B U R N O U T   S I X   W   SUKUTAULU - KILPAILUKALENTERI - JÄLKELÄISET - HOITOKIRJAVIRALLINEN NIMI -  Burnout Six W
LEMPINIMI -  Vertti

ROTU -  Finnish warmblood (FWB), sk 165 cm
SUKUPUOLI -  ori
SYNTYNYT -  12.10.03 (15-vuotias)
VÄRI & MERKIT -  ruunikko
REKISTERINRO -  ei rekisteröity

OMISTAJA -  Minnimaari / Mindre Ponies
KASVATTAJA -  Eva / Wirtual W

ISÄ -  Utah W
EMÄ -  Darshwana

KOULUPAINOTTEINEN
KOULUTUS -  ko Int I; re 130cm; me 110cm
  KO -  1 voittoa, 3 sij
  RE -  1 voittoa, 2 sij
  NJ -  LKV2; irtoSERT + JSHoitaessa Verttiin pätee erinomaisesti ilmaus "pojat ovat poikia". Kaahotus ja kaahaus ovat läsnä melkeinpä joka päivä Vertin kanssa, ja oria saakin komentaa selkeästi; sääntöjä on ja niitä on noudatettava. Kun Vertin kanssa on tehty selväksi arvojärjestys, löytyy siitä ihan uusia piirteitä kovan kuoren alta; Vertilläkin on päiviä, jolloin se haluaa hellyyttä ja rapsuttelua, mutta ei aina täpinöiltään ehdi sitä näyttää. Perusluonteeltaan Vertti on kiltti, orin vahva vietti vain peittää toisinaan uinuvan nallekarhun alleen - varsinaisia ongelmia tämän herran kanssa ei ole, pientä machon poikasta vain.. ;) Vertille riittää vielä näinäkin ikävuosina veden ihmettely pesuhetkinä; iiks ja uiksis ja karkuun, pientä päristelyä ja pörhistelyä on hauska seurata.
  Vertti on kapasiteetikas ja miellyttävän innokas. Tälle hevoselle on tärkeää päästä näyttämään mitä osataan ja miten hyvin; ja siitä hyvästä se haluaa paljon kehuja hyvän suortuksen päätteeksi. Aivan kuten kaikki miehet, Verttikin tykkää olla kehuttu ja "mies" ;) Vertillä on kauniit ja vapaat liikkeet sekä avoin into oppia uusia asioita. Sekä koulu että esteet sujuvat ja ei niin pieni voitontahto avittavat kisaradalla huomattavasti. Esteradalla mennäänkin välistä aika vauhdikkaasti.. Kisapaikalla pitää vähän kaartaa kaulaa ja nostaa häntää, mutta radalla ori keskittyy kiitettävästi vain ratsastajaan ja tämän apuihin.
  Ulkona tarhaillessa Vertti revittelee, heittää pukkia vasemmalle ja oikealle ja ravaa sillä tavoin kuin kouluradalla toivoisi ihan vain näyttääkseen muille laumalaisille kuka on komea. Vertti ei ole vihamielinen muita ruunia kohtaan, tai ainakaan niin paljon, että siitä koituisi suurempia haittoja. Ori on ori, mutta Vertissä asuu vielä pieni poikanen, joka tyytyy vain näykkäisemään takajalasta. Vertti on eloisa, innokas ja napakka hevonen.


SUKUTAULU

Utah W
Finnish warmblood
  Futurous W
  Finnish warmblood
  Barame Caltic Z
  Finnish warmblood
Darshwana
Finnish warmblood
  Joker Fine
  ??
  WW Dachemane
  hannoverASTUTUSASIAA

Burnout Six W eli tutummin Vertti on satunnaisessa siitoskäytössä kilpailuidensa ohessa ja siirtyy täysipainoisesti jalostukseen vasta kilpailu-uransa päätyttyä. Vertin sukulinjat erityisesti isänsä Utah W:n puolelta ovat varmaankin FWB-jalostuksen parhaimmistoa (mm. Alté). Kantakirjattuja ja Champion-hevosia löytyy. Muuten Vertin lennokas temperamentti ja kilpailukentillä hyväksi havaittu sitkeys periytynevät hyvinä ominaisuuksina.

Mikäli haluat astuttaa tammasi Vertillä, ilmoitathan seuraavat asiat:
   » tamman nimi & sivun osoite
   » astutuspäivämäärä
   » varsan synnyttyä nimi, syntymäpäivä ja sivujen osoite / omistaja

JÄLKELÄISET (4 kpl)

» astuu tamman Horne's Thats Andune 10.2
» 14.02.05 tamma Lynn M (emä Farvinin Lunaette) omistaja ?
» 03.02.05 tamma Whilma KL (emä Regina) omistaja amf^
» 31.01.05 tamma Lené M (emä Farvinin Lunaette) omistaja Joshi J.
» huhtikuu -04 tamma RND Andariel (emä Aprill S) omistaja Vaapukkamehu


KUVIEN JA ULKOASUN © MINNIMAARI

BURNOUT SIX W ON VIRTUAALIHEVONEN / A SIM-GAME PONY