KASVATIT

© Islet

Kasvatteja Isletissä tulee syntymään harvakseltaan ja suurimmaksi osaksi tämä varmasti johtuukin siitä ettei hevosmäärä ole kovinkaan suuri. Tilausvarsoja on mahdollista kysellä, mutta suuremmaksi osaksi varsoja syntyy omien suunnitelmieni mukaan. Miltä aina milläkin hetkellä tuntuu ja miten haluttuja kasvatit ovat. Käytän mielelläni tammoillani muiden tallien oreja, joten mahdollisia isäehdokkaita voit jättää vieraskirjaan. Niistä poimin itselleni mieluisat ja ehkä joskus orisi saattaa saada meiltä tammavieraita.

Muutamia ehtoja kasvattejani ostaessasi:
Sitoudut ilmoittamaan sivujen osoitteen viimeistään kahden viikon kuluttua ostosta. Jos sivuja ei ole kuulunut määräaikaan mennessä, otan kasvattini takaisin ilman, että siitä ostajalle ilmoitan.
Sivuille tulee merkitä kasvattaja ja vanhemmat linkitettyinä.
Hevosella on kisattava vähintään viidet kilpailut kuukaudessa.
Jos päätät luopua kasvatistani, otan sen takaisin. Eli toisinsanoen Isletin kasvatteja ei myy kukaan muu kuin minä.
Osalle kasvateistani on myös mahdollista saada kuvat mukaan. Kuvia ei saa muokata, copyrightit on merkittävä selkeästi eikä kuvia saa myöskään suoralinkittää. Kuvia ei saa yksinoikeudella, ne kulkevat hevosen mukana, en anna kuvia muille käyttöön. Ainoastaan itse saatan niitä käyttää.

Seuraan aktiivisesti kasvattieni menestystä ja hoitoa. Jos toiminta ei vastaa ostoehtoja, minulla on oikeus ottaa hevonen itselleni takaisin. Joissakin tapauksissa kasvateilleni on mahdollista saada myös kuvat mukaan, mutta niistä ilmoittelen sitten kun hevoset ovat syntyneet.

KASVATIT
welsh D, Uncripe Islet, omistaja: laramie
welsh D, Mild Islet, VARATTAVISSA
welsh B, Eternal Islet, VARATTAVISSA
gotlanninruss, Beatitude Islet, omistaja: Ida S.
connemara, Entire Islet, VARATTAVISSA, kuvat mukaan
FWB, Shady Islet, omistaja: Lumous, Degdera Warmbloods
FWB, Reality Islet, omistaja: Lumous, Degdera Warmbloods

ASTUTUKSETHevoset Kasvatit Kilpailut Hoitajat Linkkejä Vieraskirja islet@netti.fi