virtuaalikennel Tarranauha
tervetuloa Tarranauhaan.

Olet juuri matkustanut virtuaalisesti toimivaan shetlanninlammaskoirakennel Tarranauhaan. Ennen kun jatkat matkaasi etusivulta syvemmälle sivujen onkaloihin, muistutan erittäin lyhyesti että Tarranauha ei ole olemassa oikeassa elämässä, kaikki mitä Tarranauhassa tapahtuu on mielikuvituksen tuotetta. Koirien tiedot eivät liity niiden kuvissa esiintyviin koiriin.

Innostus Tarranauhan perustamiseen lähti kesällä 2007 kun omaan kotiini tepasteli shetlanninlammaskoirapentu. Tarranauhaa alettiin rakentamaan hiljalleen pala palalta. Heti kennelin nimen päätettyäni pyysin kaveriani Rosaa tekemään ulkoasun ja hän toteuttikin toiveeni. Ulkoasun valmistumisen jälkeen sain lisäätuulta siipien alle ja rakensin Tarranauhaa ahkerammin ja ahkerammin. Ensimmäinen koira joka ei ole Tarranauhan kasvatti, oli Balancedin kennelistä kotiutunut Balanced Better Be Best. Vähän aikaa sen jälkeen joukkoon tuli 4 Laps Cloverista pentu, 4LC The North Corner of 5th Avenue. Noin kuukausi sen jälkeen Tarranauhaan kotutui lähes samaan aikaan Jääkyyneleen Dina ja normaaleista poiketen - nahkacollienarttu Shaghas Besla Belaya. Nahkacollieita tai muita rotuja en ensin ajatellut ottaa shelttieni joukon jatkeeksi mutta kun huomasin ilmoituksen vapaasta nahkacollienartusta, päädyin hetken pohdinnan jälkeen ostamaan sen.

Koiria alettiin kisauttamaan mutta hiljalleen kesän 2008 tullessa innostus virtuaalikoiriin lopahti - Tarranauha siirtyi tauolle. Tauolla halusin lopettaa kennelin mutta lopulta päädyin karsimaan kovalla kädellä suurimman osan Tarranauhan koirista pois.

Uuden puhdin ja uudistetun leiskan innoittamana jatkamme eteenpäin virtuaalimaailmassa - joskin pienemmällä koirakannalla.

Nyt on kuitenkin aika lopettaa turhanpäiväiset löpinät tähän. Ilon täyttämää kevättä!
: Jigsaw.

Päivitykset.
-> 17.04.2009,
Ääkkösongelma levinnyt Tarranauhassa, korjailen viikonloppuna. Katsoin Jacalynin näyttelyn tuloksia ja yllätyin! Just Circus Around The Clock aloitti uransa todella lupaavasti, kiskoi kotiin ainoana Tarranauhan koirana sertin(oli pienoinen pettymys, kun moinen herkku jäi niin monelta lupaavalta kasvatiltani sivu suun).