TurkOP :Duvar Kiran

TurkOP : Duvar Kiran hakkinda bilgi

                      Duvar Kiran kisa Tarihce : Bu oyun Breakout -TR adli bildiginiz oyunumuzun MOS3D Engine yani kendi enginemiz ile yapilan versiyonudur.Yapimina 18/ocak/2003 tarihinden itibaren baslamis bulunmaktayiz.Tamamen sifirdan kendimizin yazdigi MOS2d/3d engine ile yazilmaktadir.
                     Duvar Kiran Bilgi:  Oyunun demo versiyonunda Skor Tablosu ,  bulabilirsiniz. Oyun Mos3d Engine yani kendi enginemiz ile yaziliyor..OpenGL destekli ekran kartlarinda calisiyor ..Microsoft win98 ile gelen OpenGL 1.1. cok guzel performans veriyor.XP de bazi sorunlar cikarabilir OpenGL versiyonu yuzunden. Oyunun Editoru mevcut. Editor ile ilk haritayi degistiebilirsiniz.
                    Duvar Kiran Gelistirme / Gelisme:  Su anda bu oyunu gelistiriyoruz ..Yakinda Demo versiyonunu yayinliyacagiz.. 
TurkOP : Duvar Kiran - Ekran Goruntuleri

TurkOP : Duvar Kiran - Download adresi

                       Download Bilgileri: Test surumu tam bir oyun degildir.SADECE sisteminizde calisip calismadigina bakarsiniz.

DUVAR KIRAN - 755kb

                 Yorumlar:Lutfen yorumlariniz mesaj kutusuna yolliyiniz yorumlariniz oyunlarimizin gelismesi icin bir kaynak olarak kulanilacaktir.Sevyeyi dusurmemek kaydi ile her turlu yorum , oneri ve elestiriye acigiz.
www.turkop.cjb.net  chenmy1@yahoo.com