NYÅRSHÄLSNING FRÅN COBRA RAX - TEAMET

NYÅRSHÄLSNING FRÅN COBRA RAX - TEAMET

Som ni kanske anar utav ovanstående rubrik så är det inte Calle själv som har skrivit denna nyårshälsning, så jag har fått axla ansvaret att framföra hans tankar denna gång. Vi diskuterade innan hans avresa och detta var huvuddragen i vår diskussion angående det föregående året:

 • Hur kan en stor del utav ett lands befolkning frivilligt betala för att gå på med massgymnastik med en hysterisk instruktör? Som om detta inte vore nog så ackompanjeras evenemangen utav musik som svängde mindre än Eiffeltornet en vindstilla sommardag redan på 60-talet. Stendött.

 • Det har varit ett långt år och mycket har hänt. Calle har gett sig ut på en längre resa och de enda detaljer jag kan lämna är att han befinner sig mycket långt ifrån det land där hans pojkrum en gång låg. Där kunde tonerna utav låtar såsom "Långt ute på piren" och "Håll fast vid din dröm" möta de affischprydda väggarna.

 • När man inte längre räknar nästa konsert som den bästa konserten med en artist eller en grupp så är resan slut, och det är dags för nya mål och en ny kartläsare.

  Sent i går kväll lämnade Calle följande meddelande på min telefonsvarare:

  GOTT NYTT ÅR!

  Jag sitter här med en kamrat och planerar det nya året. Jag hoppas verkligen att vi ses snart, vad sägs om Dublin eller Paris i maj? De är de enda någorlunda spikade resmålen just nu, jag återkommer med detaljer. Stort tack för att du hjälpte mig med nyårshälsningen. Nu lämnar jag ett citat som jag tycker skulle passa bra som avslutning på hälsningen, sidan och allt det andra...

  "Come on you unbelievers, move out of the way

  There is a new army coming and we are armed with faith

  To live, we must give, to live,

  And lend our voices only to sounds of freedom"

  TILLBAKA TILL HUVUDSIDAN

  Email: callem@wwdg.com