Brimstone's Ladrone    ei arvonimiä
Virallinen nimi: Brimstone's Ladrone
Kutsuma nimi: Roni
Rekisterinumero: VH-0000

Rotu: Suomalainen Puoliverinen (FWB)
Väri & merkit:
Säkäkorkeus: 168cm
Syntynyt(ikääntyminen): 30.11.2006 (1v, VHKR)
Sukupuoli: Ori

Isä Lancetto COS
Emä BS My Rosé
Emän Isä Heartbreaker

Painotus: Kouluratsastus
 - Ko -
 - Re -

Kasvattaja:Brimstone
Omistaja: Spagetti. / Kingdom

         
LUONNEKUVAUS

Matti on yleisesti ottaen napakka, arvonsa tunteva ori, jonka kanssa ei kannata ruveta tappelemaan. Ori tietää paikkansa, mutta joskus kyllä kokeilee, että mitenkäs nyt on asianlaita. Siksipä Mattia käsittelevätkin vain asiantuntevat ihmiset. Ratsastaessa ori on oikea unelma, siltä löytyy liikettä ja särmäkkyyttä. Se rakastaa esiintyä ja askel on hyvin joustavaa ja energistä. Näyttävyyttä ei tältä orilta ainakaan puutu yhtään.

Hoitaessa Matti on hieno, mutta yrittää välillä pomotella, mikäli hoitaja koittaa yrittää heittäytyä lempeäksi kaveriksi. Rapsutuksia ori ei yleensä kaipaa, mutta harjaus sille kyllä kelpaa. Kuitenkin ori tykkää olla omissa oloissaan aikalailla ja parempi sen onkin antaa olla. Mitä sitä nyt väkisin paijailemaan, jos ei kerta tykkää, niin sitten ei tykkää. Matti ei tykkää monista eri hoitajista, vaan hoitajia on korkeintaan ollut sellaiset kaksi kappaletta. Silloinkin ori on välillä stressannut, ja parhaaksi ollaan todettu yksi vakihoitaja, joka pääsee päivittäin huolehtimaan orin hoidosta, sekä mahdollisesta liikutuksesta.

Ratsastaessa Matti on säpsäkkä tapaus. Energiaa orilta löytyy, ja taitava ratsastaja kun saa hevisebenegisyyden näytettyä eri liikkeisiin, niin johan on kaunista katsottavaa kaikilla. Laukka on ollut oriilla aina todella hyvä, jonka vuoksi laukanvaihdot ovat todella näyttäviä ja ilmavia. Niistä Matti onkin kisoissa saanut kasia, kerran jopa ysin. Ravi on myöskin hienoa, energistä ja elastista. Ravissa säilyy melko hyvin tahti ja tempoa muuttelemalla ori on kuuliaisempi siinä. Aluksi meillä oli ongelmia ravin kanssa, sillä tahti ei meinannut säilyä, mutta nyt ravi on jo puhdasta, ja rikkoja tulee vain harvoin enää. Käynti onkin sitten askellajeista se huonoin, se on melko hidasta ja oria saa punkea siinä eteenpäin. Käynti pätkät ovatkin olleet kutosen-seiskan tasoa yleensä. Kokoajan kyllä käynti paranee, vaikkakin pikkuhiljaa. Nyt olemmekin keskittyneet käyntityöskentelyihin melko paljon, ja vaihdellen tempoa yms. Matti ei ole ratsastaessa mikään helpoin tapaus, vaan vaati kokeneen ratsastajan selkäänsä, ja rauhallisen. Orilla palaa pinna melko nopeata, jos ratsastaja on kokoajan hirveän äkkinäinen tai suuttuu selässä. Kyllä sitäkin on nähty, että kun ratsastaja on ottanut nopean pidätteen ja ruvennut syyttään hevosta ja käskenyt sitä kauheasti sitten eteenpäin, että kuinka Matti on sitten heittänyt ratsastajan alas kauheilla pukkiloikilla köyristäen oikein kunnolla selkänsä. Jokatapauksessa orilla on erittäin hyvä muoto, joka täytyy vain säilyttää. Matti myötäilee todella kivasti niskasta, sekä tulee rauhallisen käden ansiosta peräänantoon.

Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta. Luonnetta.
SUKUTAULU JA SUVUN SELVITYS


Isä Glimhle on hieno, tempperamenttinen esteori, joka hyppää ratana 150cm, joka on hieno suoritus. Koulussa ori on koulutettu Va B-tasolle, ja kouluakin on sillä kisattu ihan hyvin tuloksia, maastoesteitä ori hyppää 120cm-tasolla. Lillimme on Killen ensimmäinen jälkeläinen, ja katsomaan millainen Lillistä on tullakseen, tempperamenttia se on ainakin isältään perinyt. Lillin isänisä, Everdream on komea hollantilainen puoliverinen ori, jonka säkä korkeus on 169cm. Ori antaa itsestään hyvin massiivisen kuvan, mutta selästä käsin ori tuntuu oikein nokkelalta ja taipuisalta pojalta. Everdream on estepainoitteinen ja ponnua löytyikin 120cm asti, ratana. Lillin isänisänisä Etton on esteratsastuspainoitteinen hyvin näyttävä ja kookas hevonen, säkäkorkeus 170cm. Lillin isänisänemän, Vilarnce oli lähinnä siitostammana, mutta pääsi muutaman kerran kilpakentille kilpailemaan koulua, esteitä ja kenttää. Tamma oli yleispainoitteinen 165cm korkea ruunikko kuvankaunistamma..

Emä Avanther on myöskin hyvin hieno ja luonteeltansa hyvin herttainen tamma. Ratana se hyppää 140cm, ja koulussa on myöskin Va B-tasolle koulutettu. Avalla on erittäin paljon kapasiteettia, ja se on aina yritteliäs. Toivotaan että Lilli perii emältänsä näitä hyviä ominaisuuksia. Avanther saapui suomeen samana päivänä, ja samalla kyydillä kuin Gimhlekin. Lillin isänemä, Glemandy on todella kaunis hollantilainen puoliverinen tamma, jolta löytyy säkäkorkeutta 167cm. Neiti oli esteratsastuspainoitteinen ja ponnua riitti 110cm asti ratana. Koulua tamma pääsi muutamia kertoja kilpailemaan ja pärjäsikin ihan hyvin. Lillin isänemänisä Wailsme oli melko tuntematon ori, mutta esiintyi muutamia kertoja, mutta toimi kuitenkin pääosin siitosorina. Lillin isänemänemä Fansline on kaunis hollantilainen tamma, joka oli kouluratsastuspainoitteinen ja esiintyi muutamia kertoja kouluratsastuksen parissa ja sijoittui useita kertoja. [Osa tiedoista c. Sanni S., nuo isästä ja emästä eteenpäin olevat tiedot]
JÄLKELÄISET


Varsa Vekkuli :: Isäori Isukki :: 00.00.000
Varsa Vekkuli :: Isäori Isukki :: 00.00.000
Varsa Vekkuli :: Isäori Isukki :: 00.00.000
Varsa Vekkuli :: Isäori Isukki :: 00.00.000
Varsa Vekkuli :: Isäori Isukki :: 00.00.000KILPAILUKALENTERI


Talli T :: 00.00.0000 :: laji :: jaos :: 1/25
Talli T :: 00.00.0000 :: laji :: jaos :: 1/25
Talli T :: 00.00.0000 :: laji :: jaos :: 1/25
Talli T :: 00.00.0000 :: laji :: jaos :: 1/25
Talli T :: 00.00.0000 :: laji :: jaos :: 1/25
Talli T :: 00.00.0000 :: laji :: jaos :: 1/25
Talli T :: 00.00.0000 :: laji :: jaos :: 1/25
Talli T :: 00.00.0000 :: laji :: jaos :: 1/25
Talli T :: 00.00.0000 :: laji :: jaos :: 1/25