Kadotettu
      
Perustiedot
Nimi: ESP Intomieli Kutsumanimi: Milli, Mieli
Rotu: Suomenhevonen Väri: Rautias
Merkit: Piirto Säkäkorkeus: 154 cm
Ikä: Syntynyt: 22.01.2008
Sukupuoli Tamma
Koulutaso: Koulutetaan Painotus: Esteratsastus
Kasvattaja: Ayna,Espergarde Omistaja: Domm & Fally
Hoitaja: Ei ole, otetaan VH-tunnus: Ei ole vielä

Sukutaulu
I. Onnen Häntäheikki II. Mirkun Vallaton Vesseli
IE. Amorin Kaukokatse
E. Valkeapilven Metsäkeiju EI. Nefertarin Aikamatkaaja
EE. GI Metsän Menninkäinen

Luonne kuvaus
"Kun Milli saapui meille ja näimme sen ensimmäisen kerran, sydän suorastaan suli. Varsa oli valpas ja innokas, ei näyttänyt pelkäävän ollenkaan uutta paikkaa. Siitä tuli heti kaikkien hevosten mielenkiinto ja se sai paljon kavereita."

Hoitaessa Milli on, öh, joskus kiltti, joskus taas ei. Johtuuko se sitten siitä, ettei sitä vielä hirveästi ole hoidettu, vai siitä, että sillä on luonne vika? Uhittelun merkkejä ovat mm. pään viskominen ja huulien lörpsöttely kovasti. Jokaisen hoitokerran alussa täytyy näyttää, kuka on pomo. Kun hevoselle pitää kuria ja se huomaa pomonsa, silloin hoitaminen on oikein kivaa. Takakautta ei hoitajan kuitenkaan kannata kiertää, koska Milli saattaa hyvinkin potkaista. Kun Milli on selvittänyt johtajansa, se käyttäytyy kuitenkin kiltisti ja hamuilee mukavasti ympäristöä.

Ratsastaessa Milli on reipas ja kuuliainen, mutta kokeilee uusi paljon. Se toimii hyvin hyvän ratsastajan alla, mutta kuumuu todella helposti eikä jaksa keskittyä pitkään samaan asiaan ja alkaa hötkyämään, jos on liian pitkään tekemättä mitään. Hyvin hevosen hereillä pitävät jatkuvat pienet puolipidätteet tai väistöt sivulle. Raippa herättää kunnioitusta, joten se kannattaa olla mukana jos koulua alkaa paremmin vääntämään. Esteistä Mili pitää erityisesti ja niille virtaa löytyisi, vaikka pitkään muuta olisikin jo tehty.
Maatossa Milli on hiukan hermostunut, eikä varsinkaan yksin mielellään menisi maastoon. Johto hevosena Milli on aivan liian "säikky", joten maastossa mielellään aina siinä puolivälissä jonoa.

Yleisesti Milli on oikein mukava kaveri ratsuna ja muutenkin, kunhan sille ensin näyttää, kuka käskee.

Kilpailu kalenteri
Kisoja kaikkiaan 0
Sijoitukset
Päivämäärä Kutsu Jaos Luokka Tulos ?/?Desing
2007- 2008
ulkoasu Domm, haaleat kuvat D.
Millin kuvat Ronkku
THIS IS A VIRTUAL STABLE!