Ex. Virm Mva Ch.

Isä.Credite Turboline 13,3
II.Credite Moonquard
IE.Shadow Lady

Emä.South Rose 12,9
EI.Disrop Point
EE.Southern Dream

Kuollut 19.5.08
Vikke löytyi tänä aamuna karsinan pohjalta kuolleena. Vikke ehti komeaan 25vuoden ikään, kunnia tälle upealle oriille. Vikke kuoli onnellisena ja täysin terveenä.
Eilen orii vielä laukkasi Loiston laitumella, tänään se laukkaa jo vapaammilla nurmilla. Vikkeä kaivaten, Ravitalli Loiston väki.


Erittäin kiltti, vaikkakin hyvin utelias. Kaikki pitää haistella, nähdä ja tietää, esimerkiksi taskussa piilevät porkkanat ei jää löytymättä. Käsitellä Vikkeä voi vähän pienempikin ihminen, sillä ori ei ole lainkaan pahaluonteinen. Tammoista se ei kovinkaan välitä, vaikka joskus saattaa vähän hörähtää, mutta muuten ei ala esiintymään. Viken mielestä maailman pelottavimpia asioita ovat lattiakaivot, ne joissa on ne kamalat ritilät. Niihin astumista oripoika mietiskelee usein tovin, ja joskus päättää, että on aivan pakko etsiä toinen reitti, jos se täytyy ohittaa. Usein ritilöiden peittäminen esimerkiksi laudalla auttaa asiaa, ja niin pelko katoaa. Ori tulee hyvin toimeen kaikkien eläinten ja ihmisten kanssa, joten kärryille voi istua lähes kuka tahansa ja kengitys ja eläinlääkäritapaamiset ei tuota päänvaivaa kenellekkään.

Kilpaura
Kilpauralta odotettiin jo pienestä pitäen paljon, koska Vikkeä sai jo nuorempana hiittailla "isojen heppojen" kanssa, sillä nopeutta riitti. Vikke on mukava ajaa. Normaali lenkeillä se hyvinkin leppoisa, ei turhia hötkyile, eikä paina ohjalle, mutta hiitillä on eri juttu. Radalle kun mennään, niin vauhtia riittää. Viken vahva puoli on nopea avaus, se lähtee yleensä heti ensimmäisenä kärkeen. Raveissa Vikke menee aina lujaa, mutta pärjääminen on vähän kausiluontoista ja joskus saattaa laukka olla herkässä. Móntessakin on pärjätty jonkin verran, mutta se ei ole ehkä kuitenkaan se meidän juttu.

Historia
Vikke on Fair Trottersin oma ja ensimmäinen kasvatti. Orii kilpaili koko uransa Fair Trottersin väreissä ja aloitti siellä myö ssiitosuransa. Fair Trotters koki kuitenkin hiljentymisen ja lopulta Fair Trottersin omistaja otti yhteyttä Loistoon haluttaisiinko me ottaa Vikke tänne meille. Tottahan toki laatu orii kelpaa aina Loistoon. Olihan oriista jo valmiiksi hyvä maku suussa muutaman oman kasvatin toimesta.

Suku
Isä Credite Turboline on ruotsin tuonti, joka juoksi suomessa, Fair Trottersin omistuksessa vain viitisen kuukautta vaihtelevalla menestyksellä. Ori tuotiin 2004 lopulla ja kerkesi siittää kaksi varsaa, kilpailun ohessa. Toinen näistä oli jo edesmennyt, Viken täyssisko Fair Way.
Emä South Rose oli aikansa ykköstammoja, sekä hieno periyttäjä, joka jätti muutamia uskomattoman hienoja hevosia virtuaalimaailmaan, joista yksi mainittava on Rose Qvarn W.


Voittosumma: 92 200v€
Ennätykset: 10,2aly
Statistiikka: 160 10-18-19 (47)

Jälkeläiset:
o.Retro Jazz (e.Rock's Key To My Soul) - 14,0 vs.53 910ve
o.Bacardi Jazz (e.JT Novaspace) - 14,8 vs.37 440ve
t.CS Valkyrie Fever (e.GT Journey Fever) - Kadonnut
t.Fair Skye (e.I.K. Starplayer) - 19,3 vs.5870ve
o.Fair Thunder (e.L.F.'s Cadena) - Kadonnut
t.Fair Factor (e.L.F.'s Cadena) - 14,1 vs.25 925ve
t.Fair Evie (e.L.F.'s Cadena) - 12,8 vs.25 074ve
o.Fair Enemy (e.Greenpeace Wie) - 17,2
t.Since You Cries (e.AG Whirling Jane) - 18,6 vs.2100ve
o.Lionheart Loisto (e.Gleeful Swift) - 25,2 vs.0ve
t.Pepita Loisto (e.Hypnotic Love) - 19,7 vs.1550ve
t.Aurelia Loisto (e.CT Invincible)
o.P.R. Warwick (e.Cajénta Stress)
o.Kangaroo Wei (e.Crashing Wonder) - 19,2 vs.1000ve
t.Cheyenne Yep (e.Cherosene Loisto) - 16,7 vs.19 905ve
t.Blaze Loisto (e.Pearl Loisto)
o.Extreme Loisto (e.Soleil Yep)
Fair Viking

"Vikke"

Syntynyt: 24.1.05, 25v

Kasvattaja: Fai Trotters/lop.
Omistaja: Siittola Loisto

ori