menu

Kisanäytöt

Jälkeläiset

Kuvat

hannover-ori - 164cm - 22 vuotias

s.18.10.2000. k.10.8.2002.

Lanzinger kuoli yöllä omaan karsinaansa.

Lanzinger on eläkkeellä;
Ei enää astutuksia, kisoja tms.

~sijoitus NHLA:n IHOF:ssa 1/24 kisanäyttöjen perusteella 26.12.2001~
~sijoitus NHLA:n IHOF:ssa 2/61 jälkeläisten perusteella 26.12.2001~
~kantakirjattu II palkinnolla 79p~
~MVA-SERT ~ Kunniamaininta ~ Jalostukseen Suositellaan ~
~Virtuaalimuotovalio ja Champion~

Nimi: Lanzinger
Lempinimi: Lanzu
Rek.nro:
Rotu: Hannover
Synt: 18.10.2000, Saksa VHKR
Sk: 167cm
Kasvattaja: Gerhard Pulzer, Saksa
Ex-omistajat: Brise Estate/Sonja Strack, Krista Niemi
Omistaja: Tiina S. & Tiia I.
Hoitaja: Katariina, päiväkirja
Asuintalli: Taivalniemi

Lanzinger on hyvin energinen ja elegantti hevonen, jolla on ideaalinen rakenne.
Oriin isä, Donau, on hyvin voimakasrakenteinen Hannover-ori, joka on menestynyt hienosti koulukentillä. Emä, Gedina, taas edustaa hieman kevytrakenteisempaa tyyppiä ja estelinjaa. Lanzinger on hyvin suunnitellun jalostuksen tulos, jonka sukutaulussa yhdistyvät sekä koulupuolen että estepuolen huiput. Oriissa itsessään näkyy selvästi isän voimakkuus ja vahva taipumus koulupuolelle, sekä emän eleganttius. Tämä punaruunikko ori liikkuu helponnäköisesti vaikeissakin liikkeissä. Esteillä tekniikka on hyvä, mutta Lanzinger nauttii enemmän koulusta ja kilpaileekin Grand Prix-tasolla.
Lanzinger on erinomainen ratsastaa ja sillä on hyvä työmoraali. Ori yrittää aina parhaansa ja on tunnetusti vahvahermoinen. Lanzinger on luonteeltaan mitä parhain; ei pullistele orimaisesti ja on muutenkin hyvin miellyttävä käsitellä. Ori on sympaattinen ja kiltti herrasmies ja sitä voi huoletta kuljettaa riimulla paikkaan kuin paikkaan. Vaikka ori onkin kiltti, eikä sen hermoja mikään järkytä, suhtautuu se silti ympäristöönsä aktiivisesti ja nauttii kaikesta mitä sen kanssa tehdään.
Lanzingerin tähän mennessä syntyneet varsat ovat moitteettomia rakenteeltaan ja todellisia tulevaisuuden nimiä. Kaikkien varsojen upea liikkeiden laatu ja mahtavat rakenteet erilaisista tammoista on silmiinpistävää. Jälkeläiset ovat perineet isänsä eleganssin ja hienostuneisuuden. Näitä hienoja varsoja on lisäksi helppo käsitellä ja niillä on mitä parhain rakenne.
Kommentit kuten"Tämän vuoksi me kasvatamme hevosia." ja"Eipä varsat tästä enää paljon parane." siivittävät tämän upean oriin jälkipolvea.
Lanzinger on erinomainen valinta etenkin Hannover- ja puoliverikasvatukseen. Luonteensa se puolesta sopii myös vaikeammillekin tammoille.

Lanzinger

< Donau < Dosile < Lechters
Opioner
Garmond < Diacopal
Quatrisch
Gedina < Donnersten < Donnerluck
Ullerich
Factual < Finneman
Perchsual

tiinan_hepola@yahoo.com
jannie_so_fine@hotmail.com

Teksti © Tiina & Tiia
Ulkoasu © Layoutland.com
Kuva © Knollwood Farm