Takaisin etusivulle

Tallista
Sijainti ja tilat
Henkilökunta

Eläimet
Tallin hevoset
Yksityiset
Tallikoira

Happeningit
Vaellukset
Kilpailut
Kesäleirit

Muuta
Copyrights
Linkkejä


Honeymoon's Drowsy Boy


© Suwi

"Drowsi"
r. russ
s. 9.6.2001
sp. ruuna
väri:
ex-om. Liinu
kasv. Siittola Honeymoon's

i. Jazzman II
e. Sölbränn Kastanjet
(^^sivut poistettu)

Drowsi on hyvin seurallinen ja utelias poika. Hoitaessa nauttii suuresti jos joku pysähtyy rapsuttelemaan harjantyvestä. Harjatessa Drowsi pyörii ja hyörii, siksi kannattaa hoitaa käytävällä tai laittaa poika karsinassa kiinni.

Drowsi rakastaa kaiken uuden tutkimista, eikä malta millään pysyä poissa latumien vaarallisimmista paikoista. Tämä kuvastaa sitä, kuinka Drowsi on joskus turhankin rohkea ja innokas.

Ratsastaessa Drowsi on reipas ja menevä, mutta pysyy käsissä aloittelijoillakin. Drowsi on kestävä ja nauttii pitkistä vaellusmatkoista.
Onhan Drowsillakin päivänsä, joskus ei huvittaisi sitten yhtään liikkua reippaasti. Pojan saa kuitenkin helposti liikkumaan pienellä raipalla huomautuksella, eikä enää ole pelkoa laiskuudesta ;)
Esteitä ja koulua Drowsilla ratsastetaan myös. Poika hieman kuumenee esteillä, mutta pysyy aina hallinnassa. Kovinkaan suuria esteitä Drowsilla ei silti olla hyppätty, ponin taidot jäävät 70cm:riin. Jos estettä korotetaan vielä 5cm:llä, esteen yli kyllä mennään, mutta tyyli onkin jo toinen ;). Kouluratsastuksessa Drowsi on hyvä. Poika liikkuu hyvin eteen, mutta lyhentää askelta nopeasti. Muotoon ratsastuksesta ei ole ongelmaa, ruuna on muodossa melkein automaattisesti. Koululiikkeitä Drowsi osaa HeA:han asti, mutta koko ratana ruuna menee HeB.

Muiden hevosten kanssa Drowsi pärjää hienosti. Ruuna ei haasta riitaa edes orin kanssa, eikä ryhdy tappeluun vaikka toinen kuinka uhittelisi. Siksi Drowsi on ennemminkin vaellushevosen, kuin kilpahevosen ammatissa :)

Kuvat © Suwi