 
 

Galatasaray 

Bitikleri oynuyor. Rakipler tarafından bir göze kestirilse, ilk yarı sonunda havlu atarlar. Yaşlanmış ve kilo almış oyuncularla eski baskılı oyun biraz zor oynanır.

Eğer Batista, Volkan, Sabri ve Hasan aynı anda bütün sezon çok başarılı oynamazlarsa Terim'in  işi zor. Arif ve Ümit'e yazık oluyor doğrusu. Pinto ve Lukunku forveti toplam yedi gol atamaz. Hakan Şükür'den iyimserim, o sekiz dokuz gol atabilir.
 
 

BJK

Tehlike
 


 

        Mail:fenerbahcecumhuriyeti@fenerbahce.com
 

 
                          ||Yazarlar Sayfası||