domov

o članstvu

še več prijavnica       forum

O DHS Klubu

Je eden vodilnih mednarodnih potrošniških klubov na internetu. Klub uspešno deluje že 7 let in združuje preko 250 internetnih trgovin po celem svetu. S svojo edinstveno geometrično shemo vam omogoča ustvarjanje zaslužka na več načinov:

1.  z on-line nakupi, ki pa sploh niso pogoj

2.  s pridobivanjem novih članov in s provizijami od svojih in njihovih nakupov. 

3.  posebni dodatki so predvideni za pridobivanje novih brezplačnih članov

Če želite dodatni zaslužek, je lahko vaš trajni dohodek do nekaj 1.000 $ na mesec!!! Brezplačna izmenjava oglasov

Nekaj več o tej priložnosti?

Prvi korak je brezplačno članstvo (izpolnite prijavnico), ki vas v ničemer ne obvezuje. Kot brezplačni član boste, če boste hoteli,  upravičeni do cenejših nakupov preko interneta. Kot brezplačni član popolnoma nobenih obveznosti,  dobite le svojo člansko številko preko katere vam bo omogočen vpogled v klubsko gradivo glede možnosti dodatnega zaslužka, sistema nagrajevanja in vse ostalo. Tako boste lahko, preden se zares odločite in karkoli vložite v posel, videli če vam posel ustreza. 

Kot brezplačni član boste lahko koristili popuste v klubskih trgovinah (on-line trgovine!)- nakupovanje ni pogoj!!!. Po vpisu vaših podatkov boste v roku do 24 ur postali brezplačni član kluba, sledil bo tudi kontakt z naše strani.

Brezplačni vpis - tukaj

Če pa hočete posel kasneje nadgraditi lahko postanete VIP član.  VIP članstvo vam omogoča veliko vrst zaslužka na najrazličnejše načine. Tudi če ste brezplačni član lahko vpisujete nove brezplačne člane iz celega sveta, kar preko interneta, saj je to globalni posel – globalen pomeni to, da lahko vpišete kogarkoli od kjerkoli - niste omejeni na Slovenijo

Delo poteka preko interneta, tako da se lahko poslu posvečate kar od doma, to je takrat, ko imate čas. Vse gradivo z opisom dela (če želite to delo imenovati kot poslovno priložnost) je na internetu na straneh kluba, prav tako vsi izračuni zaslužkov in kompenzacijski načrt. Ničesar ni skritega in informacijska moč interneta je izrabljena v celoti.

 Dodaten pečat uspešnosti je zasnovan na timskem delu celotne geometrične sheme. Ta posel je dinamična priložnost s pomočjo katerega si lahko na daljši rok zgradite neomajen dodatni zaslužek tako, da poveste ostalim o varčevanju in potencialnem zaslužku v klubu. Podpora ne prihaja samo od vašega direktnega sponzorja, temveč od članov celotne geometrične sheme, saj so vsi zainteresirani za vaš uspeh!

Brezplačni vpis - tukaj


Ali morda igrate Slovenski loto. Na tej povezavi lahko najdete veliko uporabnih zastonj loto sistemov.

zastonj loto sistem


Flamme.si Top 100

 


Powered by Yahoo! Web Hosting

Copyright © 2005 Yahoo! Inc. All rights reserved.