Tervetuloa täysin virtuaaliseen Flyinvalley Stablesiin!
Flyinvalley Stables on muistettu usemman vuoden saksalaisen jalon puoliverirodun trakehnerin valtakasvattajana. Aikojen saatossa se on kehittynyt satojen onnistumisien ja vastoinkäymisien kautta nykyiseen olomuotoonsa ja on tunnettu kasvatusjäljen korkeasta laadusta sekä trakehnereiden kautta suuresta kiinnostuksesta ratsastusurheilua kohtaan. Kaikista ratsastuslajeista panostuksemme on kaikista eniten näkynyt esteratsastuksessa, josta myös kasvattihevosemmekin tunnetaan.

Eteläisen Englannin lehtimetsäisillä nummilla West Sussexissa, lähellä Worthingin kaupunkia sijaitseva Flyinvalley Stables on alusta asti ollut sanatarkasti kasvatustyössään keskittynyt ehdottomasti tasan laatuun, ei määrään. Kantahevosemme, Euroopan GP luokkia hypänneet Beatrix TKH ja (VIR MVA Ch) Chapassio ovat luoneet trakehnerkasvatuksellemme pohjan ja tukevan alustan, jota kautta olemme aloittaneet virtuaalimaailmassa uuden estesuvun. Kasvattejamme on maailmalle lähtenyt muutama kappale perustusvuodesta 2004 lähtien. Näistä vain satunnainen hevonen on niittänyt uuden omistajansa kanssa haluamaamme menestystä ja mainetta niin kilpailuareenoilla kuin jatkuvassa trakehnerjalostuksessakin, mutta suurimmat menestyjät ovat olleet juuri Flyinvalleyn omistamia yksilöitä. Oletuksena tästä kasvatuksemme suuntautuu entistä tiukemmin vain omiin tarkoituksiin, sekä vain jatkuvassa yhteistyössä oleviin tukihenkilöihimme, sillä jos haluamme tästä edelleen kehittyä haluamaamme suuntaan täytyy muutoksia myös tehdä. Näinollen tilausvarsat ovat entistä harvemmin tarjolla ja hyvien omistajien etsimiseen käytetään enemmän aikaa, jotta ne oikeat myös löytyvät ja voimme jatkossakin puhua trakehnereihin pohjautuvaa työtä laadukkaana.

Kasvatuksen ohella meille on tärkeätä, että asiakkaat ja kävijät viihtyvät meillä Flyinvalleyssa. Ovemme ovat jatkuvasti avoinna kaikille vierailijoille ja valmiina tutustuttamaan heitä vielä hiukan lähemmin tätä monipuolista puoliverirotua. Trakehner on määrällisesti kasvava rotu virtuaalimaailmassa ja haluamme tietotaidon rodun kasvatukseen leviävän, jotta myös laatu kasvaisi määrän mukana.

Samalla, kun otamme trakehnerkasvatuksen tietyllä tavalla tosissaan eli haluamme olla aktiivisesti mukana monenlaisessa toiminnassa virtuaalimaailmassa, joutuu kuitenkin muistuttamaan, että Flyinvalleyn kannalta minä pitäjänä en ota mitään stressiä. Kuten monet on varmasti aikojen saatossa huomannut, että minulle tulee vilkkaan talven ja kevään jälkeen kesäinen lama-aika, jolloin en saa mitään aikaiseksi. Toisinaan tauot saattavat kestää vajaa vuodenkin. Toivon, että kävijät ja muut yhteistyökumppanit eivät olisi närkästyneitä, kun palaamme jälleen normaaliin rytmiin rästissä olevista tehtävistä tai kasvattajat eivät olisi niin vihaisia omien kasvattihevosten kisaamattomuudesta tiettyinä aikoina. En tosiaan ole koskaan ollut lopettamassa toimintaa vaikka innostuksen ja ajan puutetta esiintyy vuosittain..

Toivottavasti viihdytte edelleen Flyinvalley Stablesissa, olette aina tervetulleita rapsuttelemaan hevosiamme!

Heidie (VRL-2289), stablefly@hotmail.com

 • Päivityksiä ja ilmoituksia:
  20.07.2008
  Pientä eloa on odoteltavissa pitkän ajan jälkeen ;)

   


 • Kuvien: T&L, Stall FP, Roshoeve, Pihla, Derek Dammann, Dinmore Manor Stud, Zuchthof Mansie, Holme Trakehners ja Klosterhof Medingen (Thank you!)
  Kaikki sivuilla esiintyvät tekstit: Heidie
  Sivujen ulkoasu ja sen suunnittelu: Heidie (kiitos pohjasta Destrylle)