Kedves állatbarát!

Köszöntünk a Mágikus Menazsériában! Nézz körül nálunk!  Rengeteg gyönyörű, egészséges, jó kedélyű állatból válogathatsz. Kínálunk számodra mindenfajta kis és nagy kedvencet, akik többnyire mágikus képességűek, de vannak közöttük egyszerű, hétköznapi állatkák is.
Nehéz a választás! Kérünk, ne kapkodd el! Gondold meg jól, képes leszel-e rá, hogy évekig gondjukat viseld! Egy állat nem csak egy-két hónapra szól. Egy közönséges homoki vipera például kedvező tartás mellett akár 8-10 évig is elél, nem beszélve a mágikus teknősökről akik 80-100 évet is könnyűszerrel megélnek. Őket - ha egészségesen táplálod, és vigyázol, hogy meg ne fázzanak - még a dédunokáid is látni fogják! Tehát fontold meg jól, és csak ezután dönts!
Ha úgy érzed, hogy eleget tudsz tenni kedvenced iránti kötelességednek, egy életre szóló barátot kaphatsz vele, aki képes akár az életét is áldozni érted.

Kínálatunkban szerepel még, csak nem ötszázféle állateledel, különböző almok, játékok, pórázok, kalitkák, akváriumok, terráriumok és minden, amire csak szüksége lehet egy kis vagy nagy kedvencnek.

Különleges szolgáltatásul pedig itt van állandó állatorvosi ügyeletünk, ami a nap és éj bármely órájában készségesen áll védencetek szolgálatába.

Ide tehát érdemes betérned!

 

VISSZA

 

A HPC weboldalait a Harry Potter Club boszorkái és varázslói készítik Önmaguk és a Ti szórakoztatásotokra. Kérdésed, véleményed küldd el a hpc@uze.net.hu e-mail címre.

 

Ha nem látod a forgó kengurut, klikkelj az alábbi táblára, így letöltheted a Flash Player legújabb verzióját

1