virtuaalihevonen / a sim game horse
Clever Stepper

Clever Stepper


 • Perustiedot

 • Nimi
  Clever Stepper
  Lempinimi
  Steppi
  Rotu
  Welsh Mountain sec. A
  Sukupuoli
  tamma
  Syntynyt
  1997
  Säkä
  122cm
  Kasvattaja
  Hepopuiston talli
  Omistaja
  Moona "Mörkö" // seepra_viiru@luukku.com // KL-564
  Asuintalli
  Hepopuiston talli


 • Luonne

 • Ratsastaessa
  Steppi on osaava ja taitava poni, jonka koulutustaso on jopa va B, ja sehän on paljon! Rataesteet sujuvat leikiten ja Steppi pitää hyppäämisestä. Koulukisoissa Steppi yrittää parhaansa ja onkin loistava ratsu. Kenttäkisoissakaan ei ole moittimista. Vaikka Steppi onkin pienikokoinen, se hyppää metrin rataa kevyesti. Steppi on herkkä ja pehmeä ratsastaa, eikä ratsastaja voi muuta kuin nauttia!
  Kisoissa
  Kisoissa Steppi käyttäytyy moitteettomasti muuten, mutta esteradalla se saattaa kuumeta. Joka tapauksessa poni pysyy hallinnassa ja kuuntelee ratsastajaansa lähes aina. Steppi saattaa pelätä liehuvia pressuja yms. joten ne ovat kisapaikoilla ei-toivottuja :) . Upea poni on kilpaillut kansallisella tasolla lukemattomia kertoja, ja näyttänyt sielläkin mihin pieni ponikin voi pystyä. Steppi on ihanteellinen kisaponi!
  Hoitaessa
  Utelias ja kiinnostunut ympäristöstään. Poni on kohtelias ja antaa ihmisen hoitaa itseään. Kavioiden putsaus on pienoinen ongelma, Steppi kun pelkää kaviokoukkua. Lieneekö saanut jostakin kammon, mutta nykyään tämäkin homma sujuu kun Steppi on tottunut ja melkoisesti sille ollaankin vakuuteltu, että kaviokoukku ei pure!
  Muuten
  Steppi on lutuinen pikku nallekarhu tai uljas näyttelyponi tilanteesta riippuen. Poni osaa eläytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja rakastaa huomiota. Täydellinen kisaponi! ^___^


 • Kilpailut

 • pvm. & laji
  paikka & järjestäjä
  luokka
  sijoitus
  7.8 Kouluratsastus
  7.8 Esteratsastus
  30.7 Esteratsastus
  30.7 Esteratsastus
  2.8 Este/Kouluratsastus
  19.9 Esteratsastus
  21.9 Kouluratsastus
  Yksityistalli Fairy
  Yksityistalli Fairy
  Honeystable
  Honeystable
  Libertad
  El' Catoile
  El' Catoile
  He A
  70cm-90cm
  70cm
  80cm-90cm
  90-100cm/He B
  80-100cm
  He A
  6/6
  1/5
  14/20
  15/18
  4/12
  ?
  ?


 • Arvostelut

 • Arvostelija
  Krispa
  -
  -
  Arvostelu
  Clever Stepper Steppi on hyvärakenteinen tamma. Ensiksi olisin luullut tätä ponia oriksi, mutta sitten tietojen perusteella se on näköjään tamma.. Näyttää hyvin lihaksikkaalta, varsinkin edestä. Edestä se on hirveän leveä, ja sitten takaa vähän kapeampi, joten se näytti aluksi vähän hassulta.. Kuitenkin.. Hyvät liittymät, selvä rotuleima, sekä hyvä tammaleima. Luonnetta on kirjoitettu sopivasti. Sivuilla on maininta virtuaalihevosesta, joka on tietenkin hyvä asia! Kilpailtukin tällä tammalla on. Kaikki Tarvittavat tiedot löytyvät, ja copyt kunnossa..
  -
  -


 • Tärkeät ja muut

 • -Vaihtelevaa Kilpailumenestystä Fairyn tallilla 2.8
  -Kiitos Steppi *rapsutus ja porkkana* , vaikka vähän tulikin pelleiltyä kouluosuudella ja jäimme viimeisiksi, esteillä petrasit hienosti. Puhdas rata ja nopea aika oli upea saavutus sinulta, rakas Steppiseni ^^ .

  -Kengitetty 16.7!
  -Steppiä on treenattu lähes päivittäin tulevia kilpailuja varten. Kisoja onkin tulossa oikein urakalla, ja niiden jälkeen Steppi saa nauttia loppulomasta täysin siemauksin: viikon loma kilpailematta ja ratsastamatta, laitumella köllötellen ja ruohoa popsien! "Toinen kesäloma" , Steppihän lomaili jo kesäkuussa pari viikkoa ontumisen takia. • Copyright

 • Layout
  [Olga] & mindie_x
  Kuva
  Gleiniant
  Teksti
  Mörkö ^^
  Kiitoksia
  Krispa -> Arvostelu