Resident Evil Remake läpipeluuohje

Jill Valentine

Hiking mode

Kun alkuvideo on ohi, ja olet ruokasalissa, mene sen toisessa päässä olevasta ovesta. Mene vasemmalle niin kohtaat ensimmäisen zombin. On viisainta juosta takaisin ruokasaliin ja antaa Barryn hoidella mokoma. Palatkaa takaisin pääaulaan. Wesker on kadonnut. Barry antaa sinulle lockpickin. Huomaa kirjoituskone ja Ink Ribbonit pöydällä ja Emblem takan yläpuolella kun palaat ruokasaliin. Palaa takaisin sinne missä kohtasit ensimmäisen zombin ja tutki ruumis niin saat video tapen. Mene ruumiin lähellä olevasta ovesta. Löydät Green Herbejä lattialta ja ammuksia lintuhäkin läheltä.

Mene portaita ylös ja mene seuraavaan huoneeseen. Mene oikealle ja sitten vasemmalle. Ammu zombie joka odottaa nurkan takana. Mene keihäitä täynnä olevan huoneen läpi kunnes näet välkkyvän esineen patsaassa: se on Golden Arrow. Huomasithan Green Herbin kun tulit tähän huoneeseen? Mene vasempaan nurkkaan ja oikealla olevasta ovesta (toinen ovi on lukossa).

Olet ruokasalin yläkerrassa. Veitsi kimaltelee hyllyllä. Älä välitä zombista ja mene kaksoisovista niin olet eteisaulan yläosassa. Mene alas ensimmäinen osa portaista ja mene ovesta joka on on maalattu seinään keskellä portaikkoa. Olet nyt täysin uudessa paikassa, hautuumaalla (katakombeissa). Kävele alueen keskelle missä näet kiven jossa on samanlainen kaiverrus kuin patsaassa jonka näit aiemmin. Mene tavaravalikkoosi ja tutki (examine) Golden Arrown kärkeä, kärki lähtee irti. Käytä kärkeä kiveen, niin näkyviin tulee portaat. Alhaalla olevassa huoneessa ota kirja. Tutki kirjan takakantta niin saat Keyn... Palaa kartanoon.

Mene pääaulan toisessa kerroksessa vasemmalla olevasta ovesta, joka avautuu Keyllä. Tämä alue on monelle tuttu... Mene käytävän toiseen päähän ja mene viimeisestä ovesta. Ota matkalla Wooden Mount pöydältä jos haluat toisen kerroksen kartan. Tässä huoneessa ota Botany Book ja Lighter pöydältä. Mene sitten ottamaan Dog Whistle toisella puolen huonetta. Mene ovesta joka on toisella puolen kuin se josta tulit huoneeseen. Käänny oikealle ja avaa ovi niin luot oikotien niin siun ei tartte mennä sen pienen huoneen kautta päästäksesi tänne.

Jos sinulla on Lighter ja Wooden Mount mene käytävää pitkin ja päässä olevasta ovesta. Käytä Lighteria takkaan ja laita Wooden Mount takan yläpuolelle niin saat toisen kerroksen kartan. Ota Green Herb ennenkuin lähdet tästä huoneesta.

Palaa käytävään jos menit hakemaan karttaa ja mene alas portaita. Ovi jonka näet johtaa tallennushuoneeseen. Siellä on mm. kirjoituskone ja tavara-arkkusi. Täytä puteli kerosiinilla jos aiot polttaa zombeja... Toisin kuin Chrisin, Jillin täytyy kantaa Lighteria mukanaan joka vie yhden tavarapaikan. Huomaa arkussa oleva First Aid Spray. Palaa takaisin pääaulaan ja ja mene toisessa kerroksessa olevasta ovesta joka johtaa ruokasalin toiseen kerrokseen. Työnnä patsas reunan yli ja avaa vasen ovi joka avautuu Sword Keyllä. Avaa metallinen ovi lockpickillä ja mene ovesta. Puhalla Dog Whistleen. Ota kaulahihna ja tutki edessä oleva lukko. Ennenkuin lähdet ota Green Herbit. Tutki kolikko joka tippuu kaulahihnasta ja käännä sitä kunnes näet kaiverruksen. Kolikko muuttuu avaimeksi. Tämä on "Imitation of a Key." Mene päähän ja avaa ovi joka johtaa takaisin pääaulaan. Sinun ei ole pakko tehdä tätä ellet halua että kaikki ovet ovat auki. Mene takaisin metalliovesta käytävään ja mene portaiden ympäri ovelle joka on käytävän päässä. Tästä pääset käytävään josta löysit Green Arrown. Mene vasemmalle aukon läpi ja Green Herbin ohi ovelle. Ota se Green Herb... :> Näet haarniskoita uudessa huoneessa. Mene harmaan jutskan luokse missä on avain. Ota avain ja tutki sitä. Käännä sitä kunnes näet kaiverruksen, se on Armor Key. Tämä laukaisee ansan. Laita "Imitation of a key" rakoon niin ansa menee pois päältä.

Ota uusi Armor Key ja palaa pääaulaan. Tällä avaimella voit avata toisen oven sen oven vieressä jonka avasit aiemmin Sword Keyllä. Tästä ovesta pääset terassille mistä löydät veitsen penkiltä ja Grenade Launcherin sekä kaksi Green Herbiä.

Death Mask 1/4

Kun sinulla on Armor Key palaa käytävään pääaulan toisessa kerroksessa (jossa on ovet haarniska- ja käärmehuoneeseen) ja mene sisään metalliovesta keskellä aulaa, ensimmäisen kulman jälkeen. Ansa laukeaa. Sinun täytyy työntää haarniskoita seinää vasten. Työnnä kauimmaisena oikealla olevaa. Työnnä lähellä vasemmalla olevaa. Työnnä lähellä oikealla olevaa. Ota Jewelry Box. Tutki Jewelry Boxia ja käännä sitä kunnes näet auringon ja kuun. Huomaa tyhjät paikat auringossa. Painele kytkimiä... ja laatikko aukeaa, saat ensimmäisen death maskin.

Death Mask 2/4

Mene käytävään ja käänny vasemmalle ja mene ensimmäisestä ovesta oikealla, jonka lukon avasit aiemmin. Käänny kulmasta ja mene ensimmäisestä ovesta. Mene ovesta joka on lähimpänä Red Herbiä. Huoneessa on Researcher's Will.

Mene kalastuskoukkujen luokse ja ota Fishhook. Mene kalastusvieheiden luokse ja ota Bee Specimen. Mene hyönteisten luo ja ota Lure of a Bee. Yhdistä (combine) Lure of a Bee Fishhookin kanssa ja laita uusi Lure of a Bee kalastusvieheisiin. Laita Bee Specimen hyönteisiin. Paina hyönteisten alla olevaa nappulaa. Tapa mehiläinen ja ota Wind Crest. Jos haluat mene vastapäätä olevaan huoneeseen ja ota tavarat: Ink Ribbonit, Green Herb ja First Aid Spray.

Palaa pääaulaan. Mene portaat alas. Käy tallennushuoneessa ja ota ammukset ja First Aid Spray. Mene käytävää pitkin ovelle jossa on melkein rikkinäinen nuppi ja mene seuraavaan käytävään. Ovesta toisella puolella pääset kuvahuoneeseen. Paina nappulaa lähimpänä ovea olevan kuvan alla. Mene kulman ympäri. Paina nappuloita lähimpänä olevan ja keskellä olevan kuvan alla. Mene kauimpana olevan kuvan luo ja paina nappulaa niin seinä avautuu. Ota Death Mask maasta.

Death Mask 3/4

Kaksi mahdollisuutta: 1 - Avaa portti ja mene hautuumaan läpi ja ovesta joka johtaa pääaulaan. Mene aulassa oikealla olevasta ovesta. Työnnä jakkara patsaan luo ja kiipeä ottamaan kartta. Mene ovesta joka avautuu Sword Keyllä ja käytävää pitkin ja toisesta ovesta. Täällä on veitsi ja Handgun Magazine. Näet metallioven kun olet ottanut muutaman askeleen seuraavassa huoneessa.

2 - Mene takaisin kuvahuoneen läpi käytävään mutta sen sijaan että menisit ovesta tallennushuoneeseen mene sen ohi ja kaukana olevalle ovelle. Mene seuraavaa käytävää pitkin kunnes näet metallioven. Avaa metalliovi ja mene ulos. Kulman takana on Chemical. Lähellä on myös kaksi Green Herbiä, Red Herb ja kerosiinia. Ota Chemical ja muut kamat ja mene takaisin sisälle. Ovi joka on metallioven edessä johtaa pieneen kylpyhuoneeseen. Laske vedet ammeesta niin saat veitsen. Palaa pääaulaan. Mene toiseen kerrokseen ja ovesta ruokasaliin. Mene kaukana huoneen päässä vasemmalla puolella olevasta ovesta. Unohda metalliovi ja mene portaat alas. Portaiden luona on tallennushuone. Siellä on kirjoituskone, Ink Ribboneja ja arkkusi. Mene käytävää pitkin. Ensimmäisestä ovesta pääsee huoneeseen jossa on Broken Shotgun, Battery Pack, tankki kerosiinia ja Ink Ribboneita pöydällä.

Mene käytävään jossa on metalliovi joka vei Chemicalin luokse. Tämän käytävän päässä mene ovesta joka on vastapäätä kaksoisovia joka johtaa käytävään jossa on kuvahuone. Mene pikkuhuoneen läpi seuraavaan huoneeseen. Vaihda Broken Shotgun Shotguniin. Ota myös veitsi ja Ink Ribbonit, jos tarviit.

Palaa alueelle mistä sait Broken Shotgunin mutta jatka sen oven ohi seuraavalle. Vasen käytävä johtaa kasvihuoneeseen. Ota Battery Pack ja mene sitten kasvihuoneeseen. Laita Chemical vesitankkiin ja laita kytkin REDille tappaaksesi kasvin. Ota Green Herbit. Death Mask on huoneen perällä.

Death Mask 4/4

Lähde kasvihuoneesta ja mene takaisin käytävien risteyskohtaam ja mene tällä kertaa toista käytävää pitkin. Ovesta alkovia vastapäätä pääsee huoneeseen jossa on Keeper's Diary pöydällä, Battery Pack komerossa ja Handgun Magazine sängyllä. Alkovista pääsee tiikeripatsaan luo.

Muistatko patsaan jonka työnsit reunan yli ruokasalissa? Palaa ruokasalin ensimmäiseen kerrokseen ja etsi patsas. Ota Blue Gemstone ja palaa alkoviin. Laita Blue Gemstone tiikerin päähän niin saat Shotgunin ammuksia.

Mene käytävään toisessa kerroksessa missä selvitit haarniskapulman. Mene ovesta jonka näet ensimmäisenä.

Matka seerumin luo alkaa menemällä ruokasalin toiseen kerrokseen. Mene vasemmanpuoleisesta ovesta huoneen perällä. Mene portaat alas ja tallennushuoneeseen. Seerumi on hyllyllä. Mene takaisin sinne missä olit kun aloit mennä hakemaan seerumia.

Ota kaksi Green Herbiä ja jatka ohi huoneen vastapäiselle ovelle ja seuraavaan huoneeseen. Olet pitkässä käytävässä joka johtaa ovelle ja portaille joista pääsee pahannäköiselle ovelle. Tarvitset Shield Keyn avataksesi oven eikä sinulla ole sitä vielä. Ennenkuin lähdet tältä alueelta, mene pitkää käytävää pitkin huoneeseen. Ota Handgun Magazine pöydältä ja sytytä kynttilät Lighterilla ja työnnä arkku sivuun niin piilotettu huone paljastuu. Jos et sytytä kynttilöitä et saa Musical Scorea piilotetusta huoneesta.

Mene ruokasaliin ja ota Emblem. Mene käytävään missä Kenneth kuoli (missä tapasit ensimmäisen zombin). Ovi joka on juuri ennen perimmäistä nurkkaa johtaa Pianohuoneeseen. Jos haluat voit mennä kulman ympäri ja ovesta portaiden alapäässä. Keittiössä on veitsi. Palaa Pianohuoneeseen. Mene pianon ympäri ja työnnä hyllyä sivuun niin saat toisen Musical Scoren. Yhdistä (combine) kaksi Musical Scorea ja käytä sitä pianoon. Lue Trevorin päiväkirja ja vaihda Gold Emblem Emblemiin. Vie Gold Emblem paikalle missä Emblem oli (ruokasalissa). Liikuta Large Gearia vasemmalle (left)TAI oikealle (right) KAHDESTI ja valitse stten "no". Ota Shield Key. Palaa ovelle joka avautuu Shield Keyllä.

Käärme, 1. taisto

Jos pelastit Richardin hän auttaa sinua, jos et, taistelet yksin. Ei kannata yrittää tappaa käärmettä; juokse huoneen perälle ja ota Death Mask ja juokse pois huoneesta. Jos kuitenkin taistelet käärmettä vastaan ja Richard auttaa sinua, ota hänen Assault Shotgun lattialta ennenkuin lähdet huoneesta. Jos käärme myrkyttää sinut, juokse äkkiä seerumihuoneeseen ja ota seerumia ennenkuin myrkky tappaa sinut.

Tutki (examine) jokaista death maskia nähdäksesi niiden nimet. Mene hautakatakombeihin missä olit pelin alussaja laita neljä Death Maskia paikoilleen seinään missä on neljä naamaa. Mene tutkimaan lattialle tippunutta arkkua.

Toivottavasti mukanasi on tarpeeksi ammuksia ja parannusvälineitä... Kun olet tappanut örkin tutki arkkua niin löydät kytkimen joka avaa oven. Ota Stone and Metal Object arkusta ja Shotgunin ammuksia lattialta. Nyt voit lähteä kartanosta.

Jos avasit portin hautuumaalla kuvapulman jälkeen, käytä sitä mennäksesi kuvahuoneen läpi ja mene suoraan pientä käytävää pitkin vastapäätä ovea uloskäynnille. Mene polkua pitkin ja laita Stoneand Metal Object paikalleen avataksesi oven. Mene ovesta niin löydät First Aid Sprayn, Shotgunin ammuksia ja Battery Unitin. Mene alas pienet portaat ovelle. Mene polkua pitkin tuuliviirien luo. Laita punainen tuuliviiri osoittamaan W ja sininen tuuliviiri osoittamaan N. Tämä avaa portin toiselle hautuumaalle.

Mene oikealle kaksoishautakivien luokse. Laita Wind Crest oikeanpuoleiseen hautakiveen ja ota Moon, Sun ja Star Crestit. Tutki jokaisen Crestin takaosa ja paina nappia. Laita crestit vasemmanpuoleiseen hautakiveen niin saat Magnum Revolverin.

Mene aidalle joka on vastapäätä sitä mistä tulit ja mene polkua pitkin mökille, mene sisälle. Ota kartta seinältä portaiden yläpäässä. Kulman takana arkkusi luota on alue mistä löydät Square Crankin. Yritä lähteä mökistä. Et voi tappaa Lisaa vielä. Juokse hänen ohitseen ja palaa pitkä matka takaisin sinne mistä tulit, vajaan.

Mene kaksoisovista. Mene alueen läpi portille, ota matkalla Green Herbit. Mene altaan ympäri ja käytä Square Crankia tyhjentääksesi veden. Mene sillan yli ja hissille. Mene vasemmalle ja portille. Ota Red Herb jos haluat ja mene sitten asunnolle. Edessäsi on kolme Blue Herbiä, ota jos tarvitset. Mene ovesta käytävän oikealla puolella tallennushuoneeseen. Siellä on Battery Pack, kerosiinia, kirjoituskone, Ink Ribboneita ja arkkusi. Ovi 001 on lukossa joten mene toiselle ovelle ohi laatikon. Ota Red Book portaiden alapäästä. Siellä on myös First Aid Box Red Bookin vieressä. Älä unohda Green Herbejä oven lähellä ja punaisen lampun lähellä. Sytytä kaikki kolme lamppua ja laita muistiin valon väri ja muoto joka oli lampun alla ja biljardipallojen värit ja numerot.

Lähde huoneesta ja työnnä laatikko vasten toisia laatikoita pienessä sivukäytävässä. Käytä laatikoita portaina välttääksesi lonkerot. Mene seuraavaan käytävään. Mene käytävän päähän ja huoneeseen 002. Älä ota karttaa (map of the Residence) seinältä vielä. Ota Plant 42 Report pöydältä ja työnnä kirjahyllyt pois tieltä niin tikapuut tulevat esille. Älä mene tikapuita alas vaan kylpyhuoneeseen ja ota 001 Key hyllyltä. Palaa huoneeseen 001 pääaulassa.

Huoneessa 001 mene vessaan ja tyhjennä amme niin saat Control Room Keyn. Ennenkuin lähdet mene päähuoneeseen ja ota ase, Suicide Note ja Handgun Magazine pöydältä.

Palaa huoneeseen 002 ja mene alas tikapuita. Työnnä laatikoita veteen luodaksesi sillan veden yli. Mene tekemäsi sillan yli ja ota Green Herb ennenkuin astut veteen ja menet ovesta. Juokse äkkiä ovesta oikealle kunnes pääset Control Roomiin. Mene alas tikapuita. Mene keskellä ikkunan alla olevalle pääkonsolille ja paina nappia tyhjentääksesi veden. Vauhtia hommaan! Mene äkkiä oikealla olevalle konsolille ja paina Safety Releasea. Käänny ympäri ja mene vasemmalle konsolille ja käännä vipua, suoja juuttuu puoliväliin. Lähde huoneesta ja mene haaraumasta vasemmalle niin löydät öljyventtiilit. Paina venttiiliä numero kaksi. Palaa äkkiä oikeanpuoleisen konsolin luo ja paina Safety Releasae. Mene takaisin vasemmanpuoleisen konsolin luokse ja käännä vipua. Viimeiseksi paina nappia keskimmäisessä konsolissa tyhjentääksesi vedet. Ota Aqua Ring Map seinältä valkoisen taulun takaa. Mene takaisin käytävään jossa öljyventtiilit ovat ja ota First Aid Box ja mene vastapäistä kautta ovelle. Mene kohti kuvaruutua nähdäksesi seuraavan oven. Mene huoneen päähän ja kiipeä ulokkeelle. Yritä ottaa avain.

Neptune

Työnnä vihreä laatikko veteen. Käänny ja käännä vipua käristääksesi Neptunen. Ota Gallery Key vedestä.

Galleria on samassa käytävässä kuin huone 002, mene sinne. Tehdäksesi tämän sinun täytyy mennä takaisin huoneeseen johon menit sen jälkeen kun lähdit Control Roomista. Olet tyhjennetyssä tankissa. Mene perälle ohi oven joka vie Control Roomiin. Mene kulman ympäri mutta ota ensin Magnumin ammukset. Mene tikapuita pitkin ja avaa ovi. Mene käytävää pitkin tikapuiden luo, takaisin huoneeseen 002. Sitten käytävään ja ovesta keskellä. Juokse äkkiä ohi huoneen 003. Ota Insecticide Spray ja lähde Galleriasta. Mene takaisin kohti huonetta 002 mutta jatka sen ohi seinällä olevan kartan luokse (Map of the Residence). Ota kartta seinältä ja käytä Insecticide Spraytä reikään tappaaksesi kaikki ampiaiset. Palaa Galleriaan ja juokse käytävää pitkin missä kuollut mies on ison ampiaispesän luokse ja ota 003 Key.

Kun olet täällä käytä värejä, muotoja ja numeroita jotka sait biljardihuoneesta avataksesi Pass Code oven ja ota Handgun Magazine. Huoneessa on myös Red Herb. Käytä erilaisia yhdistelmiä "6", "3" ja "5" avataksesi oven. Mene huoneeseen 003 ja tallenna jos siltä tuntuu. Ota White Book hyllystä ja laita Red Book sen paikalle. Järjestä kirjat niin että ne muodostavat kuvan alastomasta naisesta. Vaihda nämä kirjat: (vasemmalta oikealle) 1 ja 4; 2 ja 6; 3 ja 7. Salaovi paljastuu.

Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa: 1 - Tappaa Plant 42 ilman V-Joltia.

2 - Käyttää V-Joltia tappaamaan Plant 42:n juuri ennenkuin taistelet sitä vastaan. Vaihtoehto kaksi on ainut tapa millä saat Barryn auttamaan ja tappamaan Plant 42:n liekinheittimellä. Vaihtoehdon kaksi avulla voit lähes skipata koko taiston.

V-Jolt

Yhdistä aineet näin:

Water = 1

Muut kolme kemikaalia ovat purkeissa.

V-Jolt on # 20

1 + 3 = 4

4 + 6 = 10

1 + 6 = 7

10 + 7 = 17

17 + 3 = 20

1 + 3 = 4 + 6 = 10

1 + 6 = 7 + 10 = 17 + 3 = V-Jolt

Kun sinulla on V-Jolt, palaa paikaan jossa missä näit Neptunen ensimmäisen kerran. Mene sillan yli ja rakennelman ympäri löytääksesi oven. Huoneen sisällä on Plant 42:n juuri. Käytä V-Jolttia juureen tappaaksesi sen. Palaa huoneeseen 003. Mene salaovesta jonka paljastit.

Jos et hankkinut V-Jolttia:

Plant 42

Juokse portaat ylös ja ammu kasvia samalla kun yrität välttää myrkkylonkerot. Ota Helmet Key takasta pohjakerroksessa.

Jos tapoit juuren: Plant 42 ottaa sinut otteeseensa ja Barry tulee paikalle ja tappaa kasvin liekinheittimellään.

Palaa kartanoon. Ota tavaroita mukaasi vajasta jos mahtuu. Siellä on Battery Pack, First Aid Spray ja Grenade Shells. Mene ovesta tallennushuoneeseen ja mene portaat ylös. Mene käytävää pitkin päässä olevaan huoneeseen mistä sait toisen kerroksen kartan. Käytä Helmet Keytä avataksesi oven. Työnnä patsas huoneeseen koko matka seinän luokse. Patsas estää seiniä murskaamasta sinua. Juokse oikean seinän ympäri ja paina nappia. Juokse takaisin ja työnnä patsas seinässä olevan reiän eteen ennenkuin seinät menevät taas kiinni. Mene uuteen paikkaan, ota veitsi pöydältä ja pudottaudu alas reiästä. Ota Red Book ja tutki sitä. Käännä kirjaa kunnes katsot sivuja. Kirja avautuu, sen sisällä on Eagle Medal. Lue Trevorin toinen päiväkirja ja paina kytkintä.

Jatka käytävää pitkin ja mene haaraumasta oikealle saadaksesi Shotgun Shells pienestä alkovista ja kartan seinältä. Palaa haaraumaan ja mene vasemmalle ja ovesta. Mene käytävää pitkin, ota Red tai Blue Herb jos tarviit, ja mene vesikäytävään kun pääset haaraumaan ja käännä kytkintä kulman takana niin poweri palautuu hissiin. Mene takaisin haaraumaan ja ota veitsi ja mene sitten toista käytävää pitkin ja ovesta. Olet taas kartanon keittiössä. Mene kuvaruutua kohti ja kulman ympäri hissiin huoneen perällä. Kun lähdet hissistä mene kohti kuvaruutua niin näet pienen alkovin jossa on Red Herb ja kaksi Green Herbiä. Mene sitten takaisin ohi hissin ja kulman ympäri ovelle ennen seuraavaa kulmaa käytävässä. Ota Battery hyllyltä ja Battery Pack lattialta. Ota Shotgun Shells ja Acid Rounds. Lähde sitten huoneesta ja jatka käytävää pitkin seuraavalle ovelle.

Mene käytävää pitkin ja mene ovesta ennen viimeistä kulmaa käytävässä. Käytä Helmet Keytä oveen ennen portaita. Tässä huoneessa on veitsi ja Grenade roundseja. Työnnä jokainen laatikko eläinpään eteen. Käännä valonkatkaisin pois päältä. Mene huoneen päähän ja odota että kotka kääntyy kokonaan sinua kohti. Mene ihan lähelle seinää ja juokse linnun alta. Se ei liiku jos liikut hyvin lähellä seinää niin saat runsaasti aikaa kiivetä laatikoille ja ottaa jalokivet. Hyppää laatikolle ja ota hehkuva jalokivi ENNENKUIN kotka kääntyy kokonaan ympäri. Toista tämä saadaksesi toisen jalokiven.

Mo Disc 1/3

Vie Yellow Gemstone tiikerinpäähuoneeseen ja laita se patsaaseen saadaksesi Discin.

Mene takaisin paikkaan mistä sait Armor Keyn ja mene ohi harmaan jutskan ovelle. Ota kaksi Green Herbiä ja juokse sitten käytävää pitkin...

Käärme, 2. taisto

Tällä kertaa taistellaan kuolemaan asti... Käärme ei voi nyt myrkyttää sinua. Kuollessaan käärme pudottaa kirjoja lattialle. Yksi niistä on sininen ja siinä on susi. Ota kirja ja tutki sitä saadaksesi Wolf Medalin.

Mene pääaulaan. Mene ovesta joka on kaksoisovien vieressä. Ota Ink Ribbonit pöydältä ja mene seuraavaan huoneeseen. Ota Jewelry Box hyllyltä. Lattialla on Blue Herbejä, Green Herb ja veitsi. Yhdistä (combine) Red Gemstone Jewelry Boxin kanssa niin pulma alkaa. Saat Broachin. Tutki sitä niin se muuttuu avaimeksi, Spencer Keyksi.

Mene käytävään jossa on kuvahuone ja käytä Spencer Keytä oveen. Ota tavarat ja lähde kartanosta. Mene pihan läpi sinne missä vesiputous on mutta tällä kertaa mene alueen päähän ja laita Battery reikään ja mene hissiin sen vieressä. Mene lammikolle jonka tyhjensit aikaisemmin ja käytä Square Crankia pysäyttämään vesiputous ja täyttämään lammikon uudelleen.

Mene takaisin vesiputousalueelle käyttäen hissiä jonka juuri korjasit ja mene sinne missä vesiputous oli ja mene salaluolaan. Mene tikapuut alas ja ovesta. Mene polkua pitkin ovelle. Mene kuopan ympäri pieneen huoneeseen ja ota Shaft. Mene perällä olevalle ovelle. Mene polkua loppuun asti. Ota Hexagonal Crank.

Palaa luolan suulle mutta sen sijaan että menisit ylös tikapuita menekin toista kautta ja kulman ympäri. Tallenna pelisi jos haluat, huomaa myös arkkusi. Käytä Hexagonal Crankia paneeliin seinässä. Huomaa Green Herb. Juokse kivilohkareen luokse, käänny sitten ja juokse alkoviin lähellä ovea josta tulit välttääksesi lohkareen. Nurkassa missä kivilohkare oli alunperin on ammuksia Shotguniin. Mene reiästä jonka lohkare teki ovelle.

Hämis

Ammu vaan ja yritä välttää myrkkyä ja muita hämiksiä. Käytä huoneessa olevaa veistä ovessa olevaan verkkoon. Seuraavassa huoneessa oven oikealla puolella on kaksi Blue Herbiä ja kartta seinällä. Mene sitten ovesta toiselle ovelle ja huoneeseen jossa on kivilohkare. Käytä Hexagonal Crankia seinällä olevaan paneeliin siirtääksesi reikää kolme kertaa, salainen ovi paljastuu. Kivilohkare alkaa liikkua joten juokse alkoviin ja ovesta. Lohkareen alkuperäisen paikan takana on First Aid Box. Työnnä patsas seinässä olevan metallijutskan eteen ja käytä sitten Hexagonal Crankia paneeliin vastakkaisella seinällä siirtääksesi patsaan pois. Käytä taas Hexagonal Crankia ja työnnä patsas lattiassa olevaan ympyrään. Työnnä patsas pois ympyrästä, ja työnnä se takaisin ympyrään. Työnnä patsas seinässä olevaan reikään, ota Cylinder.

Yhdistä Shaft ja Cylinder. Mene takaisin sinne mistä sait Shaftin eli hissihuoneeseen. Laita Cylinder Shaft hissin kontrollipaneeliin. Paina nappeja järjestyksessä 4231. Mene hissillä alas. Tapaat Barryn ennenkuin menet alas. Mene ovesta jonka näet. Välttele Lisaa parhaasi mukaan!

Lisa

Mitätahansa kautta menet ensiksi, Lisa on siellä, joten käänny ympäri ja mene toista kautta. Mene portaita ylös ja vasemmalle ovelle. Ota magnumin ammuksia, Battery Pack ja pistoolin ammuksia, työnnä sitten laatikko hissiin ja paina nappia. Mene takaisin Lisa-käytävään ja ulos ovesta josta tulit. Mene vasemmalle ja mene tikapuita alas, työnnä sitten laatikko pois hissistä ja vasemmalle ja rouhimeen, paina nappia. Ota Broken Flamethrower. Mene takaisin Lisa-tunneliin ja houkuttele hänet ulos. Mene sinne missä Lisa oli alunperin ja käännä kytkintä seinällä.

Juokse portaiden alapäässä olevalle ovelle vasemmalle siitä missä red ja green herbit ovat, paneelin luokse missä on koukkuja ja laita Broken Flamethrower koukkuihin. Mene ovesta. Mene huoneen ympäri ja vesihuoneen läpi toiseen huoneeseen ja ota Jewelry Box. Tutki boxia saadaksesi Stone Ringin. Yhdistä Metal Object Stone Ringin kanssa. Mene tikapuut ylös. Tikapuiden yläpäässä, vasemmalla puolella, on blue ja green herb. Mene toisetkin tikapuut ylös niin olet taas siellä missä kohtasit Lisan ensimmäisen kerran. Palaa kartanoon. Mene takaisin pihan poikki kunnes olet työkaluvajalla. Ota Stone and Metal Object jolla avasit oven mukaasi. Mene kartanon pääaulaan ja mene portaiden taakse portille ja laita molemmat Stone and Metal Objectit paikoilleen. Mene ovista, ota eagle ja wolf medalit, tallenna, jatka matkaa alas. Löydät Barryn. Pian Lisa tulee. Voit joko antaa Barrylle hänen aseensa takaisin tai et. Parempi että annat sen takaisin, sillä muuten Barry kuolee! Sinun tehtäväsi on työntää neljä kiveä reikään. Tämä paljastaa Lisan äidin kasvot, ja Lisa hyppää. Ota Family Picture. Mene ovesta josta Lisa tuli ja mene hissillä ylös. Laita Wolf ja Eagle Medalit reikiin. Mene portaat alas ja hissiin.

Vaihda diskettiä

Labra Mo Disc 2/3

Jatka eteenpäin, tallenna pelisi arkkusi luona. Mene vasemmalle ja ota MO Disk pöydältä. Mene nyt portaat alas ja kaksoisovista. Mene vastapäätä lähellä olevaa ovea ja tapa zombie. Mene suoraan eteenpäin, avaa ovi vasemmalla puolellasi. Mene tietokoneen luokse ja laita JOHN käyttäjänimeksi ja ADA salasanaksi. Avaa ensin 3rd Level Basement ovet, yritä sitten avata 2nd level. Kun salasanaa kysytään, laita CELL. Avaa ne ovet ja palaa sitten kaksoisovien luokse, mutta älä mene niistä vaan niiden vieressä olevasta yksöisovesta. Mene käytävää pitkin ja mene ovesta Jillin vasemmalla puolella. Mene koneelle joka lukee MO Diskin ja laita MO Disk siihen. Lähde huoneesta ja käännä yhtä kytkintä lukossa. Mene takaisin yläkertaan ja ovesta joka on sen pöydän vieressä mistä löysit MO Diskin. Ota toinen disk hyllyltä, mene sitten lukon luo ja laita 8462, ovi avautuu. Ota Lab key. Voit myös katsoa Kennethin filmin täällä... Lähde, mene takaisin arkullesi. Ota viimeinen MO Disc jonka sait aiemmin, ja mene takaisin alakertaan ja kaksoisovista. Mene suoraan tällä kertaa ja ammu zombie. Mene vasemmalla puolellasi olevista ovista ja työnnä hylly taakse. Mene seinässä olevasta reiästä.

Ammu vihulaiset ja laita toinen MO Disc lukijaan, mene sitten takaisin lukolle ja käännä seuraavaa kytkintä. Mene takaisin kaksoisoville joista menit toiselle MO Disc lukijalle, ja mene eteenpäin yksöisovesta. Avaa se ja heitä Lab Key mäjelle. Jatka äkkiä eteenpäin, ja mene oikealle. Mene oikealle ja etsi kaukaisin tie. Ota Empty Fuel Supply Capsule. Ok, muistatko huoneen missä oli ensimmäinen Mo Disk lukija? Palaa sinne ja tutki pieni jutska seinällä. Laita Fuel Capsule siihen, ja kun olet tehnyt sen, kävele hitaasti ovelle ja lähde huoneesta. HUOMAA: KUN SINULLA ON TÄYSI FUEL SUPPLY CAPSULE MUKANASI, KÄVELE. ÄLÄ JUOKSE TAI KUOLET KOSKA EPÄSTABIILIT KEMIKAALIT RÄJÄHTÄVÄT. Mene takaisin sinne mistä löysit fuel capsulen, ja laita se sinne. Mene sitten takaisin kunnes pääset tämän huoneen sisäänkäynnille, mutta mene tällä kertaa vasemmalle. Mene ovesta. Mene suoraan eteenpäin ja laita viimeinen MO Disc. Mene sitten takaisin käytävään ja mene control roomiin. Aktivoi hissi, lähde sitten tästä huoneesta. Käännä viimeistä MO Disc kytkintä, tallenna sitten pelisi.

Tyrant

Mene vasemmalle tallennushuoneeseen ja hissin luokse. Kutsu hissi niin Barry tulee luoksesi. Menkää hissillä... Barry ampuu Weskerin. Ammu Tyrantia magnumilla. Mene sitten Barryn luo. Mene takaisin ylös hissillä. Mene paikkaan missä kääntelit MO Disc kytkimiä. Kääntele niitä jos ne kaikki eivät ole alhaalla, ja mene sitten ovesta. Mene portaita alas ja selliin. Chris! Lähde sellistä ja mene ylös portaita ja ovista. Mene kaksoisovista, portaita ylös, ja mene labran ensimmäiseen tallennushuoneeseen. Mene tikapuut ylös ja mene sitten hätäuloskäyntiovesta.

Tyrant

Ota parannusvälineitä, mene sitten suoraan eteenpäin. Ota Fuse lattialta, mene sitten hissille. Laita Fuse reikään seinässä lähellä hissiä, ja mene sitten ylös hissillä. Kun olet helikopterikentällä ota Signal Rockets ja käytä niitä. Chris ja Barry liittyvät nyt seuraasi. Mutta Tyrantkin saapuu paikalle... Tyrant tyrmää Chrisin. Ammu magnumilla. Ammu kunnes Brad heittää sinulle Rocket Launcherin ja räjäytä jäbä! VARO - Tyrant saa ammukset poikkeamaan suunnastaan!


TAKAISIN RE-PÄÄSIVULLE