Dollar' s Farm on lopettanut toimintansa vuonna 2005 eikä ole nousemassa enää jaloilleen. Pidättehän huolta kasvateistani, ettekä unohda Dollar' s Farmin kantaoria Get A Me:tä joka vaikuttaa russkasvatuksessa edelleenkin.

Get A Me syntyi vuonna 2001 ja tuli tuolloin omistukseeni ja silloin pistin Dollar' s Farmin pystyyn. Virallisen toimintamme aloitimme kuitenkin vasta myöhemmin. Tätä ennen gotlanninrusseja virtuaalimaailmassa kasvattivat ainoastaan Koululaakso ja Liinahaka. Get A Mella on hieman alle 20 jälkeläistä ja suurin osa niistä on huippuluokan poneja. Ori kisasi myös jonkun verran, mutta vanhuus alkoi painaa liian pian ja lopulta ori otettiin kokonaan pois siitos -ja kisakäytöstä. Osittain myös sen takia, että russponien sukulinjat rupesivat uhkaavasti näyttämään sisäsiittoisilta pienen kasvattajamäärän takia.

Kiitokset myös Coctails Stuterille joka vaikutti myös meidän kasvatukseen ja Get A Me:n jälkeläisten määrään positiivisella tavalla. Coctails Sturein toiminta lähti alkuun meidän yksityistallista muutamalla tammalla ja Dollar' s Farmin ensimäisen kasvatin, Dollarin Aaronin myötä ja laajeni siitä hienoksi siittolaksi. Teimme hyvää yhteistyötä ja näitä aikoja muistelen lämmöllä. Toivottavasti jatkossakin russkasvattajat pitävät yhtä lailla yhtä ja jaksavat yhdessä järjestää tapahtumia ja suunnitella miten saadaan hyviä kilpailukykyisiä jälkeläisiä.

Mainittakoon myös toinen myöhemmin syntynyt gotlanninruss siittola Stuteri Drönare joka järjesti hienoja kilpailuja russponeille ja jonka laadukkaita oreja käytin aina mielelläni omien tammojeni astutuksiin.

Kertokaamme vielä hieman Dollar' s Farmin ensimäisestä kasvatista Dollarin Aaronista. Orin oli tarkoitus alunperin jäädä itselleni, mutta kun Saana tarjoitui ostamaan ponin niin, että se jäisi ainakin joksikin aikaa meille asumaan niin suostuin ponin myymään. Lopulta ori muutti Coctails Stuterin tiloihin ja kilpaili siellä ja jätti upeita jälkeläisiä. Vanhuusiällä, orin siirryttyä jo eläkkeelle, päätin tarjota sille kodin ja Aaron muutti takaisin Dollar' s Farmille. Täällä se eli viimeiset hetket veljiensä ja sisariensa kanssa ja lopulta kuoli vanhuuteen samoihin aikoihin isänsä kanssa.