etusivu    asukkaat    kasvatus    tapahtumat    muuta


TERVETULOA!

October Stables toivottaa vierailijat lämpimästi tervetulleiksi! Tallimme on perustettu vuoden 2007 syyskuussa, vaikka nimestämme voisi toisin päätellä. October Stables on niinsanotusti Nonsheinin sisartalli. Halusin vain perustaa muutamille holstenereille oman pienen tallin. Meillä October Stablesissa ei siis ole tarkoitus asustella muun rotuisi hevosia, holsteinerit ovat siis päärotumme. October Stables sijaitsee holsteinereiden kotimaassa, Saksassa.

Kasvatamme siis pienimuotoisesti holsteinereita. Jokainen kasvatti on tarkkaan harkittu ja mietitty. Yleensä kasvatit lähtevät maailmalle viemään uusia sukulinjoja holsteinjalostukseen. Omat hevosemme ovat alkuperäisiä saksalaisia, joskin jokunen toisaalta hankittu yksilö saattaa tallista löytyä.

Hevostemme lukumäärä pyritään pitämään mahdollisimman pienenä. Näin aika riittää jokaiselle hevosellemme tasapuolisesti. Hevosemme ovat kaikki kisakäytössä siihen asti, kunnes alkaa ikä painaa. Tosin jos vanhemmallakin hevosella löytyy intoa ja kuntoa, niin mikä estää kisauran jatkamista kauemmankin. Hevosten lisäksi tallin nelijalkaisiin kuuluu lyhytkarvainen mäyräkoira Mauriz ja kultainennoutaja Cheekker, jotka pitävät huolen, ettei yksikään päivä ole tylsä.

Päivityksiä:
5.8.2007
Aloittelin muidenkin sivujen kokoamista. Pääasiassa nyt ajattelin suunnitella hevosille sivut, muiden kanssa en pidä niinkään kiirettä. :>