virtuaalitalli / a sim-game stable
   » Olet tervetullut !

© Ronald Nowee
Thank You! Tässä silmienne edessä komeilee 6.2.2004 aloittanut Nik Stud. Joku teistä on saattanut kuullakin nimet May 14th, Ikaros ja Mierká. Jokainen näistä on mennyttä eikä palaa, niiden omistajakin on vähentänyt kunnianhimoaan aivan väkipakolla. Tästä tuloksena on Nik Stud, lyhyemmin Nik, joka majoittaa ääriään myöten täynnä olevana 15 hevosta. Nyt kaviokkaita on huomattavasti vähemmän, mutta tilaa täytyy olla kaiken varalta. ;)

Nik Stud on ottanut omakseen samat kasvatusrodut kuin Ikaros aikoinaan; kauniin, elegantin ja jalon arabialaisen täysiverisen sekä kotoisen suomalaisen puoliveriratsun. Kuulun ihmisiin, jotka käyttävät hevosia tuntemattomista linjoista ja pyrkivät saamaan ne tunnetuiksi jatkojalostuksella. Pidän silmällä myös omien vanhojen rakkaiden kasvattieni oleilua sukutauluissa. Mikään ei ole sen rakkaampi kuin kokonaan itse jalostettu linja.

Koska tämä paikka on perustettu lähinnä minulle itselleni, ei varsoja synny kovinkaan usein, lähinnä vain omiin tarpeisiini. Tilausvarsoja voi aina kysellä, tamman sivulta selviää onko juuri se eläin käytettävissä. Orini tarjoavat palvelujaan kolme vuotta täytettyään aina siihen asti kuin minusta tuntuu siltä. Kisoja järjestetään silloin kun niiden pitämiseen on aikaa ja intoa, en missään nimessä aio kuormittaa itseäni liikaa että Nik olisi vielä tulevaisuudessakin yhtä innostava kuin alussa. :)

Käythän jättämässä raapustuksen vieraskirjaan. Tärkeät asiat mieluiten maililla.

   Nikita, nikitallepostia@suomi24.fi

© Sheik Abdul Aziz
Thank You!    » Päivitetty 17.2.2004

Noin, nyt on sitten tulossa sekä arabi- että fwb-tammat. Neiti Ruby Flash L'aksent ox saapuu siittolaan muutaman päivän sisällä, tulevan fwb-tamman astutusta suunnitellaan. :) Emänä on entinen tammani Only Love Metsähaasta ja isänä saltin VIR MVA Ch Livingstone, jonka isä on oma kasvattini. Eli hyvin ihanasukuinen varsa on sitten meille muuttamassa. Geran on nyt astutettu Frustilla ja tamma näyttää olevan vakavasti raskaana. ^^ Ikaroksesta Nik Studiin saapuu vanha ystäväni Fireflite W, kotoisammin Liekki. Tamma saa sivut niinikään parin päivän sisällä.


index       tammat       oriit       muistoissamme       astutukset       kasvatit       tapahtuu
e-mail   //   vieraskirja