Welcome2Black Market Store!!!
We Selling Black Market Items, which Has Same Quality With Legal Items.

Look at This Cool stuff!!!


Notebook / Laptop :


1. Sony VAIO VGN-FE770G 15.4", Intel Core 2 Duo Processor T5600, 1 GB RAM, 120 GB Hard Drive, DVD+-R Dbl Layer/DVD+/-RW Drive
Stock : 5pcs
Sold : 21pcs
Price : $899

2. Sony VAIO VGN-FS660/W 15.4", Intel Pentium M Processor 740, 1 GB RAM, 80 GB Hard Drive, DVD+R Dbl Layer/DVD+/-RW Drive
Stock : 9pcs
Sold : 11pcs
Price : $1100

3. Acer Ferrari 5000-5832 15.4", AMD Turion 64 X2 Mobile Processor, 2 GB RAM, 160 GB Hard Drive, DVD Drive, Vista Ultimate
Stock : 12pcs
Sold : 10pcs
Price : $1150


Digital Camera


1. Nikon D80 10.2MP Digital SLR Camera Body + Tamron 28-80mm f/3.5-5.6 Aspherical Autofocus Lens + Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro Autofocus Lens KIT
Stock : 10
Sold : 12
Price :  $899

2. Canon EOS 5D 12.8 MP Digital SLR Camera with EF 24-105mm f/4 L IS USM Lens
Stock : 7
Sold : 13pcs
Price : $1300


Video Camcorder


1. JVC GY-HD110U High Definition 3-CCD Mini DV
Stock : 4
Sold : 6pcs
Price : $1350

2. Sony HVR-Z1 Mini DV Digital Camcorder New
Stock : 2
Sold : 3pcs
Price : $1299

3. Sony DCR-VX2100 Mini DV Digital Camcorder
Stock : 3
Sold : 7pcs
Price : $969


Mobile Phones


1. Nokia N95 Silver/Plum Phone
Stock : 15
Sold : 20pcs
Price : $340

2. Nokia E90 Phone
Stock : 15
Sold : 15pcs
Price : $340

3. Nokia Black Sirocco 8800
Stock : 15
Sold : 5pcs
Price : $340


Other Item


1. Pioneer CDJ-1000MK3 Professional CD/MP3 Turntable
Stock : 2
Sold : 1pcs
Price : $999

2. Mackie TT24 Digital Mixing Console
Stock : 2
Sold : 1pcs
Price : $1995


All Items Are New.
I Will Ship Item ONLY If Payment Has Been Done.
Shipping Using TiKi ( Domestic ).
shipping Using FedEx ( International ).
All Price Are Fix Price.
Price Included With Shipping Cost.
No Price Negotiation.

ONLY for Serious Buyers, Contact Me At wabatera@yahoo.com


Happy Buying:>
Respect Others, Stop Piracy!!!
Seller Info :
Name: Unknown
Email: wabatera@yahoo.com
1