TATİN
ANA SAYFA için tıklayın
                Sevgili Polisimiz hiç umulmadık şekilde yürüyünce,her zaman var
olan karanlık güçlerin eline kullanacakları bir argüman verdiler.Dikkat ettiniz mi,
suyu bulandırmak için şimdi polislerimizi hedef aldılar,beklentileri,polisi kışkırtıp
oratalığı karıştırmak.Tekrar polisin yürümesini ve bir güç olarak tepki vermesini
istiyorlar.
                 Karanlık güçlere gelelim,bu güçlerin amacı Türkiye'yi yok etmek ve kısa yoldan cebini doldurmak bu güçler,sağcı,solcu,irticacı,bölücü görüntüsü altında bukalemun gibi değişiklik geçirerek amacına ulaşmaya çalışır.Piyonlar kullanır,bu piyonlarda cezaevinde yatan zavallı deli gözüyle bakan kızlar veya kendini yakanlar olur.Bunlar idealleri uğruna savaştıklarını sanırlar,fakat işin aslı ve boyutu çok farklıdır.Bu güçlerin arkasında geçmişte olduğu gibi yabancı istihbarat kuvvetleri vardır.Hiç ülkemizde yaşanan sorunlar dile getiriliyormu yani ortaya demokratik bir istem konuluyor mu, hayır daha doğrusu istenenler bile belli değil sadece  ortada terör ve katledilen insanlar,patlayan bombalar var. Acaba neden hortumculardan, soygunculardan,enflasyondan,işsizlikten söz edilmiyor ve bunlara karşı eylemler konulmuyor.Yapılan tek eylem polisleri şehit etmek .
                  Daha önceden sahneye konulan oyunların hemen hemen aynısı oynanıyor.Bu oyunları sahneye koyanların kafası çalışmıyor,1980 öncesi ve pkk belası ile bu gibi oyunlar bolca sahnelendi bir sonuç elde edilmedi zaten edilemezde.           Düşünecek olursak bu oyunlarla binlerce insanımız  hayatını kaybetti ve  ne elde   edildi. Yine bu millet dimdik daha deneyimli olarak ayakta üstelik bu karanlık güçlere
katılan sempatizanlar da gün geçtikçe azalıyor..
                  Bu oyunları sahneliyenlere bir akıl vereyim, bu işlerle boşuna
uğraşmayın,sinir hastası olursunuz,bakın hemen hemen her kesimden insan öldürdünüz,her türlü bombalamayı yaptınız denemediğiniz terör kalmadı.Ne değişti,hiç birşey bırakın en iyisi bu işleri ve tatilinize bakın.Neden mi onu da anlatayım, zaten bu milleti yönetenler,trafik canavarları,hortumcular,terörden çok daha beter bu ülkeyi yok ediyorlar.
            Şimdi karanlık güçler diyoruz, bir açıklık getirmek gerekirse,karanlık güçler,
ortaya birden çıkmazlar,fakat Türkiye'mize bakıyorlar devletin malı deniz yemeyen domuz anlayışı hakim.Benim memurum işini bilir,hatta memurum mu iş adamım,  vekilim, bürokratım hep işini bilir.İşini bilmeyen milyonlarca benim vatandaşım,bunlar ne olacak,bunlar da işini bilmeye kalkınca ortalık karışıyor.Benim vatandaşım işini nasıl bilsin devlet ihalesine giremez,kredi ve banka satın alamaz, ve içini de boşaltamaz.
            O zamanda ortaya bu karanlık gölgeler çıkıyor ve ortalığı karıştırıyorlar.Asıl bunun vebali yıllarca bu ülkeyi yönetmek için başa geçenlerindir.Eğer başa gelen bu insanlar yani parti başkanları ve onların vekilleri önce cebimiz demeyip önce vatandaş deselerdi veya suç işleyenleri anında cezalandırsalardı,af kanunları çıkartmasalardı,
bunca acı ve sıkıntıda yaşanmazdı.En basit örneğini yaşıyoruz,ortada ucu bakanlara
kadar ulaşacak enerji ihaleleri  yolsuzulukları var,yine başımızdakiler yolsuzluğun peşine
düşeceklerine,ortaya her zaman ki gibi bir ara rejim senaryosu çıkartıp çok güzel biçimde hedef şaşırtıyorlar.Bunca yolsuzluk ve talana,hortumlamaya karşın rejime
birşey olmamış da şimdimi birşey olacak.
             Nerede banka murakıp raporları,yav artık neyi yazalım,utanma yok ki,
bu liderlerde,zaten utanma olsa oy kaybeden çekilir gider,gerçi gitmeye kalksa yiyici
tayfası bırakmaz.İŞTE GÖRDÜNÜZMÜ KARANLIK GÜÇLERİ VE DÜĞMEYE BASANLARI.