TAUKO!!!!! Hopeariimu muuttaa http://kotisivu.mtv3.fi/hopeariimun ja saa uuden ulkoasun. Suunnatkaa sinne siis. Hevosten uudet sivut yms. tuon linkin takana. Osa on vielä kesken. Tervetuloa Hopeariimuun.

Hopeariimu on vuoden 2002 lopulla perustettu virtuaalitalli, joka toimi yksitystallina. Koko yksityistalli homma alkoi kyllästyttämään joten yksityistalli lopetettiin ja Hopeariimu muuttui jälleen aivan tavalliseksi talliksi.Tilausvarsat ovat mahdollisia mutta olen tarkka kodin suhteen.Kisojakin järjestetään ehkä joskus tulevaisuudessa.

Mitään erityistä kasvatusrotua ei ole, joten kasvattimme voi olla minkä rotuisia vain. Omista hevosistani voi saada tilausvarsoja, sähköpostia vaan tulemaan ;) Hopeariimun kasvattajanimet on VKL:n hyväksymiä. Kasvattajanimemme ovat Poppiksen, Hopeariimu´s, HR´s, HR ja Hopeariimun ja tuo etuliite löytyy jokaikiseltä kasvatiltamme. Ai jokaikiseltäkö? No, yksi poikkeustapaus on.FIN Kadotettu Unikuva, hän asustaa hoivissani täällä Hopeariimussa.

Hopeariimun omistaja on poppis, on aina ollut ja tulee aina olemaan. Jos sinulla on minulle jotain asiaa niin vieraskirjaan voit aina kirjoittaa, ja jollet halua viestiäsi muiden nähtäväksi voi yksityisviestiä aina jättää. Mutta toinen varmempi vaihtoehto on tietenkin sähköposti. Minut saat kiinni osoitteesta hopeariimu[at]luukku.com [korvaa [at]-merkki @-merkillä].

Toivon että kirjottaisit ennen lähtöäsi vieraskirjaan terveisesi,mielipiteesi tallista tai sitten ihan vaan että olet vieraillut täällä :) Pakollista se ei ole, mutta olisin mielissäni jos saisin vähän asiallista viestiä kirjaani. Toivon että viihdyt ja tulet uudelleen piipahtamaan. Voit vierailla myös Hopeariimun seuran, YthR:n sivuilla.

klikkaa tästä lukeaksesi lisää tallista ja sen ympäristöstä!

Poppis [YthR] ja samettiturvat

ETUSIVU
YHTEYDENOTTO
HEVOSET
TOIMINTA
MUUTA

y-työ:Pikkuvaahtera
y-työ:Lamillean
sisaruus:Vihermetsä