Isä.Crash King 10,1
II.Windmaster 11,3
IE.Hideaway Chip 15,5

Emä.Chelsea's Sweet Sally 19,4
EI.Ralfester 13,7
EE.Grey Wolf 14,1

Kuollut 22.2.2007


Karri on iso, mutta linjakas ori. Luonteeltaan Karri on hyvin yhteistyöhaluinen. Karrista ei ole löytynyt vielä mitän sellaista kohtaa mikä olisi iso mutta. Varsin tyytyväisiä ollaan tähän herraan oltu. Karrin kanssa on käyty ratsastelemassa ja ajelemassa, tosi hyvin on toiminut. Karri on sellainen pirteä ja tarkkaavainen ori. Koko ajan silmäkovana mitä ympärillä tapahtuu. Karrilla onkin sitä korkeutta millä ympäristöä katsella. Ajaa Karri on tosi mukava eteenpäin pyrkivä, mutta ei pahemmin paina tekee sen mitä pyydetään. Välillä vähän vilkuilee mitä ympäristössä tapahtuu ja saatta hiukan säpsyillä. Karri ei kauheasti tarhassa viihdy, sen takia sitä ajellaan joka päivä melkeimpä. Ei mitenkään treeni mielessä kunhan käpsytellään ja hölkkäillään vähän ajan kuluksi.

Kilpaura:
Karri aloitti uransa 2vuotiaana Amerikassa. Se oli varsa tähti alusta alkaen, sukunsakkin puolesta oriilta odotettiin paljon. Se lunastikin nätisti kaikki odotukset. koko 2vuotis kausi oli yhtä voiton tanssia. Orii juoksi 23 starttia mistä se voitti 18. 3vuotis kausi sitten alkoi ilkeämmin Karri loukkaantui heti alku kaudesta. Siinä sitten paranneltiin pitkälti koko kevät varsaa. Karri tosin jatkoi siitä mihin se jäi 2vuotiskaudella. Karri pääsi kesällä takaisin radoille ja alkoi nakuttamaan komeaa toto sijojen sarjaa. Karri oli vaan jäänyt ikäluokan parhaimmistosta aiak pahasti. Suurimpiin 3vuotis kisoihin ei ollut enää asiaa. 4vuotiaana Karri juoski tasavahvasti ja pääsi takaisin ikäluokan huippu varsojen joukkoon. Suurkilpailuissa orii kärsi vain huonosta tuurista, milloin lähtörata oli vastaan toisinaan taas hajosi valjastus. Ikäluokka kisojen jälkeen Karri juoksi voitokkaan uran avoimissa sarjoissa, ei ehkä ihan niin kovassa terässä kuin nuorempana, mutta muutamia suurkisoja voittaen. Karri osallistui monta kiertaa arvostettuihin kisoihin harvemmin vaan pääsi siihen suureen rahaan kiinne. Karri on sellainen pieni suuri hevonen, se juoksi komean uran varsana ja tasaisen hienoa jälkeä vanhempana.

Historia:
Karuman näin ensimmäisen kerran kun kävin Tornado Flashin hakemassa kotiin suomeen Mike Fieldin siittolasta. Karuma oli silloin vielä varsin pieni varsa. Ihailin sitä silloin Mikelle ja hän totesi etät siitä tulee se varsa joka pamauttaa Flashin siittolan nimen taivalle. Sitä siitä tulikin, mutta ei ihan niin kovalla puhdilla kuin Mike olisi toivonut. 3vanhana tapahtunut onnettomuus löi varsan mahdollisuudet nousta maan parhaaksi varsaksi valuivat hiekkana saharaan. Karria silti jaksoin aina ihailla kun mikelta varsoja hain suomeen kerta toisensa jälkeen. Lopulta Mike tokaisi että Karuma olisi kaupan. Enkä kauaa taaskaan pohtinut ettenkö oria ostaisi niin kauan sitä olin seurannut ja ihaillut. Etenkin Tompan pois meno vaikutti vielä siihen etten kauheasti miettinyt uuden Flash orin ostamista.

Kilpailu tulokset:
Voittosumma: 182 640v€
Ennätykset: 10,6aly - 11,2ake
Statistiikka: 81 42-24-11

Jälkeläiset:
t.CT Holly Cross(e.Sun Of Toscana) - 17,5 vs.4300ve
t.Giggly Loisto(e.GT Touch The Sky) - 15,6 vs.61 000ve
o.Gabon Loisto(e.CT's Sacramanga) - 17,4 vs.4612ve k.
t.Georgia Loisto(e.Exotic N'Joy) - siitostamma
t.Hustle Bustle Loisto(e.Elektra Loisto) - 23,6 (kl)
t.Jamaica Loisto(e.Exotic N'Joy) - 18,2 vs.6000ve
o.Jet Black Loisto(e.GT Touch The Sky) - 20,1 vs.1050ve
t.Juanita Loisto(e.Clap On) - 19,4 vs.6300ve
t.Knaplap Loisto(e.Nirgang Rose JGW)
o.Liam Loisto(e.Clap On) - 21,7 vs.3000ve
t.Flashback Yep(e.Svartdroppen)
o.Hayward Jazz(e.High On)
t.Miss Spookiness RC(e.Sailor Tip Chip)
o.Kangaroo Stress(e.Keen On Party)
Karuma Flash

"Karri"

Ikä: 13v
Syntynyt: 5.2.05
Kasvattaja: Mike Field, Florida
Omistaja: Loisto

Ori