Unofficial Site of Albanian Football since 1913: Season 1932
GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

Besnik Dizdari
Historia e Kampionateve tė Shqipėrisė. Vitet ’30 [The History of Albanian Football Championships. The Thirties, 1999]

FEDERATA SHQIPTARE E FUTBOLLIT
and ALBANIAN FOOTBALL CLUBS LOGOS
 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1932
National Championship
Second Division
National Cup

 

National Championship
(start: April 17th; finished: July 17th, 1932)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
SPORTKLUB TIRANË
8
5
3
0
29
6
13
2
Bashkimi Shkodran
8
4
3
1
15
6
11
3
Teuta Durrës
8
5
1
2
25
11
11
4
Skënderbeu Korçë
8
2
1
5
14
13
5
5
Sportklub Elbasan (1)
8
0
0
8
4
51
0

Champions of Albania: Sportklub Tiranë
relegated:
Sportklub Elbasan (then in 1993: Bashkimi Elbasanas)
goals: 87; 4,4 per match
top scorer: ?

Note
(1):
founded 1929; 1929-30: Urani; 1931-32: Sportklub E.

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

National Cup
it started on December 11th, 1938

Index
Home (Italiano)
Home (English

© Giovanni Armillotta, 2000

setstats 1