'Thilde'

Kantakirjattu II-palkinnolle 78 pisteellä.

KRJ-III 75p., ERJ-III 48p.

Thilde-muori kuoli 31 vuotiaana rauhassa omalle laitumelleen. Thilde tullaan muistamaan rauhallisena periyttäjänä, joiden varsoista meillä on aina ollut iloa. Nuku nyt rauhassa oma ruususemme.
VIR MVA Ch arvonimi myönnetty 5.6.2004.


© Beate LangelsLisää kuvia sivun alaosaan asti!
¤ Nimi: VIR MVA Ch Mäntysuon Thilde
¤ Lempinimi: Thilde
¤ Rek. nro: TrT-086
¤ Rotu: Trakehner
¤ Sukupuoli: Tamma
¤ Syntymäaika: 11.06.2001 (oma ikääntyminen)
¤ Ikä: 31-vuotias
¤ Säkäkorkeus: 167cm
¤ Koulutus: Ko: GP, Re: 130cm, Me: 140cm
¤ I. Ch Oroaq (ktk II)
¤ E. Star Theme's Jinglebell(ktk II)
¤ Omistaja: Siittola Suhina
¤ Kasvattaja: Mäntysuo

Luonnekuvaus:

Hoitaessa: Thilde ei luota helposti uusiin ihmisiin, vaan on varuillaan heitä kohtaan. Kuitenkaan se ei tee pahaa kenellekään, kunhan vaan uhittelee korvat luimulla. Kun Thilde totuttelee uuteen ihmiseen, niin melkein aina Thilde saa hänestä uuden ystävän. Thilde on kuitenkin voimakastahtoinen ja päättää itse, mitä tekee. Käsittelijän on näytettävä kuka on pomo, muuten tamma saattaa heittäytyä hankalaksi. Thilde ei koskaan pure taikka potki aihetta. Thildeltä vaaditaan pitkää aikaa, ennen kuin se ystävystyy kunnolla ihmiseen. Thilde muistaa asiat hyvin ja jos sille kerran on tehnyt pahaa, niin voit olla varma, ettet tämän hevosen luokse enää ikinä pääse. Thilde on oikean ihmisen kanssa varma, luotettava ja oikein kunnollinen hevonen :) Thilde antaa harjata moitteettomasti, mutta se inhoaa kainaloiden harjausta, ehkä se kutiaa niistä. Pään harjauksesta tamma pitää, jolloin sen silmätkin oikein menevät kiinni. Thilde nostaa hyvin kaviot ja pitää niitä kiltisti ylhäällä. Thilde rakastaa hellää suihkuttamista ja pesusienellä pesemistä. Thildestä on myös kiva juoda letkusta :] Thilde voi joskus litistää ihmisen karsinan seinää vasten, kun sille laittaa satulaa. Kun satula on selässä, kaikki muu onkin sitten helpompaa, kun se ei enää tohella. Thildelle on helppo laittaa suitset, koska se itse ottaa kuolaimet suuhunsa, yleensä hirmuisen haukottelu-session jälkeen. Hyvästä suorituksesta ja kiitokseksi Thildelle voi antaa muutaman porkkanan. Se tekee Thildestä hyvin onnellisen. Thilden kanssa on helppo touhuta, sitten kun Thilde on hyväksynyt hoitajansa. Karsinassaan Thilde tahtoo viettää rauhaisaa elämää, eikä pidä siitä, jos sen unirauhaa häiritään. Ruoka-aikanakin tamma saattaa olla hirmuisen äkäinen, mutta tietenkin se myös rakastaa hoitajansa seuraa ja on mielellään rapsuteltavana ja hellittävänä.

Ratsastaessa: Thildellä ratsastus on kehuttavaa. Se ymmärtää ratsastajan pienimmänkin avun, vaikka ne eivät täydellisiä aina olekaan. Thildellä on mukavan ilmavat ja tasaiset askeleet. Thildeltä sujuu niin esteet, kuin koulukin. Thilden suurinta herkkua on erityisesti koulu, mihin se sopii täydellisesti. Thilde osaa vaikeimmat koulukiemurat vaivatta. Thilden voi myös joskus testata ratsastajaa, ihan vain kokeiluksi. Se voi joskus kotikentillä jumpitella, mutta kisakentillä se liitelee kauniisti totellen. Maastossa Thilde on peloton ja rohkea, se hyppää vaikka ojan yli, jos ratsastaja niin tahtoo. Thilde ei pelkää mitään, ei edes isoa rekka-autoa, joka pyyhältää ohitse. Thilde voi vähän säpsähtää, jos sivusta äkkiä räsähtämällä hyppää joku esiin, mutta se pysyy kuitenkin rauhallisena. Thilde ei koskaan ryöstä taikka hyppää pystyyn, mutta innostuneena se saattaa muutaman pukin heittää, mutta ne eivät ole korkeita. Thilde ei turhia hidastele esteradoilla, se tekee kulmat suoriksi ja hyppää ilmavasti jättäen runsaasti tilaa esteen ja Thilden väliin. (Thilden energiaa voi purkaa myös laukkasuoralla, joka on tallin takana johtavalla metsäsuoralla!) Thilden laukka on matkaavoittavaa ja lentävää, askeleet ovat tasaiset ja niissä pysyy hyvin alhaalla, pomppimatta. Ravi on tasaista ja aika korkeaa, helppo myös istua. Käynti on joskus hiukan vetelä, mutta oikein päin ratsastaessa herkkä ja vauhdikas. Thilde on erittäin taipuisa hevonen ja se myötää tosi helposti niskasta, niinpä yleensäkin Thilde pyrkii heti kuolaintuntumalle, kun ratsastajalla on ohjat napakasti käsissä.

Tarhassa & Taluttaessa: Thilde leikkii mielellään tarhakaverinsa arabi-tamma Monan kanssa. Tytöt rapsuttelevat toisiaan ja välillä Mona näyttää pomon paikkansa, jolloin Thilde häkeltyy ja juoksee häntä tötteröllä karkuun. Thildeä ei juuri seisoskele tarhassaan, vaan se pyöriskelee ja hyöriskelee ympäriinsä. Välillä se ottaa pieniä laukkapyrähdyksiä ja saa äkillisiä hepulikohtauksia. Thilde tietää hyvin paikkansa, mutta vanhempana ja viisaana näyttää Monalle asioita, joista nuori neiti ei ole vielä selvillä. Thilde antaa hyvin itsensä kiinni laitumelta ja tulee oikein nätisti perässä. Thilde kulkee hyvin löysälläkin narulla ja se osaa kulkea hyvin vierellä, vaikka joskus mieluummin seuraa perässä. Joskus Thilde saattaa "säikähtää" jotain ja lähteä ravaamaan taluttajansa ympärillä korvat höröllä ja häntä pystyssä. Tarhaan vietäessä Mona pyrähtelee ja sännähtelee eteenpäin innokkaasti, mutta käyttäytyy kuitenkin siivosti ja päästelee vasta sitten, kun on sisällä tarhassa.

Kuljestus & Kisapaikalla: Traileriin Thilde menee erittäin hyvin, koska se on tottunut kulkemaan trailerissa, eikä välitä siitä ollenkaan, koska silloin se saa vain syödä kaikessa rauhassa. Jos Thildeä kuljetetaan samaan aikaan Monan kanssa, rauhoittelee Thilde tätä säpsäkkää Monaa hirnumalla ja hörisemällä rauhoittavasti. Kuljetuksen ajan Thilde seisoo kiltisti paikoillaan. Rampin laskettaessa Thilde alkaa heittelemään levottomasti päätään ja peruuttaa nopeasti ja oikein ryminällä trailerista pois. Heti se alkaa kauheasti haistelemaan uutta ympäristöä, mutta käyttäytyy silti siivosti, tosin kuin eräät.. Kisakentällä Thilde esittää parastaan ja näyttää aina tosi hyvältä. Se liikkuu upeasti ja sulavasti ja näyttää ketteryytensä esteillä ja kauniit askeleensa koulussa. Thilde onkin oiva kisakumppani, jonka kanssa olemme saavuttaneet jo paljon :)

Lisää kuvia


Liikuntasuunnitelma
Maanantai: Raskasta koulua [kangilla]
Tiistai: Maastoilua [Paljon laukkaamista, hikeen]
Keskiviikko: Kevyttä kenttätyöskentelyä [paljon erilaisia siirtymisiä]
Torstai: Rataesteitä/Maastoesteitä/Raskasta Koulua
Perjantai: Irtohypytystä/Juoksuttamsta/Kevyttä ratsastusta
Lauantai: Pieniä hyppyjä/Puomeja/Kevyttä Koulua
Sunnuntai: Vapaapäivä

Loimitus
- Yli 5 astetta lämmintä ei loimea ulos
- Kova tuuli tai tihuttaa tarhaloimi
- Kova sade (ei kesäsade) sadeloimi
- -10 astetta toppaloimi
- Talvella ratsastaessa tultaessa viltti/talliloimi päälle
[Loimet otetaan yöksi pois]

Ratsastukseen
- Esteillä > suojat joka jalkaan, martingaali halutessa, yleissatula ja nivelet/kolmipalat
- Ei raskasta koulua > suojia ei tarvita, yleissatula ja nivelet
- Raskas koulutreeni > suojat etusiin, koulusatula, kanget/nivelet
- Maastossa > Estetunnin varusteet.

Varusteet
- 2 Harjapakki [sis. Piikkisuka, Pölyharja, Pehmeä harja, Kova harja, Pääharja, Kaviokoukku, Hoitoainetta]
- 2 Nahkariimu [musta]
- 2 Teryleeniriimua [punainen/vihreä]
- 3 Riimunnarua [violetti, tum.sininen, punainen]
- Lampaankarvapehmuste riimuun [niska/turpa]
- Kapsoni & Juoksutusliina
- 4 valkoista pinteliä
- Jännesuojat [etuset + takaset]
- Tav. suojat [etuset + takaset]
- Kuljetussuojat [etuset + takaset, tum. siniset]
- Lapasuoja [vaal.sininen]
- Fleeceloimi [tum.punainen]
- Sade/Ulkoloimi [tum.vihreä]
- 2 talliloimea [vihreä/sininen]
- Hikiloimi [tum. vihreä]
- Toppaloimi [vaal.sininen]
- 2 Kaulakappale [toppa(vaal.sininen)/fleece(tum.punainen)]
- 3 vilttiä

Ruokintataulukko
Aamu: Kauraa: 1½l    Heinää: 3½kg   Kivennäisiä: 1½dl
Päivä: Kauraa: 2½l    Heinää: 3½kg   Kivennäisiä: -
Ilta: Kauraa: 2½l    Heinää: 4kg   Kivennäisiä: 1dl
[Tarhaan voi halutessa viedä vähän heiniä]

Arvostelut

Oij joij. Ihaana. ^^ Traksut on ihkuja, mutta tuon pää on todellakin ihana. Luonnetta kiitettävästi, vaikka valitettavasti tuo sekoaa sellaiseen massa 'ihana-melkein-täydellinen' tyyppisiin hevosiin. Kuitenkin mukavasti persoonallisia piirteitä, hiomista ja tuo on pörfekt. :) Kisakalenteri loistavaa mittaa, tuota kelpaa jo katsoa. Huomaa, että tamma on huippuluokkaa, tulokset eivät koskaan kovin alhaalla. Muutama jälkeläinen, jotka myös hyvin menestyneitä, eli tamma peridyttää myös jotain. ;) Sukutaulu tuollainen melko tuntematon, tosin traksujen suppeassa kannassa mikään suvullinen ei taida olla täysin tuntematon. Kaikin puolin muksa otus, josta varsan ottaisin, jos tarve olisi. Nuo siniset ovat liian kirkkaita ja murtamattomia. Jotain vähemmän puhtaitai värejä. Fontti koot ja valinta täydellistä, ja asettelu tuollainen tavallisen käytännöllinen. Väreille kunhan teet jotain, ja vähän persoonallisuutta saat sivuihin niin kymppi. ^^ Feanaro

Hienokokonaisuus tämä hevonen.Kroppa on ryhdikäs ja hyvänmallinen.Erittäin kaunis.Rakenne on hyvä ja selkäkin näyttää hyvältä.paitsi takaosa ehkä hieman korkea.Kropssa myös näkyvissä lihaksia mikä on hyvä asia.Jalat on ok.Takaset ovat todella kauniit,etusissa ehkä vähän mutkaa polven yläpuolen ja alapuolen välillä.Muuten erittäin kauniit ja sopusuhtaiset muuhun kroppaan katsottuna.Pää on kaunis,ehkä hieman pieni kroppaan verrattuna.Muodot päässä on ok ja korvatkin ovat ok.Kaulan ja pään liitos on vähän paksuhko.Kaula on paksuudeltaan muuten aika hyvä mutta kaula on ehkä hieman lyhyt.Väri on tavallinen mutta erittäin kaunis.Karva näyttää kauniilt ja killtävältä.Myös jouhet ovat kauniit.Leimatkin ovat kohdallaan.Liikkeessä tamma on todella kaunis.Hyvin ryhdikkäästi se kantaa itseään ja jalkojen liikkeet ovat kauniit ja lennokkaat.Upean näköinen.VenLa

Kisakalenteri

(Näyttelyissä tähdellä [*] merkityt tulokset epävarmoja)

10.8.03, Aamuruskon Kartano, Este(ERJ)/120-140cm, 5/50
11.8.03, Laitakuja KK, Koulu/Intermediaire II, Peruttu
12.8.03, Laitakuja KK, Este/120-130cm, 9/16
20.8.03, Laitakuja KK, Koulu/VaB, 12/25
23.8.03, Laitakuja KK, Este/70-80cm, 9/25
14.8.03, RK Poni, Koulu/VaA, 5/12
14.8.03, RK Poni, Este/100cm, 30/54
17.8.03, Keijukaaren Ratsastajat, NJ/Venäläisrotuiset tammat, -
20.8.03, Möllin Kisakeskus, Koulu/VaA, -
20.8.03, Laitakuja, Koulu/VaB, -
25.8.03, Kisakeskus Umberton, Koulu/HeA, -
25.8.03, VTRY, NJ/Aikuiset tammat, 9/12 (JS)
29.8.03, SMF Arabians, Este(ERJ)/110-120cm, 8/30
30.8.03, Siittola Suhina, Este/120-130cm, 8/15
30.8.03, Marjakedon Kartano, Este(ERJ)/130-140cm, 6/18
31.8.03, Ragnarok Stablessa, Este(ERJ)/120-130cm, -/-
1.9.03, Tristan, Este/100-120cm, -
1.9.03, Kottaraisen, Este/100-120cm, 1/30
7.9.03, Onnivelli, Avajaiskisat(este)/120-130m, 7/9
9.9.03, Magnolia Grove, Este(ERJ)/120-130cm, 7/25
12.9.03, Ratsutila Hubertus, -/-
14.9.03, Kisakeskus Lyhtypolku, KRJ/VaA, 4/20
20.9.03, Möllin Kisakeskus, Este/110-120cm, -/-
20.9.03, Hyrskyn Myrskyn, Este(ERJ)/110-120cm, 24/25
21.9.03, Siittola Silhouett, Este(ERJ)/110-120cm, 13/20
22.9.03, VAHR, Este(ERJ)/120-140cm, 9/15
27.9.03, Fanononé Riders, Este/110-120cm, 8/25
29.9.03, ST Mariel, Koulu(KRJ)/VaA, 18/20
30.9.03, Fanononé Riders, Koulu/HeA, 4/25
30.9.03, Ceridwyn, Koulu/VaA, 6/20
3.10.03, YT Nierra, Este(ERJ)/130cm, 8/30
10.10.03, Angelniemi Gård, NJ/Venäläiset hevostammat, LKV5, JS
11.10.03, Moonfight, Match Show/Trakehnertammat, -
12.10.03, Punaisenmännyn Oriasema, Este(ERJ)/110-120cm, 2/48
15.10.03, Laitakuja, Este/110-120cm, 19/25
17.10.03, Wirtual W, Este(ERJ)/120cm, 1/30
18.10.03, Laitakuja, Koulu/HeA, 9/25
23.10.03, VMR, Este(ERJ)/110-120cm, 7/25
25.10.03, Laitakuja, Este/120-130cm, 10/25
28.10.03, Laitakuja, Koulu/HeA, 8/25
31.10.03, Kisakeskus Untuvainen, Koulu(KRJ)/VaA, 12/25
1.11.03, Ceridwyn, Koulu(KRJ)/VaA, 21/25
1.11.03, Fanononé, Este/100cm, -
2.11.03, Kilpatalli Golden Willow, Koulu(KRJ)/VaA, 1/30
9.11.03, Hevoslaaksontalli - NJ/Trakehner tammat, LKV1 - MVA-sert siirtyy BIS5:selta.
9.11.03, Onnivelli, Koulu(KRJ)/Prix De Onnivelli, 10/20
10.11.03, Rhododendron, Este(ERJ)/130-140cm, 2/40
10.11.03, Siittola Aamurusko, Koulu(KRJ)/VaA, 17/20
11.11.03, FNR, Koulu(KRJ)/Intermediaire I, 2/25 (50v€)
12.11.03, Equestriad, Este(ERJ)/120cm, 20/29
12.11.03, Rautapiha - NJ/Puoliveritammat, LKV4/25 - KUMA & JS
15.11.03, Laitakuja, Koulu(KRJ)/Intermediaire I, 20/25
15.11.03, Bellafonte, Kenttä/Ko VaB/ Re 130cm/Me 120cm, -
27.11.03, FNR, Este/110-120cm, 13/25
30.11.03, FNR, Koulu/HeA, 9/25
1.12.03, Haltian Kartano, Koulu(KRJ)/Vaikea A, 14/28
1.12.03, Haltian Kartano, Koulu(KRJ)/Intermediaire II, 5/17
5.12.03, Quellë Avatharon, Koulu(KRJ)/VaB, 23/35
6.12.03, FNR&HuRi, Koulu(KRJ)/VaA, 6/30
6.12.03, Whisper Stud - NJ/Trakehner, 13/15 ?
7.12.03, Laitakuja, Koulu(KRJ)/Intermediaire I, 12/25
7.12.03, Siittola Ajanto, Koulu(KRJ)/VaB, 5/35
9.12.03, Laventeli - NJ/Puoliveritammat, LKV5 - KUMA & JS
10.12.03, FNR, Este/Korkeushyppy aloitus 140cm, 4/16 (10€)
19.12.03, Liquide, Koulu(KRJ)/VaB, 6/25
28.12.03, Larne - NJ/Muut hevostammat, LKV4, KUMA & JS
2004
5.1.04, Lumotus - NJ/Puoliveritammat, 9/15
14.1.04, Cutter, Koulu(KRJ)/VaB, 20/25
14.1.04, Flash Stables, Koulu(KRJ)/VaA, 12/25
14.1.04, Flash Stables, Koulu(KRJ)/GP, 18/23
14.1.04, Virtuaalitalli Khand - NJ/Muut puoliveritammat, 7/13, KUMA & JS
15.1.04, Laitakuja - NJ/Muut pvtammat, LKV1, KUMA
15.1.04, KTK - Hevostammat - 20 + 20 + 17 + 21 = 78 p., KTK-II
- Hyvä rotu- ja sukupuolileima, oikein kelpo tamma
- Tukeva runkoinen
- Kaunis runko, hyväasentoiset jalat, kaunis katsella

16.1.04, TiiterinTalli, Koulu(KRJ)/VaA, 26/35
23.1.04, Siittola Suhina & S.N.A.W Stud, NJ/Hevostammat, LKV1, irtoSERT & JS
23.1.04, Dollar's Farm, Este(ERJ)/100-110cm, 6/24
25.1.04, Dollar's Farm, Este(ERJ)/120-130cm, 14/35
26.1.04, Simbelmynë, Koulu(KRJ)/VaA, 24/27
26.1.04, Simbelmynë, Este(ERJ)/130cm, 22/30
27.1.04, Virtuaalisiittola Saniainen, Koulu(KRJ)/VaA, 15/25
27.1.04, Virtuaalisiittola Saniainen, Koulu(KRJ)/GP, 13/23
28.1.04, Cutter, Este(ERJ)/110-130cm, 17/30
31.1.04, Kisakeskus Kaiku, Koulu(KRJ)/VaA, 3/18
1.2.04, Marjakuusen Talli, Koulu(KRJ)/VaA, 30/31
1.2.04, Marjakuusen Talli, Koulu(KRJ)/GP, 21/28
5.2.04, Yvétte, NJ/Trakehnertammat, LKV2 - irtoSERT & JS
5.2.04, Kisakeskus Kaiku, Este(ERJ)/120-130cm, -
5.2.04, Kisakeskus Kaiku, Este(ERJ)/140-150cm, -
6.2.04, Kisakeskus Element, Este(ERJ)/110-120cm, 12/20
7.2.04, Siittola Suhina & Timant Warmbloods, Koulu(KRJ)/Intermediaire I, 14/25
6.2.04, Kisakeskus Element, Este(ERJ)/120-130cm, 4/20
8.2.04, Kultaisenriimuntalli, Koulu(KRJ)/Vaikea A, 8/33
8.2.04, Kultaisenriimuntalli, Koulu(KRJ)/GP, 7/20
12.2.04, Siittola Ajanto, Koulu(KRJ)/VaA, 14/35
15.2.04, VLAH, Koulu(KRJ)/Vaativa A, 8/30
15.2.04, VLAH, Koulu(KRJ)/GP, 13/24
16.2.04, Siittola Langehoft, Este(ERJ)/110-120cm, -
18.2.04, S.N.A.W Stud, Este(ERJ)/100-110cm, 4/40
18.2.04, S.N.A.W Stud, Este(ERJ)/110-120cm, 27/40
20.2.04, Talli Halitusten, Koulu(KRJ)/KN Special, 5/19
20.2.04, Kinship Warmbloods, Koulu(KRJ)/VaA, 7/20
20.2.04, Kinship Warmbloods, Koulu(KRJ)/GP, 10/20
21.2.04, Magnolia Grove, Koulu(KRJ)/VaB, 27/30
21.2.04, Hämypuru&Kottarainen, NJ/Puoliveritammat, LKV3 - irtoSERT & JS
22.2.04, Sleysu, Koulu(KRJ)/VaA, 7/25
30.2.04, Talli Halitusten, Koulu(KRJ)/Vaativa A, 1/20
1.3.04, Räntäkallion Ponitalli, NJ/Puoliveritammat, LKV4, KUMA & JS
1.3.04, White Horses Stable & Midnight Stable, Koulu(KRJ)/VaA, 9/20
2.3.04, YT Dara´s, NJ/Muut puoliveritammat, LKV2 - irtoSERT & JS
4.3.04, Sleysu, Koulu(KRJ)/VaA, 9/25
4.3.04, Pientalli Usvasuo, NJ/Trakehnertammat, LKV3, Korvattu KUMA:lla
6.3.04, SunDown´s Arabians, NJ/FWB & pvtammat, BI5 - MVA-SERT
7.3.04, Final WB´s and Arabs, NJ/Muut pvtammat, LKV3, irtosert korvautuu KUMA:lla
9.3.04, Stuteri Drönare, NJ/Muut hevostammat, LKV1 - irtoSERT & JS
12.3.04, Royal Horse Stud, NJ/Puoliveritammat, -
13.3.04, Magicmoon's Stable, NJ/Muut hevostammat, LKV5, KUMA & JS
14.3.04, Orilaakson Virtuaalikylä, NJ/Puoliveritammat, LKV1, irtoSERT & JS*
15.3.04, Siittola Waterfall, NJ/Trakehnertammat, LKV4, KUMA & JS
16.3.04, Koivulammen Kartano, Koulu(KRJ)/Kür VaA, 8/20
16.3.04, Koivulammen Kartano, Koulu(KRJ)/GP, 17/18
20.3.04, Berkhoutt, Koulu(KRJ)/VaB, 15/20
22.3.04, Flash Stables, Koulu(KRJ)/VaA, 9/18
22.3.04, Flash Stables, Koulu(KRJ)/GP, 8/8
24.3.04, Vuelo Lipizzar, Koulu(KRJ)/VaA, 26/50
24.3.04, Vuelo Lipizzar, Koulu(KRJ)/GP, 16/23
25.3.04, Leya Warmbloods, Koulu(KRJ)/Vaikea A, 25/30
25.3.04, Leya Warmbloods, Koulu(KRJ)/GP, 5/27
25.3.04, SaHu, Koulu(KRJ)/VaA, 6/20
26.3.04, Kisakeskus Deaselt, Koulu(KRJ)/VaA, 4/28
26.3.04, Kisakeskus Deaselt, Koulu(KRJ)/GP, 1/14
27.3.04, Päivänsäteen Kartano, Koulu(KRJ)/VaA, 9/25
27.3.04, Päivänsäteen Kartano, Koulu(KRJ)/Vaikea B, 14/19
27.3.04, Sinisen Valon Siittola, Koulu(KRJ)/VaA, 1/23
27.3.04, Sinisen Valon Siittola, Koulu(KRJ)/GP, 12/12
28.3.04, Auringonpisaran talli, Koulu(KRJ)/VaA, 7/25
28.3.04, Kilpatalli Golden Willow, Koulu(KRJ)/VaB, 29/35
28.3.04, Kilpatalli Golden Willow, Koulu(KRJ)/GP, 6/22
31.3.04, Hevoslampi, Koulu(KRJ)/VaA, 17/25
31.3.04, Hevoslampi, Koulu(KRJ)/GP, 11/18
1.4.04, Eine Kleine Holstein, NJ/Muut puoliveritammat, LKV4, KUMA & JS
2.4.04, Hämykeiju ja Autumn Spirit, Koulu(KRJ)/GP, 14/15
3.4.04, Lehmuskuja ja YT Zalama, Koulu(KRJ)/VaA, 18/20
3.4.04, Lehmuskuja ja YT Zalama, Koulu(KRJ)/GP, 7/19
4.4.04, Dara Warmbloods, Koulu(KRJ)/VaA, 11/25
4.4.04, Dara Warmbloods, Koulu(KRJ)/Vaikea B, 20/20
4.4.04, YT Metsäketo, Koulu(KRJ)/VaB, 12/29
6.4.04, Siittola Ajanto, Koulu(KRJ)/VaA, 4/25
6.4.04, Siittola Ajanto, Koulu(KRJ)/GP, 18/25
6.4.04, YT Monsterila, Koulu(KRJ)/VaA, 16/20
18.4.04, Sleysu, Koulu(KRJ)/VaA, 17/25
19.4.04, Vuelo Lipizzar, Koulu(KRJ)/VaA, 29/50
19.4.04, Vuelo Lipizzar, Koulu(KRJ)/GP, 7/24
20.4.04, Keinukallio, Koulu(KRJ)/VaB, 8/25
20.4.04, Viherlaakso, Koulu(KRJ)/Vaativa B, 10/20
24.4.04, Onnela, Koulu(KRJ)/VaA, 50/50
26-27.4.04, KRJ, KRJ-Cup/VaA, -
28.4.04, Laura P., Koulu(KRJ)/GP, 24/30
28.4.04, Laura P., Koulu(KRJ)/VaA, 27/30
28.4.04, FNR, Koulu(KRJ)/VaA, -
28.4.04, FNR, Koulu(KRJ)/Vaikea B, -
30.4.04, Sleysu, Koulu(KRJ)/VaA, 22/25
30.4.04, Minor, Koulu(KRJ)/Vaikea B, 18/21
30.4.04, FNR, Koulu/VaA, 23/25
1.5.04, Lunavalle, Koulu(KRJ)/VaA, 11/25
1.5.04, Marjamäen Kartano, Koulu(KRJ)/Vaikea B, 13/30
1.5.04, Marjamäen Kartano, Koulu(KRJ)/Intermediaire I, 17/30
2.5.04, Kisakeskus Untuvainen, Koulu(KRJ)/Intermediaire I, 18/25
2.5.04, Larme, Koulu(KRJ)/VaA, 19/35
4.5.04, Kisatalli Ruusula, Koulu(KRJ)/VaA, -
4.5.04, Kisatalli Ruusula, Koulu(KRJ)/GP, -
5.5.04, Cee-Talli, Koulu(KRJ)/VaA, 9/25
5.5.04, Kultaisenriimuntalli, Koulu(KRJ)/Vaikea A, 27/30
5.5.04, KST Halitusten, Koulu(KRJ)/Kür: Vaativa B, 5/20
7.5.04, Musta Scorpion, Koulu/GP, -
8.5.04, Haltian Kartano ja La Province, Koulu(KRJ)/Vaikea A, 31/31
11.5.04, Musta Scorpion, Este/130-140cm, -
30.4.04, FNR, Fano Rider Malja/Helppo A|100 cm, -
16.5.04, Limona, Koulu(KRJ)/VaA, 22/40
20.5.04, Ruoholaakso, Koulu(KRJ)/HeA, -
20.5.04, Ruoholaakso, Koulu(KRJ)/VaB, -
30.5.04, Whisperer, Koulu(KRJ)/VaA, 23/35
30.5.04, Whisperer, Koulu(KRJ)/GP, -
1.6.04, Siittola Bettesthorne, Koulu(KRJ)/VaA, 10/40
1.6.04, Siittola Bettesthorne, Koulu(KRJ)/GP, 39/40

Jälkeläiset   (12 kpl)

18042003 o. Ch S.S Fério Cacharel (KTK-II, KRJ-I, YLA2/102p.)
27072003 t. S.S Fennella
04082003 o. TN Will Of Iron (missä?)
04102003 t. S.U Galine
08112003 t. Suhina's Platinium
07012004 t. S.U Thereotica
07012004 o. S.U Breed Common
21022004 t. S.U Lost Soul
20032004 o. S.U Lueur D'espoir
26042004 t. S.U Replica ja o. S.U Jantor
12052004 o. Suhina's Wonderworker

Astutukset

13.7.03, Taikajoen Falsterbo
28.7.03, RR Superior Diego of Star Theme
27.9.03, Nectar's Ganesco
1.11.03, Stefan Tajs
24.11.03, KWB Smash Me
24.1.04, Waterfall's Breed Volum
18.2.04, Hawke Ripper
13.3.04, Kuunsillan Robert
17.4.04, Jugendstern
5.5.04, LNA Garfield

Sukutaulu
Mäntysuon Thilde
Ch Oroaq
(KTK II)
Drabant Count Dracula
Quarrabant
Bellavue Fueringola
Belladonna

Star Theme's Jinglebell
(KTK II)

Skyé
(KTK II)
Roan Impuls
Voyager
Jitterbell Tuntematon ori
Tuntematon tamma


Tekijänoikeudet

Kuvat© Beate Langels
Sivujen suunnittelu/Tekstit© Del
1